Ramentobiiru Anmeldelser 37

1,6

Aldrig mere Ramen Tu Biiru. Min kæreste og jeg har for nyligt været på Ramen Tu Biiru 2 gange på Vesterbro. Første gang spiste vi på restauranten, hvor personalet gør grin med min kæreste, da hun udt... Se mere

Sjældent har jeg oplevet så dårlig service et sted. Personalet havde travlt med alt andet end at lave mad og betjene kunder. Det tog 10 minutter fra de fik bestillingen til der overhovedet dukkede nog... Se mere

Vi var to personer, der spiste i afdelingen i Københavns lufthavn, og det var en virkelig skuffende oplevelse. Vi prøvede Spicy Miso Ramen og Shoyu Ramen, og maden levede slet ikke op til forventninge... Se mere

1,6

Dårlig

Usædvanlig dårlig og klam kvalitet på…

Usædvanlig dårlig og klam kvalitet på Østerbro afd. Fedtet blævrede fra svinekødet, hvor der var mere fedt end kød. Og kyllingen bestod af 4 stk af det billigste skiveskåret pålæg. Suppen smagte til nød af en Magi terning. Så ringe, at de bør have MINUS stjerner.

20. maj 2023

Gentagne gange syg og skuffet

Jeg har nu spist her 4 gange.

Hver gang er jeg gået hjem med dårlig mave og oplevelsen af uforskammet betjening. Igen igår. Samme oplevelse.

Jeg er vant til krydret mad, så den stærke mad generer ikke ... det er bare dårlig kvalitet.

Damen der skulle tage mod bestilling var fokuseret på alt andet end vores bestillinger og snerrede flere gange ad os. Vi var 4 der skulle spise.

21. september 2022

Madforgiftning :-(

Vi var to voksne, som begge fik “Spicy Miso Ramen 🌶”, og som begge to dagen efter fik voldsomme symptomer på madforgiftning, der stod på i fem dage. Vi har før prøvet deres take away og talte denne gang om, at det smagte meget anderledes … desværre og åbenbart af en grund. Ugen efter skrev vi til restauranten og informerede om madforgiftningen, men vi hørte aldrig fra dem.

12. juli 2022

ALT FOR LILLE PORTION NUDLER

Super lækker og smagfuld mad MEN det er en meget lille portion nudler der er med så man bliver slet ikke mæt af en ret til 135 kr. Købte endda sides. Er altså vokset op med hjemmelavet nudler osv. hele barndommen, så der kan godt diskes op med flere nudler !
Havde heldigvis minutnudler i skabet så måtte i gang med at lave ekstra - rimelig nedtur når man køber takeaway til mere end 350 kr. Anbefaler hvis man bare skal have et meget let mellem måltid derfor 2*

11. marts 2022

Kold mad, virkede ikke frisk, dårlig service

Bestilte ramen x 2 til udbringning, og nudlerne var virkelig klamme, kolde og kompakte som en pandekage, man skulle tro de blev lavet igår. Jeg kunne have købt en bedre færdig ret fra netto. Ringer til butikken og klager, som ikke vil give penge eller ny ret, men bare henviser til wolt, - det er virkelig fusk. Wolt var kun 15min om leveringen, så det er restaurantens egen skyld. Køb ikke ramen fra dette sted! Spild af 300kr!

22. januar 2022

Bestilte idag mad fra ramen.

Bestilte idag mad fra ramen.. Fik leveret forkert mad, svin istedet for kylling, maden var også lunken da jeg fik den. Ringede for at få en ny levering med det rigtige mad. Efter en time frem og tilbage ringen, var beskeden at jeg ikke kunne få en ny leveret. Men jeg kunne hente en ny i forretningen på Nørrebro. Det var jo så lige præcis derfor jeg bestilte maden til udbringning. Det koster ikke dem noget at lave en ny bestilling og sende det rigtige ud. 175 kroner ud af vinduet, dem bruger jeg så IKKE igen, på trods af deres mad faktisk smager rigtig godt!!!

31. august 2021

De har (for) travlt under nedlukningen

De har travlt under nedlukningen, forståeligt nok og sikkert forklaringen på, at den bestilte mad først var klar et lille kvarter efter aftalt tid. Jeg blev tilbudt en lille øl, mens jeg ventede. Fin service.

Men madens kvalitet var under middel. Voldsomt oversaltet og uden nuancer. Det tilkøbte hakkede svinekød tilføjede kun mere salt.

Pakning og service i øvrigt var af god kvalitet.

13. april 2021

Mega banger

Mega banger, lækker mad, lækker service, lækre medarbejdere!
Det kan simpelt hen ikke blive bedre.

12. december 2019

Fik ramen to go

Fik ramen to go - bestilte og betalte ekstra for 2 æg. Da jeg kom hjem var der 1 1/2 æg i og hvoraf det halve var uden blomme. Tarvelig snyd!

6. januar 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (37 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto