Se, hvad kunderne siger
We hebben door het Ramenhuis onze oude ramen en deuren laten vervangen door nieuwe PVC ramen. * Bij de offerte kregen we een duidelijk uitleg en werd er op al onze vragen meteen een antwoord ge... Se mere
Virksomheden har svaret
In augustus vorig jaar nieuwe ramen en deuren laten inzetten door het Ramenhuis. Van de naservice had ik wat meer initiatief verwacht maar is uiteindelijk na langere tijd nog goed gekomen. Wel wil ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Steenweg 3, 3540, Herk-de-Stad, Belgien
- 011246050
- info@ramenhuis.be
- ramenhuis.be
Heel tevreden van begin tot einde!
We hebben 3 oude alu ramen laten vervangen. We kregen duidelijke informatie over het materiaal Reynaers aluminium en een correcte prijsofferte door Ewan. Correcte opmeting en duidelijke afspraken over het tijdstip van de plaatsing via de telefoon. Professionele plaatsing door 2 perfect op elkaar ingespeelde mannen (ben hun namen kwijt). Perfecte afwerking door de plakker.
Betrouwbare en professionele service
* Bij de offerte kregen we een duidelijk uitleg en werd er op al onze vragen meteen een antwoord gegeven.
* De opmeting verliep vlot. Bedankt Didier voor de tips bij de opmeting en de goede opvolging van de werf achteraf.
* Installatie werd hier op een week tijd van A tot Z uitgevoerd. Alles werd mooi afgewerkt door bekwame vakmensen die precies weten wat ze doen. Top team Bart, Igor en Wesley!
* Nu zijn we enkele weken verder en we merken echt het verschil in isolatie en in comfort.
Ook zeker een belangrijk item om te vermelden - planning. De planning van begin tot het einde werd duidelijk gecommuniceerd en ook zo uitgevoerd.

Opnieuw zeer aangenaam
2de keer een huis gekocht , ook hier 2 de keer beroep gedaan op Het Ramenhuis omdat we bij deze eerste keer al super tevreden waren van het geplaatste materiaal , de verkoop die heel vlot verliep met de gepaste ondersteuning in de keuze die we wilde maken . De opmeter ( zeeeer professioneel) man wist zeker waarover hij het had . Super !!!
De plaatsing , een super team ,vriendelijk en mannen wisten van aanpakken. De ramen waren perfect geplaatst en zeer mooi afgewerkt .
Zeker niet te vergeten , de planning . We werden vriendelijk te woord gestaan en op de hoogte gebracht van de plaatsingsdatum.
TopTop bedrijf , Zeker een aanrader

Service en support
Elf jaar na plaatsing kon ik bij het Ramenhuis terecht voor onderdelen na slijtage. We waren al tevreden met het aankoopproces meer dan 10 jaar geleden, maar deze ervaring is opnieuw top!

Heldere kijk
Omdat ze heel goed werk verricht hebben en en zeker heel proper gewerkt hebben

Besvarelse fra Het Ramenhuis
Top service en alles heel zuiver achter…
Top service en alles heel zuiver achter gelaten.

Snelle en goede plaatsing
Snelle en goede plaatsing! Nette afwerking en vriendelijke plaatsers.

Zeer tevreden klant
13 jaar geleden lieten wij onze ramen en deuren vervangen door het ramenhuis. Toen waren we al heel tevreden over de ondersteuning .
Onlangs was er een klein stopje verdwenen op het scharnier van onze deur. Na contact via mail hebben ze het ons met de post opgestuurd, zodat we het niet moesten komen uithalen gezien de afstand .
Dus ook na al die jaren nog steeds heel tevreden over de service

Optimale nazorg
Vlotte en goed georganiseerde dienstverlening. Vakman met oog voor detail.

Besvarelse fra Het Ramenhuis
Dit is ondertussen onze derde aankoop…
Dit is ondertussen onze derde aankoop bij Het Ramenhuis, en opnieuw zijn we ontzettend tevreden. Het team bestaat uit zeer bekwame vakmensen die precies weten wat ze doen. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt en de communicatie verloopt altijd duidelijk en correct.
De materialen zijn van topkwaliteit, wat je merkt aan zowel de uitstraling als de duurzaamheid van het eindresultaat. Het geeft telkens opnieuw vertrouwen om met hen samen te werken.
Kortom: opnieuw een uitstekende ervaring. Wij blijven vaste klant!

Uitstekende service.
De communicatie verliep snel en duidelijk. Professionele en vriendelijke team. Een absolute aanrader.

Correcte service
Schuifraam goed geplaatst en prima afwerking.Goed gedaan mannen.

Snelle en goede bediening
Het ramenhuis was zo vriendelijk om onze deur te komen maken. Meneer heeft dat heel goed gedaan, snel en proper achter gelaten. Wij zijn heel goed geholpen, ben heel blij dat de deur gemaakt is. Nogmaals bedankt .

Ervaring na interventie
Stipt op tijd zoals afgesproken. Ontzettend vriendelijk. Geeft duidelijke uitleg en bespreekt samen met de klant mogelijke oplossingen. Werkt netjes en nauwkeurig en heeft duidelijk kennis van zaken.

Besvarelse fra Het Ramenhuis
Voordeur in eik relief en zwarte kader en zwart glas
Wij hadden graag binnenkant zwart buitenkant houtnerf met zwarte kader en zwart glas dit was geen probleem en paar maand later de oude deur en kelder raam netjes uitgebroken en de nieuwe geplaatst alle rommel meegenomen en proper achtergelaten nogmaals bedankt ramenhuis was een zeer fijne samenwerking

Betrouwbare en professionele service
Houden zich stipt aan de afspraken. Beperken de overlast door te kiezen voor de meest efficiënte oplossing. Geen verborgen kosten. Zorgen ook voor opkuis van eventuele afval. Wij zijn al 8 jaar klant.

Heel vriendelijke mensen
Heel vriendelijke mensen.
Heel goede service.
Heel tevreden!

Goede afterservice
Goede afterservice, snelle response van de klantendienst, oplossingsgericht en een vriendelijke ervaren technieker die het probleem correct heeft opgelost.

Heel tevreden klanten
Perfect op tijd aangekomen, heel vriendelijk, goed doorgewerkt, fijne vibe tussen Chris en Wesley, zowel raam als schuifdeur en vliegenraam goed geplaatst, alles werd netjes opgekuist (zowel binnen als buiten).
Zeker een aanrader!!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Het Ramenhuis
Op en top vakmanschap en klantgerichtheid
Wij lieten Het Ramenhuis onze oude ramen vervangen en zijn supertevreden. Vanaf de offerte tem de plaatsing en afwerking verliep alles vlekkeloos. Bij de offerte kregen we een duidelijke uitleg en transparante prijs zonder verrassingen achteraf. De plaatsing gebeurde op het afgesproken tijdstip, het team werkte netjes en liet alles proper achter. De afwerking (pleisterwerk) is ook heel verzorgd gebeurd.
Wat de ramen op zich betreft, merken we nu al een verschil in comfort en isolatie.
Absoluut een aanrader om Het Ramenhuis dit werk te laten doen!

Besvarelse fra Het Ramenhuis
Læs mere om andre typer anmeldelser.