3,8

God

Kan varmt anbefale Rajko Lekic Målakademi

Jeg har kun gode oplevelser med Rajko Lekic Målakademi. Træningen har gjort en enorm forskel for min søn, både på og uden for banen. Han har fået mere selvtillid, hans teknik er blevet markant forbedret, og den konstante finjustering i træningen giver virkelig mærkbare resultater.

Hans spark er blevet hårdere, og hans skud og placering af bolde er på et helt andet niveau nu, end inden han startede for 1,5 år siden. Rajko formår at skabe en inspirerende og lærerig atmosfære, hvor der virkelig bliver arbejdet med alle aspekter af fodbold. Det er tydeligt, at der er fokus på at udvikle spilleren.

Og det bedste - min søn elsker Rajko's træninger!

Jeg kan kun anbefale Rajko Lekic Målakademi til andre forældre og unge fodboldspillere. 🌟🌟🌟🌟🌟

2. januar 2025

Dårlig forretningsstil

Ok træning. Det er jo trods alt mere eller mindre - tidligere- profesionelle fodboldspillere som er trænere.

Man køber et 10 turs klippekort til individuel træning, for 7500,- altså en- til - en træning.
Dog får man ikke at vide, at der yderligere kommer udgifter i forbindelse med leje af bane i Hafnia hallen.
Man får heller ikke at vide, at man kan forvente at der skiftes mellem trænere fra gang til gang, hvilket unægtelig gør, at træneren ikke kender til den enkelte spiller og ved udskiftning, må starte forfra i træningen.
Man får heller ikke at vide, at man kan forvente at selvom man har tid hos en træner (her Rajko selv), at denne så bare ikke dukker op. Uden at man får at vide på forhånd, at træneren åbenbart er “syg”.
Man er så “heldig”, at en anden træner er i gang med en anden elev, hvor man så kan indgå. En udemærket træner, men da man jo betaler dyrt for individuel træning, er det utilfredsstillende ikke at få denne træning. Og man efterlades også med en følelse af manglende respekt for ens tid, at man ikke engang får besked på forhånd.
Når det så påpeges, at man ikke synes det er ok, bliver man svinet til og samtidig får at vide, at det skal man åbenbart kunne forvente.
At det var en “vurdering” fra træneren, ikke at dukke op, uden at give besked, og lade min søn træne sammen med en anden selvom man har betalt for noget andet.
Man får så at vide, at det kræves af forældrene, at de ubetinget stoler på disse “vurderinger” uanset hvad der ellers er indgået af aftaler...

Som sagt er selve træningen ikke dårlig, men bærer tydelig præg af, at det er et standard sæt af øvelser som bliver kørt på alle spillere, og ikke så meget individuel øvelser, tilpasset den enkelte spiller.
Det er jo nok også svært, når man skifter træner hver gang.

Så skal denne virksomhed kunne holde i længden, bør den nok stramme op på forretningsmodellen :-(

11. juli 2020

Er dette din virksomhed?