Rainbow Entertainment Anmeldelser 8

2,2

2,2

Under middel

Firmaet og SL svindler alt hvad de kan.

Firmaet og SL svindler alt hvad de kan.
Firmaet har aldrig udbetalt vores honorar på knap 40.000kr. Trods fogedsag, så ejer SL ingenting da kontruktionen ikke står i SL’s navn men konens. Som musiker - hold jer langt væk fra disse svindlere i Rainbow for pengene kommer aldrig !!

30. november 2022

Kulturarrangør oplevelse!!

Kulturarrangør oplevelse!!: Pas på. Køb ikke kultur, koncerter eller anden kulturproduktion, hos dette amatøragtige og forretningsmæssigt moralforladte bureau. Vi har oplevet en forfærdelig service og oveni en uanstændig opførsel, med tab til følge, pga samarbejdet med denne "ApS-virksomhed".

13. juni 2022

Et helt igennem uærligt og useriøst…

Et helt igennem uærligt og useriøst foretagende som man bør gå langt udenom. Købte 2 billetter til Arrival from Sweden koncert i Aarhus 4-10-19. Koncerten blev aflyst, og nu her 8 mdr senere har jeg stadig ingen penge fået retur. Det virker som om, firmaet kører en udmattelsestaktik for at få kunderne til at opgive deres tilgodehavender. Svarer ikke på mails eller telefonhenvendelser. Jeg truede for et par måneder siden med at politianmelde firmaet og så skete der noget. Et par dage efter blev jeg ringet op af en ansat fra firmaet, der efter lange søforklaringer lovede at bringe tingene i orden i løbet af nogle dage, og siden er der intet sket. Nu har jeg besluttet mig for rent faktisk at gøre det. Alt andet er de jo åbenlyst fuldstændig ligeglade med.

10. juli 2020

Jeg har købt 4 billetter til en…

Jeg har købt 4 billetter til en abba(arival from sweden) for 2800kr koncert som aldrig blev til noget!
Jeg har ringet 5 gange og hver gang med samme besked at betalingen lige blev udskudt lidt!!! 3 gange har jeg rykket skriftligt!! Og nu er mailen vedt tilbage om at den ikke er modtaget og de tager ikke telefonen og firmaet er lukket! Køb ALDRIG noget rainbow entertainment står for og heller ikke chefen/ den tidligere chef

9. juni 2020

1 ⭐️ Ellers kan anmeldelsen ikke…

1 ⭐️ Ellers kan anmeldelsen ikke skrives 🙁

Tidspunktet for tilbagebetalingen af billettens pris for aflysningen af The music of ABBA rykkes hele tiden ( D 4/10 700kr inkl spisning )
Nu skal vi så vente til januar 🤔
Aldrig mere billet fra det firma

26. november 2019

Køb IKKE billetter til et arrangement…

Køb IKKE billetter til et arrangement hvor
Rainbow Entertainment står som arrangør
Vi er fire der købte billet til ABBA koncert
I Ceres Arena i år, der kostede kr. 2800,-
incl. mad. Få dage før fik vi at vide at arrangementet var blevet flyttet til Hermanns
i Tivoli Friheden i Aarhus pga for få tilmeldinger. Dagen før arrangementet
fik vi at vide at det hele var aflyst!!!
Billetterne var købt gennem billetten.dk
men her var svaret fra dem at man skulle henvende sig til Rainbow Entertainment for at få sine penge retur???? Normalt ville man få sine penge retur der hvor man har købt sine billetter, men billetten.dk har sikkert haft tidligere dårlige erfaringer med Rainbow vedr tilbagebetalingerne.
Vi skrev naturligvis direkte til Rainbow om tilbagebetaling for billetterne, og der blev ‘lovet’ at det ville ske i uge 43/44 (hvis man opgav sit reg/kontonummer). Senere blev det ‘udsat’ til uge 46/47, og nu forlyder det at ‘det bliver i det nye år’
Holder det så?
Igen: Lad være med at købe et arrangement hvor Rainbow står som arrangør!!!!

26. november 2019

Er dette din virksomhed?