Sort hår i min mad!
Jeg er ærligt talt meget skuffet over min oplevelse hos jer. Vi fandt et sort hår i maden, hvilket fuldstændig ødelagde hele appetitten og oplevelsen for os alle. Det er ikke bare “en lille fejl” – det er direkte uhygiejnisk og uacceptabelt, når man bestiller mad, man skal kunne stole på.
Efter sådan en oplevelse sidder man ikke bare og spiser videre med ro i maven. Tværtimod bliver man mistroisk overfor resten af maden og begynder at tænke over, hvad der ellers kunne være galt. Det betød, at vi reelt ikke havde lyst til at spise det, vi havde bestilt.
Det, der gør oplevelsen endnu værre, er jeres håndtering af situationen. At I kun vil refundere den ene ret, hvor håret blev fundet, giver ingen mening. Problemet påvirkede hele vores bestilling og hele vores oplevelse – ikke kun én ret. Når tilliden først er brudt, gælder det alt maden, ikke kun det ene punkt, hvor fejlen blev opdaget.
Som kunde skal man ikke sidde og lede efter hår i sin mad eller være i tvivl om hygiejnen. Det burde være en selvfølge, at der er styr på den slags.
Jeg forventer en langt bedre håndtering af situationen og en mere fair løsning. Lige nu står jeg tilbage med en meget dårlig oplevelse og en følelse af, at der ikke bliver taget ordentligt ansvar.