Hvis bare jeg kunne give 0 stjerner…
Kunne jeg give 0 stjerner, fik de det.
Købte en legetøjsfugl til mine katte. På hjemmesiden stod der at fuglen havde realistiske fuglebevægelser og der er endda en video hvor fuglen basker med vingerne. Da jeg modtog produktet havde fuglen ingen bevægelser. Den sagde blot fuglelyde og mine katte er fuldstændig ligeglade med produktet.
Har haft en lang korrespondance med virksomheden, som virker fuldstændig ligeglade. De vil kun give mig pengene tilbage, hvis jeg returnerer produktet til Kina???? Havde jeg vidst det var sendt fra Kina, havde jeg ALDRIG købt produktet. Alternativt vil de give mig 50% refundering, men det er jo falsk markedsføring??!!!
De burde lægge sig fladt ned og give mig fuld refundering, når de nu har snydt deres kunde. Derudover virker det til at være en robot man taler med og ikke et menneske….. De mener forresten også at jeg burde se det fra deres perspektiv, da de blot er et lille firma som forsøger at overleve. Jamen så start da med at sælg de produkter I skriver I levererer? Så var dette jo aldrig sket..
Nu har jeg efterfølgende skrevet to gange til dem (de har intet telefonnummer) og får intet svar. Rigtig flot håndteret af dem.
KØB/STØT ALDRIG DENNE VIRKSOMHED!!!!!!