Raevex

Hvis bare jeg kunne give 0 stjerner…

Kunne jeg give 0 stjerner, fik de det.
Købte en legetøjsfugl til mine katte. På hjemmesiden stod der at fuglen havde realistiske fuglebevægelser og der er endda en video hvor fuglen basker med vingerne. Da jeg modtog produktet havde fuglen ingen bevægelser. Den sagde blot fuglelyde og mine katte er fuldstændig ligeglade med produktet.
Har haft en lang korrespondance med virksomheden, som virker fuldstændig ligeglade. De vil kun give mig pengene tilbage, hvis jeg returnerer produktet til Kina???? Havde jeg vidst det var sendt fra Kina, havde jeg ALDRIG købt produktet. Alternativt vil de give mig 50% refundering, men det er jo falsk markedsføring??!!!
De burde lægge sig fladt ned og give mig fuld refundering, når de nu har snydt deres kunde. Derudover virker det til at være en robot man taler med og ikke et menneske….. De mener forresten også at jeg burde se det fra deres perspektiv, da de blot er et lille firma som forsøger at overleve. Jamen så start da med at sælg de produkter I skriver I levererer? Så var dette jo aldrig sket..
Nu har jeg efterfølgende skrevet to gange til dem (de har intet telefonnummer) og får intet svar. Rigtig flot håndteret af dem.
KØB/STØT ALDRIG DENNE VIRKSOMHED!!!!!!

11. september 2024

Bestilte en bold til min hund så…

Bestilte en bold til min hund så spændende ud 5 bolde der var limet sammen fik sendt en lille bold som du kan købe for 20 kr i legetøjsbutik. De vil kun give mig 10%af beløbet tilbage samt skal jeg returnere den til Kina for egen regning. Fub og svindel. Så pas på det firma 😡😡😡

12. september 2024

De markedsfører produkt som ikke holder…

De markedsfører produkt som ikke holder stik med deres ord. Ænder i stof som skulle være umulige at tygge i stykker.
Købte 2 stk og begge var tygget i stykker indenfor 10 min.
Nu vil de ikke give pengene tilbage.
Dette strider imod markedsføringsloven.
Stol ikke på deres varer. Dårlig stil om de skyder sig selv i foden.😡

9. september 2024

Købte en stærk and

Købte en stærk and, som skulle kunne holde til at blive bidt i. Vores hvalp bed hul i den ene fod på 5 min, senere på dagen var det"halen" der blev bidt i stykker og dagen(mindre end 36 timer efter vi fik den) efter bed han hul i den ene vinge. Så røg den ud. De ville give mig 50% på mit næste køb af en stærk and, men kan ikke bruge den, da min hvalp spiser fyldet. Kan købes på temu for 25 kr.

24. august 2024

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. Produkt lever overhovedet ikke op til beskrivelsen. De skriver man kan få pengene tilbage hvis produktet ikke lever op til forventning, det er så en fed løgn.

4. september 2024

Misvisende produkter

Har på ingen måde fået det produkt de reklamere med der er ingen plader i bunden af vores hunde overtræk til bilen vi købte det fordi der var plader på billedet der viste at det var et stift underlag samt at de kunne tages ud
Har modtaget det hele modsatte produkt fået alt det vi ville væk fra 😢

Samt levering tager meget længere tid end de oplyser bestilte den 16 og fik en mail den 25 om at inden for 72 timer ville jeg modtage min pakke hvilket er 3 dage
Her den 30 har jeg først modtaget min pakke også er det slet ikke det produkt jeg har set på deres side som jeg har fået

30. juli 2024

Bestilte først i juni måned

Bestilte først i juni måned, får hele tiden at vide, at den kommer, så er den gået tabt i posten og de vil sende en ny. Jeg har stadig ikke modtaget noget. Så hold fingrene fra denne hjemmeside.

3. juni 2024

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK - FUP FIRMA

Jeg bestilte et aqua legetæppetil min kat den 6 juni. Den kom med posten i dag efter msnge mails til firmaet, da de reklamerede med et leveringstid på 10 dage. Da jeg modtog varen.var det aqua legetæppe til et barn. Det kan overhovedet ikke holde til katteklør. Da jeg skriver det tilbage, tilbyder de mig 20% på mit næste køb. Det til trods for, at jegnetop havde skrevet, jeg aldrig ville handle der igen.
HOLD JER LANGT VÆK - TOTAL FUP FIRMA

25. juni 2024

Var desværre en af de kunder

Var desværre en af de kunder, der også faldt i med begge ben og troede på de havde fået gode anmeldelser på trustpilot... Det er nu 12 dage siden jeg bestilte en hoppebold til min hund, og den er stadig ikke ankommet 😡.. Den ligger åbenbart i lufthavnen i 2 dage inden den bliver sendt videre..
HOLD JER LANG VÆK FRA DET HER FUP FJRMA 🤬🤬
Hvordan kan det være ok at lyve sådan for sine kunder?? Jeg har ihvertfald bestemt mig for at fortælle alle om det på Facebook og de grupper jeg er medlem af..!!!

20. juni 2024

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse! Bestilte en hoppebold til min hund, men afbestilte den 4 minutter senere, da jeg opdagede at de sendte fra Kina. Afbestillingen blev ikke behandlet, og dagen efter blev varen afsendt, hvorefter jeg fik besked om, at jeg ikke kunne afbestille varen da den allerede var afsendt.

Samtidig reklamerer de med masser af tilfredse kunder, og en score på 4,7 her på trustpilot, hvilket tydeligvis er løgn!

Fup og svindel! Hold dig LANGT væk fra denne butik, og køb dine varer direkte på aliexpress til 1/3 af prisen raevex.dk forlanger!

Red. 18/6-2024.
Jeg har netop modtaget følgende tilbud fra Raevex:

"- Fjern anmeldelserne på trustpilot og facebooksiden, og vi kan give dig 20 % i tilbagebetaling.
- Fjern anmeldelserne på trustpilot og facebook, og skriv en positiv anmeldelse (f.eks. at vi løste et problem sammen). Vi kan tilbyde dig 50 % refusion."

Det bekræfter mig kun yderligere i, at her er tale om et rigtigt dårligt og utroværdigt firma! HOLD DIG LANGT VÆK!

12. juni 2024

Utroværdig

Utroværdig, da de selv annoncerer :
"Fremragende!
Vurderet til 4,7/5 stjerner på Trustpilot!
5.000+ Glade Kunder!"
Men som jeg kan se, er der ingen anmeldelse af Raevex på Trustpilot?
Tør ikke handle...

7. juni 2024