Jeg vil kun give Jacob 4 stjerner selvom alt er foregået til ug kryds og slange. Perfekt udført arbejde, god pris og nem kommunikation omkring opgaven. Men…jeg synes det var ubehageligt at skulle afle... Se mere
Jacob er super kompetent. Fik reddet mine gamle high end Dynaudio aktive højtalere, så fremfor nyt som er ret dyrt så fik Jacob repareret 2 stk forstærker i højtaleren og jeg slap for at skulle ud og... Se mere
Brugte Jacob til at hjælpe mine forældre på plejehjemmet i Kjellerup, til opsætning af tv og fik det installeret, og så på en lørdag stærkt. Selv min fars tv stol blev placeret rigtigt:-) kan på det k... Se mere
Det har været en fornøjelse at have med Jakob at gøre. Super service hele vejen. Vores søns gamer computer gik pludselig i sort. Vi kontaktede Radiomanden, som tilbød at vi kunne indlevere samme aften... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Fantastisk service i form af regelmæssige opdateringer på hvor langt i processen vi var så man ikke skulle gå i uvidenhed. Kan varmt anbefales

Virkelig uhøflig customer service
Virkelig uhøflig customer service, ingen empati eller rationalitet, ikke hjælpende og langsom service, jeg kommer derved aldrig igen

Virkelig god service
Virkelig god service
Jeg havde ødelagt min computer skræm og radiomanden fik lavet den hurtigt og til en god pris
Vil klart bruge ham igen , hvis jeg får brug for det
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Besvarelse fra radiomanden.nu
Jeg fik fikset min MacBook skærm som…
Jeg fik fikset min MacBook skærm som var gået i helt i stykker. Jeg kontaktede “radiomanden” som på trods af at ny skærm skulle bestilles hjem fra Tyskland fik den hurtig fikset over et par dage og de fungere helt perfekt samt god service.
Kan klart anbefales! 🤘🏻
//Nikolaj

super system
købte dogfence ved radiomanden, og det virker perfekt, et super køb, mange tak for handlen

Super dygtig
Super professionel og god service.
Har brugt ham nogle gange nu og kan varmt anbefales.

svindler
Firmaet svindler for vildt!
De sender ikke den bestilte varer og sender ikke penge retur efter aftalte.
Magen til svindel skal man lede længe efter