Waar ik in eerste instantie lang heb moeten wachten om mijn te gekke top, waren ze altijd super snel met reageren. En toen ik tot mijn grote schrik mijn top in de Black Friday Sale voorbij zag komen,... Se mere

Heb een mooi pak besteld, staat erg vrouwelijk en stijlvol, ook mooie kwaliteit stof. En super vriendelijke medewerkster aan dectelefoon gesproken om wat vragen te beantwoorden. Ze heeft me goed ge... Se mere

Wat een fijne, eerste ervaring met bestellen bij Radical Fash. 1 item is niet direct op voorraad en volgt later, De geleverde blouse Sienna en pantalon Poppy (kleur Plum) passen perfect en de kle... Se mere

Lichtelijk teleurgesteld over de levering. Ik dacht een super gaaf Nederlands merk gevonden te hebben. Na meer dan een week wachten weet ik nog niets over mijn bestelling ivm vertraging met internatio... Se mere

1. Haute Couture-modehus
  2. Tøjleverandør
  3. Herretøjsbutik
  4. Dametøjsbutik

RADICAL is een internationaal high-end modemerk voor zowel mannen als vrouwen, opgericht in 2011. Het begon met de focus op T-shirts, maar sindsdien heeft het merk zijn visie uitgebreid en biedt nu een brede collectie aan met onder andere polo's, sweaters, overhemden, zwemkleding, jeans, jassen en beroemde kleurrijke trainingsbroeken. De missie van RADICAL is om een lifestyle te creëren voor gedurfde mannen en vrouwen die durven afwijken van de norm. #BERADICAL. Het leveren van goede kwaliteit is de belangrijkste standaard. Ons team streeft ernaar om uitstekende producten te leveren en we proberen altijd het beste te zijn in wat we doen. We worden gedreven door innovatie en het vroegtijdig signaleren van trends. Het is belangrijk om vastberaden te zijn en tegelijkertijd te kunnen luisteren naar wat de zelfverzekerde man of vrouw van de 21e eeuw wil. Verfijnde, inspirerende, modieuze en tegelijkertijd stoere items met onderscheidende details zijn de sleutel tot onze collecties.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Mooi Merk

Mooi Merk, mooie kleding 🤩🥰

Hi Dorien,

Bedankt voor je positieve reactie.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Top service!

Beste Laurent,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Radical.

We hopen je snel weer wat moois op te mogen sturen.

Mooi merk

Mooi merk! kwaliteit kleding. Goede service en mooie prijzen! Klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar oprecht..geen slecht woord over Radical! i am a fan!!!

Hi Maya!

Wat een super bericht. Dit is een heel groot compliment voor Radical!
Bedankt voor het delen!

Mooie stoffen

Mooie stofjes en heel goede vriendelijke klantenservice!

Goedemiddag,

Bedankt voor de review. De kwaliteit van onze producten staat voorop.
Goed te horen dat je tevreden bent over de stoffen.

Geniet van je weekend!

Een trendy label dat goed inspeelt op…

Een trendy label dat goed inspeelt op de nieuwste trends en dat voor een goede prijs!

Hi Nicoline,

Fijn dat je zo enthousiast bent over de Radica Collecties.
Binnenkort komt de SS21 collectie uit. We zijn er benieuwd hoe je deze collectie vind.

Prima service goede kwaliteit

Prima service goede kwaliteit
Prijs / kwaliteit prima
En goede pasvorm goed merk

Goedemiddag,

Bedankt voor de review!
Fijn te lezen dat je tevreden bent over Radical.

We hopen je snel iets van de nieuwe collectie op te mogen sturen.

Al een paar keer kleding van Radical…

Al een paar keer kleding van Radical gekocht. Goede kwaliteit/prijsverhouding en belangrijk, het zit heel goed.
Daarnaast een erg leuk jong, enthousiast team.
Al met al gewoon top.....

29. december 2020

Besvarelse fra Radical

Fijn om zulke positieve berichten te lezen Jeroen, bedankt en tot snel!

Goede service

Goede service, mooie artikelen, ik bestel er graag weer !

23. december 2020

Besvarelse fra Radical

Goed om te horen! We de mensen graag in Radical :)