Radiatoraanbiedingen Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bestelling niet leveren en geld ho maar..

Bestelling gedaan op zaterdag 4 juli.

Reactie: "Wij ontvingen bericht van onze leverancier dat het door u bestelde artikelen niet meer leverbaar is. Hier waren wij ook niet van op de hoogte.

Uw bestelling is door ons geannuleerd. De order m.b.t. terugbetaling ligt bij de betreffende afdeling. Retourbetalingen geschieden normaliter binnen de wettelijke 14 dagen na annulering. Echter wegens drukke werkzaamheden, ziekte/vakantie personeel kan dit helaas op dit moment iets langer duren.

Het spijt ons u niet beter te kunnen berichten.

Met vriendelijke groet,

Radiatoraanbiedingen"

Hierna geen reactie meer..

Mail verstuurd op 3 augustus, bijna een maand verder.
Geen reactie..

Hierna telefonisch contact opgenomen op 10 augustus, de medewerker verwijzde mij door naar de email om die opnieuw te versturen.
Helaas weer geen terug betaling en geen reactie.

19 augustus opnieuw een mail verstuurd dat de betaling nu zou moeten worden verwerkt binnen 14 dagen anders wordt er een melding gedaan bij ConsuWijzer en hopelijk kunnen we tot een gezamelijke oplossing komen.
Raad eens.. weer geen reactie..

24 augustus nog maals een mail verstuurd.
Ook hierop geen reactie..

Vandaag 3 september weer een mail verstuurd zal ook wel weer geen reactie krijgen en geen geld terug mogen ontvangen tot op heden, ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf...

Update
Vandaag 8 september een mail gehad en het bedrag is direct terug op de rekening gestort.
Het bleek dat de afdeling die verantwoordelijk is voor het terug betalen het proces wel ingang heeft gezet echter geen akkoord had gegeven.

4. juli 2026

Terug betaling na annulering moeizaam.

Leveren is een probleem.

Rest ook zo te zien.

Uw bestelling is geannuleerd. De order ligt ter verwerking op de betreffende afdeling. Retourbetalingen geschieden normaliter binnen 14 dagen na annulering.  Echter wegens drukke werkzaamheden, ziekte/vakantie personeel kan dit helaas op dit moment iets langer duren.
Met vriendelijke groet,

Radiatoraanbiedingen

19-8-2026.
Nog geen terug betaling.

Terug betaling na veel mails op 20-8-2026.

Aankoop betaald 25-7-2026 !!

29. juli 2026

Geld terug niet mogelijk!!

16 maart radiatoren besteld toen direct geamuleerd omdat ze lever problemen hadden. Op website staat geld terug naar 14 dagen maar ho maar. Zijn we inmidels 6 wekem verder. 3 keer gebeld warbij ik doorverwesen werd naar de mail 4 mailtjes verzonden totaal geen reactie gaat wel even om 1400 euro
Wardelose klanteservice. Niet kopen hier

16. april 2026

Website ziet er prachtig uit

Website ziet er prachtig uit. Bestelling ingevoerd, maar bestelprocedure loop vast. Klantenservice kan niet helpen. Als dat al niet werkt, heb ik geen vertrouwen meer.

2. april 2026

Nieuwe radiatoren gekocht

We hadden tijdens onze verbouwing nieuwe radiatoren nodig voor ons huis en kwamen uit op deze website, simpele en effectieve website en goede service. We hadden na de bestelling nog een vraag over de aansluiting van de kranen, deze werd snel beantwoord door de klantenservice.

13. februar 2026

Duidelijke site

Duidelijke site. En dankzij de handige radiator rekenhulp hebben we nu de juiste radiatoren in alle kamers!
Snelle levering! Wij zijn dik tevreden! 👍

22. december 2025

Top service!

Site was duidelijk en goed overzichtelijk. Vragen werden snel en zorgvuldig beantwoord! Nu een laar maanden verder en nog altijd erg tevreden dat ik de keus heb genomen om producten bij deze site te bestellen. Dikke duim!

14. februar 2026

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Overzichtelijke webwinkel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Komen afspraken na en leveren op tijd. Aanrader voor iedereen, die zelf bezig wil gaan met hert vervangen van zijn eigen radiatoren.

9. februar 2026

Site is netjes en overzichtelijk, service bagger

Site is netjes en overzichtelijk. Vanwege andere systemen toch de radiatoren moeten annuleren. Inmiddels wachten we al 4,5 week op ons geld. Niets helpt. De afdeling crediteuren administratie heeft er een puinhoop van. Ik hoop dat ze alsnog betalen.

5. august 2025

Er dette din virksomhed?