Rabens Saloner Anmeldelser

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kludder i retur og ombytning

2 delt anmeldelse. For tøjet og selve købsoplevelsen 5 stjerner men for ombytning/retur kan jeg desværre kun give 2 stjerner, da lageret ikke havde registreret min retur hvilket fuldstændig lavede kuk i ombytningen så jeg ikke modtog min nye vare før efter adskillige mails til kundeservice som i øvrigt var flinke og hjælpsomme men det var først efter knap 14 dage, at det lykkedes dem at fremsende en ny top. Den kom til gengæld lynhurtigt efter de tog affære og lavede en manuel ordre istedet.

5. juli 2026

Dyrt produkt i dårlig kvalitet

Fået en dyr skjorte i gave. Brugte den to gange. Efter vask konstateret hul i stoffet der ser ud til at stamme fra dårlig vævning. Reklameret via Bahne, men reklamation afvist med begrundelsen at jeg "kunne have siddet på et søm og så bagefter var stoffet løbet i begge sider af hullet" ! Køber aldrig produkt derfra. Dårlig kvalitet til mange penge og dårlig service.

28. april 2026

Helt forfærdelig service

Helt forfærdelig service. Jeg bestilte en ørering fra dem og modtog den en uge senere. Det viser sig at den er brugt, og tydelige tegn på at den ikke er ny. Jeg betaler fragt tilbage til dem, modtager en ny. Nu har de sendt en forkert vare og oven i købet er den brugt igen, med igen tydelige fejl på. Det er helt godnat. Jeg har betalt 3 x fragt for at få en ny ubrugt ørering

7. januar 2026

Har købt flere kjoler lange i…

Har købt flere kjoler lange i skjortefacon bomuld……
Samt en buksedragt i samme stof….efter 2 vaske var de ukendelige, med skjolder og så slidt ud i stoffet…..
De er alle smidt ud….aldrig mere rabens møg kvalitet til en dyr pris….

9. august 2025

Man kan ikke afmelde nyheds mails.

Har nu i 2 uger forgæves forsøgt at afmelde nyhedsmails. Først fik jeg svar med link til afmelding. Siden bliver der ikke svaret. Jeg modtager STADIGT mails, på trods af gentagne afmeldinger. Har bedt dem gøre det manuelt da det åbentbart ikke fungere via siden. Så med mindre man rigtigt gerne vil modtage deres mails - skal man lade være med at tilmelde sig.

12. august 2022

Dårlig hjemmeside og dårlig service

Den dårligste “service” jeg nogensinde har oplevet.

Jeg har nu to gange i træk oplevet at købe tøj, hvor halvdelen af min ordre ikke kan leveres alligevel, på trods af at jeg har modtaget bekræftelse og min betaling er reserveret.

Hvorfor have ting på lager på hjemmesiden, som ikke eksisterer alligevel og derved skabe en virkelig dårlig oplevelse for kunderne?

Første gang blev i tilgivet, da fejl jo kan ske. Men da det samme sker igen et par måneder senere, er simpelthen ikke i orden!!!

Så pas på med at købe tøj på deres hjemmeside. Selvom du lægger tøjet i kurven og betaler, får du måske en skuffende besked en uge efter om at de ikke kan levere tøjet alligevel.

Smukt tøj - men jeg handler IKKE på hjemmesiden igen :-((((

19. april 2022