We stellen vast dat deze review meerdere aantijgingen bevat die niet overeenstemmen met de feiten in ons dossier. Elke bewering kan objectief worden nagekeken via onze systemen, zoals planningsoverzichten, communicatielogs en registraties.
De publieke verklaringen gaan bovendien samen met een expliciete vraag tot financiële compensatie. Een openbaar platform dient om ervaringen en feiten te delen. Wanneer wij fouten maken, nemen wij onze verantwoordelijkheid ook effectief op. Tegelijk verwachten wij dat publieke communicatie correct en feitelijk blijft. Het combineren van onjuiste verklaringen met een financiële eis kunnen wij niet volgen.
We hebben herhaaldelijk voorgesteld om dit dossier in dialoog te bespreken. Die mogelijkheid werd niet benut. Daarom reageren wij hier publiekelijk, zodat meelezende klanten een correct en volledig beeld krijgen.
Concreet wordt een bedrag van 1.269,25 euro gevraagd. Op basis van de contractuele afspraken en de correct uitgevoerde prestaties kunnen wij hier niet op ingaan. Aangezien onjuiste informatie online een impact kan hebben op onze reputatie, wordt dit dossier ook intern juridisch geëvalueerd.
Ter duiding voor meelezers: in meer dan twaalf jaar tijd realiseerden wij ruim 15.000 dossiers. De punten die hier worden aangehaald, hebben in die periode nooit geleid tot een gerechtelijke uitspraak tegen ons. Dat neemt niet weg dat wij elke dag blijven werken aan kwaliteit en verbetering, en verantwoordelijkheid opnemen waar nodig.
Hieronder lichten wij de feiten toe.
Contractuele afspraken
Alle afspraken worden vooraf duidelijk vastgelegd en bevestigd. In dit dossier zijn deze correct uitgevoerd.
Levertermijn
De levertermijn werd vooraf gecommuniceerd en nageleefd:
– Bestelling: 19 juni 2025
– Opmeting: 26 juni 2025
– Aangepast dossier: 27 juni 2025
– Definitieve goedkeuring en start productie: 7 juli 2025
– Productiebevestiging met geschatte af-fabriekdatum week 39: 8 juli 2025
– Af-fabriekmelding ontvangen: 24 september 2025, effectief week 39
– Plaatsing vastgelegd op 12 november 2025, bevestigd per mail op 17 oktober 2025
De productie en planning verliepen volgens de vooraf afgesproken termijnen.
Promotie
De bestelling viel onder onze actieperiode. Het promotionele geschenk kan, zoals vooraf vermeld, worden afgehaald in onze hoofdzetel te Bornem. Dit is tot op heden niet gebeurd. Er werd nooit aangegeven dat hier geen recht op zou zijn.
Dagassistentie
De dagassistentie werd afgesproken als 8 uur, inclusief verplaatsing. Onze registraties tonen:
– Vertrek depot: 07:07
– Aankomst werf: 07:51
– Start terugrit: 14:07
– Aankomst depot: 14:48
De totale prestatie bedraagt 8 uur en 1 minuut en is conform afspraak.
Bijbestelling en prijsvergelijking
De bewering dat identieke producten elders 40% goedkoper zouden zijn, werd niet onderbouwd. Er werden geen bewijsstukken aangeleverd. Indien er een offerte bestaat van een identiek product, merk en kwaliteit, geleverd in België, ontvangen wij die graag.
Creditnota
Wanneer afspraken niet worden nagekomen, maken wij correct een creditnota op. In dit dossier werd een bedrag van 1.269,25 euro gevraagd zonder contractuele basis. Deze vraag werd daarom afgewezen.
Communicatie
Elke mail en melding werd beantwoord. Voor een antwoord op uw aangetekende schrijven waren we nog wat info aan het verzamelen; 2 weken was wat kort om uw onjuiste aantijgingen te weerleggen en alle logs op te halen. Dat een antwoord niet overeenkomt met een persoonlijke verwachting, betekent niet dat er geen opvolging was. Alle dossierinformatie is centraal beschikbaar. Telefonisch was verdere toelichting niet meer mogelijk.
Communicatiestijl
Een juridisch correct antwoord kan als onaangenaam worden ervaren, maar is geen teken van onprofessioneel gedrag. Wij communiceren steeds correct en respectvol.
Oplevering
Op 12 november 2025 werden de goederen geleverd en de werken uitgevoerd. De oplevering werd ondertekend zonder opmerkingen over de conformiteit.