Banner for RAAMWINKEL

Skrevet af virksomheden

Topmerken aan fabrieksprijzen

Van doe-het-zelf …
tot alles geplaatst

Doe-het-zelf, doe een beetje, of doe helemaal niets! Bij Raamwinkel ondersteunen we iedereen: van zelfbouwers tot comfortzoekers, met een bouwtraject op maat.

Een menukaart aan diensten

Kies uit onze comfortdiensten zoals opmeting, plaatsing, uitbreken en binnenafwerking. Jij beslist wat je zelf doet en wat je aan ons overlaat.

Enkel topmerken

Onze ramen en deuren zijn van Belgische en Duitse topkwaliteit, perfect op maat gemaakt voor jouw project. Met A-merken aan fabrieksprijzen bespaar je meer dan 40%.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erbarmelijke opvolging en service bij levering met beschadigde ramen

Levering van ramen voor ganse bovenverdieping met schade door onzorgvuldig vervoer. Geen opvolging. Geen communicatie. Voortdurend zelf opbellen maar zonder veel resultaat. Slordige plaatsing en kitwerk. Onderaannemingen niet afgestemd. Geen volledige service. Ik moet stiften vragen om lakwerk zelf op te lappen. Zelf op zoek moeten gaan voor vensterbanken en afwerkingspanelen. Bestelling geplaatst in april 2025. Na 2 bezoeken en een jaar later nog steeds geen afgewerkte plaatsing. Onze kinderkamer nog (mei 2026) steeds niet in gebruik kunnen nemen. Laat je niet vangen door de lagere prijs. Beter wat meer betalen met volledige service.

3. maj 2026

Besvarelse fra RAAMWINKEL

Dank om uw ervaring zo duidelijk te delen. We willen hier niet omheen praten: dit dossier is niet verlopen zoals het hoort. Daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.
Er zijn in dit traject meerdere zaken samengekomen waardoor de opvolging, communicatie en afwerking niet het niveau hebben gehaald dat u van ons mag verwachten. Dat is bijzonder vervelend voor u en uw gezin, en wij begrijpen heel goed dat dit vertrouwen heeft aangetast.
Er is intussen een gesprek voorzien met de verantwoordelijke manager bij u op de werf. Die zal samen met u de situatie overlopen, de openstaande punten in kaart brengen en een verslag opmaken. Op basis daarvan bekijken we ook intern waar onze procedures scherper moeten, zodat we hieruit kunnen leren en dit in de toekomst beter aanpakken.
We beseffen dat dit voor u weinig verandert aan de voorbije maanden, maar we willen dit nu correct, duidelijk en zo snel mogelijk verder opnemen. Ons doel is dat u opnieuw rust krijgt in dit dossier en dat alles netjes wordt afgewerkt. Daar mag u op rekenen.

Oplichters

Bedankt RAAMWINKEL voor de scheve ramen en voordeur. Onderanderen trouwens want hier zijn veel zaken niet in orde.

En dan nog de arrogantie om niet meer te antwoorden op men mails om dit te corrigeren.

Een onderneming die 97%tevredenheid claimt gaat niet zo om met klanten zoals bij mij het geval is.

Als de plaatsers al zeggen dat deze firma niet deugd, dat zegt genoeg. En dan moesten de werken nog starten.... Achteraf is het toch waar gebleken.

Geef uw zuurverdiende centen aan een firma die kwaliteit levert aub en niet aan deze oplichters.

0,0% professionalisme
0,0% Service na verkoop

KENNETH STORMS

25. marts 2026

Besvarelse fra RAAMWINKEL

Bedankt om je ervaring te delen. We hebben je dossier intussen teruggevonden onder je naam.

Een verantwoordelijke manager heeft al meerdere keren geprobeerd om je dossier persoonlijk met je te bespreken. We blijven ook zelf verder proberen om je te bereiken, zodat we dit rechtstreeks met jou kunnen bekijken. We willen de situatie graag correct beoordelen en samen nagaan welke stappen mogelijk zijn.

Daarom nodigen we je ook via deze weg uit om ons te contacteren via info@raamwinkel.be of telefonisch via 078 48 77 71.
Dan bekijken we dit graag samen verder.

Vlotte service

Vlotte service, behulpzaam , luistert naar de noden van de klant Snelle reactie en hulp. Vriendelijk.

13. marts 2026

Bedankt voor de feedback

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opgepast voor mensen die niet het volledige pakket bestellen!

Geen enkele van de gemaakte afspraken werd nagekomen. 5 maanden moeten wachten op de levering van een hefschuifraam. Geleverd zonder slaglatten en met schade.
heeft in totaal 1 jaar geduurd om een afgewerkt geheel te krijgen en in plaats van een compensatie, krijgt men een incassobureau om het openstaand bedrag van amper 250€ te innen zonder enige vorm van communicatie.

20. februar 2026

Besvarelse fra RAAMWINKEL

Dank je voor je feedback.
We begrijpen dat dit dossier voor veel frustratie heeft gezorgd. Het klopt dat je in dit dossier uitzonderlijk lang hebt moeten wachten op de levering en de verdere afwerking van je hefschuifraam. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten, en daarvoor bieden we onze excuses aan.

We hebben dit dossier intussen intern opnieuw bekeken. Het ging om een zeer uitzonderlijke situatie, maar dat neemt niet weg dat de opvolging in dit dossier beter had gemoeten. Naar aanleiding hiervan hebben we onze procedures ook aangescherpt, zodat gelijkaardige situaties in de toekomst beter opgevangen worden.

We willen dit dossier ook vandaag nog altijd graag correct met je opnemen en afronden. Daarvoor is het wel belangrijk dat we opnieuw rechtstreeks met elkaar in contact komen. We hebben al geprobeerd om je telefonisch en via mail te bereiken, maar kregen voorlopig nog geen reactie. Zodra we opnieuw contact hebben, bekijken we dit graag samen verder.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

-Komen contractuele afspraken niet na.

-Komen contractuele afspraken niet na.
-Leveren 7 weken na geschatte leverdatum.
-Beloven promo's die niet worden nageleefd.
-Indien je dagassistentie neemt staat er vermelding dat dit voor 1x8 uur is, maar raamwinkel is van mening dat 1x6uur evengoed is. (De resterende ster mag wel gaan naar de plaatser die bekwaam was).
-Een raam bijbestellen is onbegonnen werk ( en maar goed ook want ik heb hetzelfde merk elders 36% goedkoper gevonden).
-In mijn dossier werd een gevraagde creditnota geweigerd, waardoor bijbestellen enkel mogelijk was onder aanzienlijk slechtere voorwaarden.
-Reactie op mails krijg je enkel als het gaat om bestelling te plaatsen en betaling te voldoen, daarna niets meer.
-Aan telefoon weet niemand iets.
En wanneer je dan toch iemand aan de lijn krijgt die meent iets te weten, denken bepaalde verkopers dat arrogantie de oplossing zal zijn.
Echt... tof is dat geweest!
Beste raamwinkel, reageer op z'n minst op ingebrekestellingen... Niemand kijkt ernaar uit om naar de rechtbank te trekken.

29. januar 2026

Besvarelse fra RAAMWINKEL

We stellen vast dat deze review meerdere aantijgingen bevat die niet overeenstemmen met de feiten in ons dossier. Elke bewering kan objectief worden nagekeken via onze systemen, zoals planningsoverzichten, communicatielogs en registraties.

De publieke verklaringen gaan bovendien samen met een expliciete vraag tot financiële compensatie. Een openbaar platform dient om ervaringen en feiten te delen. Wanneer wij fouten maken, nemen wij onze verantwoordelijkheid ook effectief op. Tegelijk verwachten wij dat publieke communicatie correct en feitelijk blijft. Het combineren van onjuiste verklaringen met een financiële eis kunnen wij niet volgen.

We hebben herhaaldelijk voorgesteld om dit dossier in dialoog te bespreken. Die mogelijkheid werd niet benut. Daarom reageren wij hier publiekelijk, zodat meelezende klanten een correct en volledig beeld krijgen.
Concreet wordt een bedrag van 1.269,25 euro gevraagd. Op basis van de contractuele afspraken en de correct uitgevoerde prestaties kunnen wij hier niet op ingaan. Aangezien onjuiste informatie online een impact kan hebben op onze reputatie, wordt dit dossier ook intern juridisch geëvalueerd.

Ter duiding voor meelezers: in meer dan twaalf jaar tijd realiseerden wij ruim 15.000 dossiers. De punten die hier worden aangehaald, hebben in die periode nooit geleid tot een gerechtelijke uitspraak tegen ons. Dat neemt niet weg dat wij elke dag blijven werken aan kwaliteit en verbetering, en verantwoordelijkheid opnemen waar nodig.
Hieronder lichten wij de feiten toe.

Contractuele afspraken
Alle afspraken worden vooraf duidelijk vastgelegd en bevestigd. In dit dossier zijn deze correct uitgevoerd.

Levertermijn
De levertermijn werd vooraf gecommuniceerd en nageleefd:
– Bestelling: 19 juni 2025
– Opmeting: 26 juni 2025
– Aangepast dossier: 27 juni 2025
– Definitieve goedkeuring en start productie: 7 juli 2025
– Productiebevestiging met geschatte af-fabriekdatum week 39: 8 juli 2025
– Af-fabriekmelding ontvangen: 24 september 2025, effectief week 39
– Plaatsing vastgelegd op 12 november 2025, bevestigd per mail op 17 oktober 2025
De productie en planning verliepen volgens de vooraf afgesproken termijnen.

Promotie
De bestelling viel onder onze actieperiode. Het promotionele geschenk kan, zoals vooraf vermeld, worden afgehaald in onze hoofdzetel te Bornem. Dit is tot op heden niet gebeurd. Er werd nooit aangegeven dat hier geen recht op zou zijn.

Dagassistentie
De dagassistentie werd afgesproken als 8 uur, inclusief verplaatsing. Onze registraties tonen:
– Vertrek depot: 07:07
– Aankomst werf: 07:51
– Start terugrit: 14:07
– Aankomst depot: 14:48
De totale prestatie bedraagt 8 uur en 1 minuut en is conform afspraak.

Bijbestelling en prijsvergelijking
De bewering dat identieke producten elders 40% goedkoper zouden zijn, werd niet onderbouwd. Er werden geen bewijsstukken aangeleverd. Indien er een offerte bestaat van een identiek product, merk en kwaliteit, geleverd in België, ontvangen wij die graag.

Creditnota
Wanneer afspraken niet worden nagekomen, maken wij correct een creditnota op. In dit dossier werd een bedrag van 1.269,25 euro gevraagd zonder contractuele basis. Deze vraag werd daarom afgewezen.

Communicatie
Elke mail en melding werd beantwoord. Voor een antwoord op uw aangetekende schrijven waren we nog wat info aan het verzamelen; 2 weken was wat kort om uw onjuiste aantijgingen te weerleggen en alle logs op te halen. Dat een antwoord niet overeenkomt met een persoonlijke verwachting, betekent niet dat er geen opvolging was. Alle dossierinformatie is centraal beschikbaar. Telefonisch was verdere toelichting niet meer mogelijk.

Communicatiestijl
Een juridisch correct antwoord kan als onaangenaam worden ervaren, maar is geen teken van onprofessioneel gedrag. Wij communiceren steeds correct en respectvol.

Oplevering
Op 12 november 2025 werden de goederen geleverd en de werken uitgevoerd. De oplevering werd ondertekend zonder opmerkingen over de conformiteit.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

erreur de mesurage, 2,5 ans pour avoir les pièces...

J'ai commandé pour plus de 4000€ chez eux. Un mesureur de chez eux est venu expres pour les mesures... et il s'est trompé de 5cm en hauteur et de 5cm en largeur (pourtant c'est son métier) Du coup, les portes sont trop petites. Après 2,5 ans de discussion... j'ai reçu les pièces... mais aucun geste commercial...ha si...ils proposent un placement pour 2 portes à 1140€...et veulent bien me faire 50% de réduction... Alors que j'ai reçu 2 devis à moins de 500€ pour les poser chez d'autres menuisiers. Des arnaqueurs à éviter absolument...et surtout ne jamais rien signer venant du SAV car ils se trompent (je pense volontairement) et puis vous êtes obligés de signer

23. december 2024

Besvarelse fra RAAMWINKEL

Nous regrettons sincèrement les difficultés rencontrées dans ce dossier. Il est exact qu’une erreur de mesurage a eu un impact important sur la suite du projet, et nous comprenons parfaitement que cela ait pu générer beaucoup de frustration.
À ce jour, nous sommes toutefois toujours en contact afin de rechercher une solution concrète et acceptable. Le dossier est donc toujours en cours d’échange entre les différentes parties, avec la volonté d’aboutir à une issue correcte.
Nous comprenons que la durée de ce dossier ait été particulièrement longue, et nous reconnaissons qu’il s’agit d’une situation qui a demandé un suivi important. C’est justement pour cette raison que nous continuons aujourd’hui à chercher une solution de manière constructive.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf, maakt zijn beloftes waar

Top bedrijf, maken hun beloftes waar. Zeer veel uitleg gekregen van Bart (toonzaal Herk-de-Stad), niets was te veel. Correcte opmeting en hulp bij de bestelling in de webshop. De levering werd wat vertraagd door vertragingen bij de leveranciers maar wij werden telkens op de hoogte gehouden. Speciale dank aan Tim die in dag assistentie de ramen mee heeft geplaatst. Aangename samenwerking, kent zijn vak en in no time waren 10 ramen en 2 deuren geplaatst. Dikke merci Raamwinkel.

8. oktober 2025

Besvarelse fra RAAMWINKEL

Bedankt voor de positieve feedback, ik geef het zeker ook intern door aan het team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel dank aan Roald en Jenthe voor de…

Veel dank aan Roald en Jenthe voor de hulp bij inladen en vastmaken van de ramen!!
Bart

28. marts 2025

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Voordeur met zijlicht

Beschadigde vleugeloverdekkende voordeur met zijlicht.

13/08/2025
Er is een nieuwe afspraak zodat de deur wordt opgehaald en hersteld volgens afspraak.

20. februar 2025

Sonia Van Loo uit LAARNE

Heel blij dat ik voor Raamwinkel gekozen heb. Prima kwaliteit en heel bekwame vriendelijke plaatsers. Zo moesten er meer zijn.

13. februar 2025

Raam

Alles ok
Past prima
Priis zeer goed

28. november 2024

Betaalbaar raam

Betaalbaar raam, mooi afgewerkt, correcte informatie die nageleefd werd.

28. november 2024

Top service!

Goed geholpen bij het maken van onze keuze/bestelling.
We werden steeds op de hoogte gebracht ivm. vertraging.
Vriendelijke installateur.

21. oktober 2024

raamwinkel een aan rader

gisteren fase 2 ramen en deur laten plaatsen door raamwinkel,alles perfekt verlopen en plaatser bram echt een krak in zijn vak verdient een dikke pluim,bedankt voor de servies en voor de plaatser

13. august 2024

Besvarelse fra RAAMWINKEL

Bedankt voor de positieve feedback !

Læs mere om andre typer anmeldelser.