We hadden een stuk duo rolgordijn ontvangen en kregen een nieuwe toegestuurd. Geen negatieve opmerkingen. En zouden weer opnieuw hier bestellen. De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
netjes verpakt maat ok alleen de bezorging was slecht voor mijn deur gezet in de middag terwijl ik half 12 snachts thuiskwam (gelukkig niet gejat)
Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn pakket ieder keer niet werd geleverd terwijl er gemaild werd dat het die dag zou komen. 4x. Ik heb vandaag jullie gebeld en die meneer was heel vriendelijk, behu... Se mere
Wij hebben een 100% positieve ervaring na een ontvangst met transportschade. Dezelfde dag van melden nog opgelost en een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Deze was zoals het hoorde en hangt naar alle... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Raamdecoratiemagazijn.nl staan we voor een goede service met persoonlijke aandacht. Wij werken met een klein en gedreven team om u van de beste raamdecoratie te voorzien. Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! - Groot assortiment standaard maten - Op maat gemaakte producten - Kwaliteit voor een scherpe prijs - Snelle levering. Duo rolgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën.
Kontaktoplysninger
Lutkeberg 49, 7678aj, Geesteren , Holland
- 085-0601039
- Info@raamdecoratiemagazijn.nl
- raamdecoratiemagazijn.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, bij het bestellen had ik niet de e-mail ingegeven. Geen bevestiging of i.d.
Even gebeld, prima opgelost en keurig ontvangen.
opgehangen en staat prima.
Super
Alles was snel en makkelijk geregeld met het bestellen.
Bestelling 10de geplaatst en 14de al geleverd, alles supergoed ingepakt en netjes aangekomen.
Eenvoudige montage en super mooi resultaat, dik tevreden.
Pracht kwaliteit
Pracht kwaliteit, snelle levering en enorme keuze in maten , dat het gewoon past zowel in breedte als hoogte en veel goedkoper als de bouwmarkt 😜
De service en de bereikbaarheid van het…
De service en de bereikbaarheid van het bedrijf/Hr Robin, was volwaardig, zeer tevreden.
Dit bedrijf is echt een aan te raden. Zowel op Bezorging, Kwaliteit en Price.
Betrouwbaar
Super product
Super kwaliteit, snele levering, goed verpakt.
Het product is perfect en belangrijke is niet moeilijk om te monteren.
Ben ik bijna 64 jaar heb ik zelf hele huis dat is 5x dubbele duogordijnen gemonteerd =10 duogordijnen.
Ben ik heel blij van de efect.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website . Prima product.
Levering was ook in orde.
Goed advies gekregen
Goed advies gekregen, scherpe prijs.
Degelijk verpakt en tijdig geleverd,
Kortom: een aanrader
Goed product voor een mooie prijs zijn…
Goed product voor een mooie prijs zijn de duo rolgordijnen
Goede ervaring
Goede kwaliteit. Makkelijk te instaleren (duidelijk aanwezing). Snel bezorgd. Zeker een aanrader. Ik ben herl erg blij mee
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, heel makkelijk te monteren, en heel gemakkelijk in gebruik.
Duogordijnen
Duogordijn gekocht snelle levering super mooi met kliksysteem mooie kleur grijs en niet duur
2 beugeltjes 25 Euro zonder een…
2 beugeltjes 25 Euro zonder een beschrijving enof een inbussleuteltje te leveren
En dan nog durven te vragen hoe tevreden bent U
Is merkwaardig
Geen minpunten.
Overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen.
Zeer snel geleverd.
Mooie duorolgordijnen voor een goede prijs.
Geduld is een schone zaak.
Ging niet geheel soepel, maar alles is netjes opgelost!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.