Undgå dette "firma", han snupper dine penge
Har fået lagt gulv af r-e ejendomsservice/ Martin Bülow.
Han lovede os en tømrer, som på mystisk vis blev syg de 14 dage arbejdet skulle tage - han sendte i stedet en jagtkammerat (HTX studerende).
Nivelleringen blev bare hældt ud og ikke efterfølgende rettet op, så klikgulvet ovenpå hopper og danser. Klikgulvet er i øvrigt blevet limet...
Martin påstår selv, at han har arbejdet mange år i et gulvfirma, og det var derfor vi hyrede ham - har dog senere fået den tanke, at han ikke har nogen håndværksmæssig baggrund, har i hvertfald ikke kunnet få et klart svar.
Jeg har stævnet Martin, og han tilbød på et tidspunkt et forlig på 15.000 (oprindelig regning var 30.000). For at komme videre, valgte jeg at indbetale pengene, så sagen kunne blive lukket - herefter skrev Martins advokat, at nu manglede vi kun den anden halvdel af betalingen, og at han havde frarådet sin klient et forlig.
Martins strategi er tydeligvis at køre mig træt, så jeg bare betaler - så må vi jo se, om det lykkes. Nu er sagen overgået til almindelig retssag (før var det en småsag), så nu forlanger jeg fuld erstatning for fjernelse af det udførte, samt nu udførsel og materialer - ca. 50-60.000kr, samt sagsomkostninger... nok yderligere 30-50.000kr, så med en samlet krav i omegnen af 100.000kr. så kan jeg godt være rimelig stædig.
11. februar 2014