Se, hvad kunderne siger
Wat ging er mis ? Ik bood mijn gebruikte maar nog goede Lenovo laptop met Windows 10 uit 2014 een aantal dagen geleden via de website van QR Systems aan, waarop die werd geschat op waarde (50 eur... Se mere
Nog nooit zo'n slecht bedrijf gezien. Laptop (via bol.com, daar heten ze laptopdeals) ging binnen een paar maand stuk. Accu defect. Dus kleine reparatie. via bol aangemeld voor reparatie. Geen re... Se mere
Zeer tevreden over dit bedrijf. Zojuist een iphone 11 pro besteld. Na ontvangen van de iphone zag ik gelijk dat deze in super perfecte staat was met een nieuwe accu erin. geen krasje te bespeuren dus... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Computerbutik
- Mobiltelefonbutik
- Butik med computertilbehør
- Computer- og tilbehørsbutik
- Computerservicering
- Butik med brugte computere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Laptops, desktops, tablets en telefoons voor een betaalbare prijs. Zowel refurbished als nieuw. Voor 16:30 besteld? Morgen in huis. Bezoek & bestel nu!
Kontaktoplysninger
In de Betouwstraat, 6511, Nijmegen, Holland
- qxsystems.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen contact leggen. Scheelt hoop frustratie.
Wat ging er mis ?
Ik bood mijn gebruikte maar nog goede Lenovo laptop met Windows 10 uit 2014 een aantal dagen geleden via de website van QR Systems aan, waarop die werd geschat op waarde (50 euro). Ik ging akkoord. Prima, dan heeft een ander er ook nog lol aan voor weinig en hoeft hij niet te worden weggegooid, dacht ik.
Alle gegevens ingevuld, waarna een retouretiket aan mij zou worden toegezonden.
Dat kwam nooit. Vijf dagen later, afgelopen zaterdag gebeld met het bedrijf. Er werd aangenomen middels een antwoordapparaat, ik werd in de wacht gezet, werd eerstvolgende genoemd en stond daar (als eerste beller) nog 20 minuten in de wacht. Weliswaar handsfree, maar toch. Heb toen maar opgehangen. Ik overweeg nu een ander bedrijf.
Ik geef één ster omdat minder niet kan
Ik geef één ster omdat het niet minder kan. Mogelijks verhoogt hiermee de score die dit bedrijf verdient. Bijna twee maanden geleden een laptop besteld via refurbished, verkoper QXSystems. Ik snap niet dat ze deze mensen nog toelaten onder hun paraplu. Ik krijg zojuist de laptop teruggestuurd wegens niet afgehaald. De zending die ik pas na méér dan een maand kon opsturen omdat het retourlabel niet kwam. Nog geen geld terug gezien van de 30 dagen retourgarantie. Not amused.
Nog nooit zo'n slecht bedrijf gezien.
Nog nooit zo'n slecht bedrijf gezien.
via bol aangemeld voor reparatie. Geen reactie van de verkoper. Bedrijf gebeld, 'ze geven het door aan de desbetreffende afdeling'. Op den duur bol gevraagd of ze de verkoper willen attenderen op de reparatie. Duurt lang,
laptop opgestuurd, je hoort niets meer. Bellen heeft geen zin, bol krijgt ook geen reactie. na 2 maand een gerepareerde laptop in huis. Maar zo lang kan niemand wachten, ik had al een andere gekocht.
Bovendien was de laptop nog langer onderweg geweest als bol.com niet had ingegrepen diverse malen. Firma is onbereikbaar.
Vermijden!
Ik sta perplex. Vroeger goede ervaring
Ik sta perplex. Ik heb jaren geleden hier twee computers gekocht en was dik tevreden dus daarom heb ik laatst opnieuw bij hun mijn computer gekocht en die kreeg ik wel thuis gestuurd maar er is een klein dingetje mis mee dus ik nam contact op maar dat is niet mogelijk!! Ze antwoorden niet! Via geen enkel contact. Mail doet het niet. WhatsApp geen gehoor. Telefoon wordt wel opgenomen door een telefoniste die zegt de boodschap door te geven maar er gebeurt niks.
Toen keek ik op trustpilot en schrok me een hoedje van andere ervaringen die in lijn zijn . Wat erg en jammer zeg..
Grote oplichters maar aan mijn hebben…
Grote oplichters maar aan mijn hebben ze een verkeerde ik kom volgende week zelf na die winkel dan kunnen ze 2 dingen doen of mijn geld terug of mijn telefoon die ik besteld heb en betaald online doen ze dat niet gaan we oorlog maken dan gaan hun het mee maken eens komen jullie de verkeerde tegen en dat is nu ik wacht het nog paar dagen af
Laptop opgestuurd en na 3 maanden... niets...!
Op 3 september 2025 mijn laptop verkocht en opgestuurd, na 3 maanden geen geld en geen laptop terug...
Bestel hier maar niks tablet gekocht…
Bestel hier maar niks tablet gekocht nog geen 2 weken was hij kapot ..tig keer gebeld gemaild telkens hetzelfde verhaal geen reactie meer
Qwerty besteld, azerty ontvangen!
Via tussenpersoon Backmarket een qwerty toetsenbord voor een ipad gekocht, geleverd nadat ik de eerste keer een azerty toetsenbord had ontvangen, kreeg ik na beklag een via backmarket een tweede maal een toetsenbord…. Wederom een azerty!
Op de faktuur staat duidelijk qwerty!!
Geprobeerd te bellen ( minimaal 4 maal) na een bepaalde wachttijd standaard opgehangen.
Waardeloos!!!
Tablet werkte amper
Tablet werkte amper. Tijdens het terug inpakken merkte ik het vorige retourlabel op. Ze hadden het defecte apparaat niet eens uit de doos gehaald.
Twee MacBooks ingeleverd voor verkoop
Twee MacBooks ingeleverd voor verkoop. Door drukte duurde het lang voordat ze beoordeeld waren. Maar uiteindelijk nooit geld ontvangen.
Wilde een laptop retourneren.
Wilde een laptop retourneren.
Krijg nooit reactie.
Scammer
Scammer, the laptop was not working at all, and even the letter on the keyboard were not at the correct place. I have then returned the product and guess what they had put stickers on the keyboard to match the correct disposition ! Like really ??
Scammers
Scammers! Laptop doet het niet goed en probeer al bijna 3 maanden contact op te nemen, kreeg alleen ticketnummer waar niets gedaan mee wordt. Verder geen reacties, telefonisch hangen ze gewoon op!
Über refurbed ein gebrauchtes Tablet…
Über refurbed ein gebrauchtes Tablet gekauft, (August 2024) was dann im März 2025 nicht mehr ging.
This is a scam company
This company sold me a defective refurbished laptop. They took it back for repair in July/24 and until now they dont reply to me, or give me any estimate on the repair, nor give my money back. In the custumer support by phone they literally hang up in your face.
Just don't buy anything from them.
Zijn oplichters geworden bij contact…
Zijn oplichters geworden bij contact krijg je een supportticket nummer waar je verder niks mee kunt. Telefoonnummer bestaat ook niet meer. Als je iets opstuurt ben je het kwijt.
Laptop gekocht en doet het prima naar…
Laptop gekocht en doet het prima naar verwachting.
Koop er niet
Een computer gekocht bij refurbed.nl
Deze werd geleverd met een defect scherm. Deze was geleverd door: Qi systems. Deze netjes terug gestuurd. En vervolgens na heel veel communicatie geen oplossing.
Laptop kwam te laat aan
Laptop kwam te laat aan. Niet door PostNL maar door te laat posten. Wil hem terug doen. Reageren nergens op!
Al 5 mailtjes gestuurd. Stuur hem ook niet meer op dan ben je hem kwijt!
Nooit meer qxsystems.
Ga doorgeven aan de instanties.
QXsystems is niet te vertrouwen!
De laptop besteld via Laptopdeals bij Bol.com werkt na een jaar niet meer. QXsystems te Nijmegen heeft een telefoon service die je vraagt om je telefoonnummer.
De ondernemer belt je echter nooit terug. Na meerdere terugbelverzoeken te hebben gedaan op meerdere dagen is er geen enkele reactie.
Ook via de e-mail support e-mail wordt niet beantwoord.