Qvesarum Anmeldelser 2.418

4,4

Har handlet der flere gange. Sidst var det så uheldigt at jeg modtog en beskadiget vare men den blev hurtigt ombyttet uden bøvl eller skepsis, lang ventetid el andet! 👌🏻

Hurtig levering fra Qvesarum. DHL laver så rod i forsendelsen, men med hjælp fra Qvesarum modtager jeg varene.

Har bl.a..købt toiletter, håndvask og andet, som er blevet bestilt hjem. Vi bor på Bornholm og der er altid blevet ydet en helt fantastisk service. Helt fantastisk udstilling, kan varmt anbefales

1. Møbelfabrikant
  2. Byggeselskab
  3. Kunsthåndværk
  4. Indretningsleverandør
  5. Bygningssnedker

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

4,4

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Har ikke modtaget de sidste bestilte…Håndvask og krom stativ

Har ikke modtaget de sidste bestilte varer til sagen.
VH Kaj

31. marts 2026

Hej,

Tack för att ni hör av er och för att ni delar er upplevelse.
Vi förstår att det är frustrerande när hela ordern inte har kommit fram och information kring förseningen kom sent. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar med oss er återkoppling för att kunna förbättra både information och leverans framåt.
Tack för att ni uppmärksammar oss på detta och vi hoppas er leverans går smidigt.

Fik leveret et skab med hakker i og en…

Fik leveret et skab med hakker i og en marmorplade også med hakker, misfarvninger og dårlig finish på skæring.
Til trods for flere henvendelser svarer de ikke tilbage...

30. marts 2026

Hej Martin,
Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd.
Vi kan se att vi har mottagit ert ärende gällande en transportskada på er marmorlist, vilket vi självklart beklagar. Vi lägger stor omsorg vid vår packning, men ibland kan skador ändå uppstå under transport. Vi kan också se att vi tillsammans har hittat en lösning i ärendet, vilket vi hoppas känns bra och skapar en positiv fortsättning framåt. Tack för att ni hörde av er till oss och välkommen åter.

Præcis levering levering

Præcis levering levering, og super kummunikation

25. marts 2026

Hej Jos,
Tack för ert fina omdöme.
Det gläder oss att leveransen blev smidig och att ni upplevde kommunikationen som tydlig och bra. Vi strävar alltid efter att det ska kännas enkelt och tryggt genom hela processen, så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkomna åter.

Fine møbler

Fine møbler men et af dem manglede desværre ved leverancen en væsentlig funktionalitet som vi havde set frem til. Jeg reklamerede i øvrigt ved at ringe hurtigt efter modtagelsen af varerne for at gøre opmærksom på det.

2. marts 2026

Hej Michael,
Härligt att ni uppskattar möblerna och att ni känner er nöjd med dessa i sig, men vi beklagar att en av produkterna inte motsvarade förväntningarna vid leverans.
Vi har tyvärr inte kunnat hitta något registrerat ärende kopplat till er där det framgår att något skulle vara fel eller att en funktionalitet saknats vid leverans.
Om något inte skulle stämma med det ni har mottagit, så får ni gärna skicka in en reklamation med mer information så ser vi självklart över det tillsammans och säkerställer att ni får det som är beställt.
Vi hoppas vi får möjlighet att vända detta.

Hurtig levering fra Qvesarum

13. februar 2026

Hej Johnny,
Tack för er fina recension.
Vad bra att ni till slut fick era varor och att vi kunde hjälpa till när leveransen inte gick helt enligt plan. Vi vet hur viktigt det är att en försändelse kommer fram som den ska och vi gör alltid vårt bästa för att stötta våra kunder om något oväntat uppstår under transporten.
Tack för att ni lyfter både leveransen och vår hantering – det uppskattas verkligen. Varmt välkomna åter.

Hurtig levering og fin vare.

Hurtig levering og fin vare.

11. februar 2026

Hej Maria,
Tack för er recension.
Vi blir glada att ni upplevde leveransen som snabb och att ni är nöjda med produkten.
Det är alltid vårt mål att kombinera effektiv leverans med hög kvalitet.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkomna åter.

god kundeservice

4. februar 2026

Hej Jacob,
Tack för ert toppbetyg.
Det gläder oss att ni uppskattade vår kundservice. För oss är det viktigt att varje kund får ett personligt bemötande, så att hela köpupplevelsen känns bra. Vi gör alltid vårt bästa med att ge god service och det uppskattas att ni lyfter detta.
Tack för att ni tog er tid och varmt välkomna åter.

Høj kvalitet på produktet

Høj kvalitet på produktet, flot udstilling til inspiration, god hjælp og fleksibilitet under processen med bestilling.

26. januar 2026

Hej Kim,
Stort tack för er fina recension. Vi är glada att ni uppskattade både produktens höga kvalitet och utställningen som inspiration.
Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda personlig hjälp och flexibilitet under beställningsprocessen, så att hela upplevelsen blir smidig och trygg.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

God kundeservice

27. januar 2026

Hej Jacob,
Tack för ert fina omdöme.
Vi är glada att ni upplevde vår service som bra. Vi strävar alltid efter att ge snabb, tydlig och trygg support till alla våra kunder.
Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkomna åter.

Nemt og hurtigt

21. januar 2026

Hej Birgit,
Tack för er recension.
Vi är glada att hela processen fungerade smidigt och ni känner er nöjd.
Vi uppskattar er feedback och hoppas ni besöker oss igen.

Jeg er godt tilfreds med kvalitet på…

Jeg er godt tilfreds med kvalitet på lampen og hele handlen.

15. januar 2026

Hej Max,
Tack för ert topp-betyg.
Härligt att produkten motsvarade förväntningarna och ni känner er nöjd med ert köp.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse och varmt välkommen åter.

Hurtigt og enkelt

12. januar 2026

Hej Jens,
Tack för ert topp-betyg.
Vi är glada att allt gick smidigt och snabbt.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse – varmt välkomna tillbaka.

Hurtig levering og god info undervejs

Meget hurtig levering og jeg kunne vælge et udleveringssted tæt på mig👍

14. januar 2026

Hej Karin,
Tack för ert topp-betyg.
Härligt att leveransen gick smidigt och att det var enkelt att välja ett utlämningsställe nära er.
Tack för att ni tog er tid att lämna en recension – vi ser fram emot att hälsa er välkomna igen.

Hej Steen,
Tack för ert fina omdöme,
Vi är glada att ni upplevde att allt stämde och att beställningen nådde fram snabbt.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse – varmt välkomna tillbaka.

hurtigt ekspidition

8. januar 2026

Hej Soha,
Tack för ert höga betyg.
Härligt att leveransen gick smidigt och nådde fram snabbt.
Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkomna tillbaka.

Godt produkt

Godt produkt - god levering

3. november 2025

Hej Anne,
Tack för ert fina betyg.
Det gläder oss att ni är nöjd med både produkten och att leveransen fungerade smidigt.
Ni är alltid varmt välkommen tillbaka.

Super hurtig levering og rigtig flot…

Super hurtig levering og rigtig flot bål kurv

2. december 2025

Hej Hans Erik,
Tack för ert härliga omdöme. Vi blir verkligen glada att allt gick smidigt och att eldkorgen lever upp till förväntningarna.
Vi hoppas att den kommer att skapa många värmande och mysiga stunder hos er.
Varmt välkomna tillbaka

Nem at finde og bestille på hjemmesiden

Nem at finde og bestille på hjemmesiden

27. november 2025

Hej Britta,
Tack för er fina recension.
Det gläder oss att ni haft en positiv upplevelse när ni lade er beställning. Vi arbetar löpande för att göra processen så enkel och smidig som möjligt, så det är kul att ni lyfter detta.
Tack för att ni valde oss – och ni är alltid varmt välkomna tillbaka om vi kan vara behjälpliga igen.

Hurtig og god behandling

Nemt at bestille og god service

26. november 2025

Hej Charlotte,
Tack för ert fina betyg.
Vad härligt att er leverans gick smidigt och att ni känner er nöjd mer er upplevelse.
Varmt välkommen åter.

Levere

Man for det man beder om

24. november 2025

Hej Gribskovsmeden
Tack för ert fina omdöme. Vi uppskattar att ni fick det ni efterfrågade.
Vi arbetar alltid för att ge våra kunder bästa möjliga service och uppskattar att ni uppmärksammar detta.
Varmt välkommen åter.