Qure Fysioterapi  Anmeldelser 30

4,7

Henrik er erfaren og super dygtig. Han fårr smerter til at forsvinde med god humør og fantastisk energi Jeg føler mig tryg i hans hænder.Mine smerter i skulder og arm blev meget mindre efter allerde... Se mere

Benjamin er helt fantastisk. Han møder dig med ro og professionalisme. Han fokuserer på det du fortæller, og behandler ud fra dette. Han genskaber den autentiske smerte og ud fra det begynder ha... Se mere

1. Fysioterapeut
  2. Smerteklinik
  3. Fysioterapiklinik
  4. Specialiseret klinik

Qure Fysioterapi ligger på Vesterbrogade i København, tæt på Hovedbanegården, og i Glumsø på Midtsjælland. Vi har specialiseret os i smertebehandling, primært for de mennesker som har prøvet at træne, som har prøvet det hele, men hvor det ikke har haft den ønskede effekt. Vi bruger vores unikke metode (ICMT) der vi arbejder med cirkulation og mobilitet i det område hvor du har ondt. Har du nogensinde haft ondt et eller andet sted i kroppen, gået til behandling og fundet ud af at det virker ikke rigtigt? Har du prøvet at blive sendt rundt i systemet og fundet ud af, at det virker heller ikke…? Har du fået fornemmelsen af at det er jo nok din egen skyld, fordi du træner jo ikke det du skal…? Vi behandler både ryg-, nakke-, skulder-, knæ- og hoftesmerter med ICMT. Uanset hvilken problematik du døjer med, kan du roligt kontakte os. Vi tror ikke på, at du som udgangspunkt skal leve med smerten – tværtimod bestræber vi os på at skabe smertelindring efter få behandlinger. Vi målretter behandlingen intensivt for at øge din mobilitet. Vi bruger både øvelser og hænder direkte på smerteområdet. Øvelserne har til formål at øge mobiliteten omkring den smertefulde nerve, og med hænderne kan vi ramme lige præcis de strukturer, som giver den smerte, du kan genkende. Både øvelserne og massagen har til formål at øge cirkulationen og mobiliteten, således at dine smerter bliver mindre eller forsvinder helt. Fremkalder vi en genkendelig smerte hos dig, er der stor chance for, at vi kan afhjælpe den. Vi har både speciale i diskusprolaps i nakken og diskusprolaps i lænden. Kontakt os i dag for at høre mere om vores behandling af diskusprolaps.

4,7

Virkelig dygtig fysioterapeut

Virkelig dygtig fysioterapeut, som tør tænke ud af boksen og behandler problemerne på en anderledes måde end hvad jeg ellers har oplevet, så der sker forandring til det bedre. Han gør det mange andre ikke har lykkedes med, han får mine muskler vækket til live igen.

9. februar 2026

Henrik er erfaren og super dygtig

Jeg føler mig tryg i hans hænder.Mine smerter i skulder og arm blev meget mindre efter allerde første behandling. Det bedste fysioterapeut jeg nogensinde har prøvet. Kan slet ikke få hænderne ned!

4. februar 2026

Tak!

Henrik er en meget erfaren fysioterapeut – behandlingen var 100 % effektiv allerede efter første gang (diskusprolaps). Jeg er begejstret! Tak!

13. januar 2026

Benjamin er helt fantastisk

Han genskaber den autentiske smerte og ud fra det begynder han behandlingen med at tage fat i det indefra i stedet for bare at give øvelser. Vi er lykkelige for at have fundet Benjamin og vores datter får det langsomt bedre efter rigtig mange år med kroniske smerter i knæ, ryg og lænd.

Vores datter har prøvet flere forskellige fysioterapeuter, men det er første gang vi har mødt en der ser mere end bare den diagnose der er stillet.

Vi vil til hver en tid anbefale Benjamin hvis man vil have en fysioterapeut der lytter og ligger øvelser og behandling ud fra lige præcis din situation.

29. juli 2025

Professionel og hjælpsomme

Jeg var plaget af lændesmerter og indskrænket i min hverdag. Henrik ved virkelig hvad han gør. Efter undersøgelsen fand han med det samme frem til problemet og løsnede op i min lænderyg. Da jeg ikke har mulighed til at komme hyppigere i behandling, bad jeg ham om øvelser jeg kunne gøre derhjemme og det viste han mig og sikrede sig at jeg havde den rigtige teknik. Tusind tak!!

26. juni 2025

Fantastisk hjælp

Jeg har har haft hælspore, smerter i knæ, hofte og ryg. Efter Henriks behandling forsvandt problemerne mirakuløst. Er meget glad for hans viden og ekspertise!
/ Dan Hazan, København

9. januar 2025

Hvis du ondt og ingen før har kunnet…

Hvis du ondt og ingen før har kunnet hjælpe dig, så er det uden tvivl Qure Fysioterapi du skal besøge. Og hvis du synes at det ligger for langt væk fra hvor du bor, så må jeg bare sige at så har du ikke ondt nok hvis du ikke vil give Qure et forsøg.

12. november 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Tak for din fede rewiew, Michael! Kan rigtigt godt lide dit argument, med at "så har du ikke ondt nok"...:)
Vi kan se, at vi har mange som kommer langvejs fra, og som kan mærke, at det er hele turen værd...Og du er en af dem:)

Fremragende.

Har brugt Qure i mere end 7 år. Det siger vel alt.

27. september 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Tak for det! Dejligt, at vi kan hjælpe dig med dine kroniske smerter!

Behandling hos Henrik

Man får altid en super kompetent behandling, og går hjem med en god oplevelse og endnu vigtigere, med mindre smerter end da man kom.

4. september 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Tak for det, Gry! Dejligt, at vi har kunnet hjælpe dig med dine smerter:)

Jeg har været kunde hos Qure siden 2017…

Jeg har været kunde hos Qure siden 2017 og er lykkelig for at have fundet dem. Det eneste sted der har kunne give mig lindring i min kroniske smertetilstand. Kan ikke anbefale dem nok.

19. september 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Hej Tanja! Tak for det! Dejligt, at vi kan hjælpe dig med dine kroniske smerter!

Tilbage på banen!

Efter en diskusprolaps i den nederste del af ryggen har jeg virkelig kæmpet med smerter, når jeg har dyrket bare det mindste sport. Efter jeg har fået et par behandlinger hos Qure, er min krop et helt andet sted, og jeg kan nu igen spille golf og padel.
Jeg har prøvet mange behandlere uden at få noget, der minder om det resultat jeg har nu. De tager virkelig fat om problemets rod og giver dig ikke alle mulige øvelser med hjem som alligevel ikke hjælper en pind.
Jeg er meget taknemmelig.

16. september 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Tusind tak for det, Steen! Du bekræfter, at der skal andet til end øvelser, når man kæmper med smerter.

Den bedste Fys i København !

Super dygtige og kompetent behandling. Kan fikse alt! Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger!

9. september 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Tak for det! At vi kan fikse alt, er måske en overdrivelse😊Vi laver ikke så meget genoptræning efter stroke eller nyt knæ eller hofte. Men når det gælder smertebehandling, så har vi hjulpet rigtigt mange😊

Bedste fys jeg har været hos

Skønt med en fys der også arbejder manuelt med vævet og ikke kun smider øvelser efter dig.

3. september 2024

Besvarelse fra Qure Fysioterapi

Tak for det, Thomas! Ja, fjern smerten (ved at arbejde manuelt med vævet)og træn bagefter er et af vores motto😊Øvelser hjælper ikke på smerten, men kan sidenhen være med til at forebygge nye smerter.