snel geleverd maar vond het wel een…
snel geleverd maar vond het wel een flinke prijsverhoging helaas
Quisp is de webshop met alle producten voor de gezondheid van jouw dier. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben wij alleen de beste veterinaire producten. Je kunt hierbij denken aan; voedingssupplementen, dieetvoedingen, anti-parasitaire middelen, shampoos tot medische hulpmiddelen.
Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
snel geleverd maar vond het wel een flinke prijsverhoging helaas
Ik bestelde een grote zak droogvoer voor mijn hond en de volgende dag werd hij al geleverd!
Snelle levering. Altijd snel antwoord via de email
Fijne en eerlijke communicatie en goed produkt voor mijn gevoelige kat tegen een nette prijs! Ik kom terug bij Quisp!
communicatie tussen verkoop en magazijn moet beter

Besvarelse fra Quisp
Heb hier voor het eerst besteld.
Kende de site niet.
Maar de service is goed. Alles keurig verpakt en kwam heel aan.
En betaalbaar!!

Besvarelse fra Quisp
Levering volgens belofte, mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis. Prima kattenvoeding verder
U kan misschien eens overwegen een andere bezorger te nemen. U beweerde dat zij de oorzaak zijn van te late levering.
Na 7 dagen nog steeds geen hondenbrokken in huis.
Momenteel nog geen idee wanneer er geleverd zal worden.

Besvarelse fra Quisp
Bedankt voor de snelle levering! Donderdag middag besteld en vrijdag ochtend al in huis. En niet onbelangrijk is dat Quisp goedkoper is dan andere (web)winkels. Jullie hebben er een vaste klant bij!
Had diverse specifieke producten nodig ivm allergie van hond (oa druppels, koekjes etc) en op deze site terecht gekomen. Snel geleverd en de kwaliteit is goed. Zal hier vaker bestellen.
Er zijn wat vreemde zaken met deze site, waardoor ik het niet vertrouw. Ze hebben geen telefoonnummer. Verder blijken ze een doorstart te zijn van het failliete petpol.nl (hierover staat informatie op Bokt forum). Echter zeggen ze daar niets over op de site.