Quicktest Scandinavia Anmeldelser 302

3,1

1. Hjemmesygepleje

Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Elendig service og ingen respons

Elendig service.
Har 6. april 2023 købt ren hæmoglobinmåler med strimler osv. for 964kr. som er hamrende upræcis. Indenfor 5 minutter giver den 3 forskellige svar mellem 6,2 og 9,3. Vi er vant til at taste - så det er ikke fejlbetjening.
Har skrevet 3 gange til firmaet på kontaktformular.
INGEN respons ud over en robot der lover at vende tilbage. Hamrende elendig kundeservice.
Brug ikke firmaet.

25. februar 2025

Bestilte 2 tests d 3/11 (CRP og 2-pak…

Opdatering: I dag, d. 24/1-25 har jeg endelig fået min rigtige test 🥳 Det skete efter jeg den 30/12-24 igen, igen,igen kontakede firmaet, denne gang en længere roman på engelsk, hvor jeg med store bogstaver insisterede på at enten på pengene retur eller de rigtige tests

Bestilte 2 tests d 3/11 (CRP og 2-pak diabetes-test.) De kom d 15/11, hvor jeg også kontakter firmaet på mail, da der kun var en test i diabetes pakken. Så lidt svært at tage en test inden og efter et måltid.
2 forskellige personer svarer på min mail efter nogle dage. Denene person siger diabetes testen er en urin prøve.... hvis dette er rigtigt, så er indhold og brugsanvisning helt hen i vejret.. da der var lancetter i pakken og anvisning om hvordan de bruges.

I dag, 26/11, har jeg hverken fået ny test eller penge retur.... kun lidt mail frem og tilbage, hvor jeg skriver i øst og hun svare i vest

Vil ikke anbefale nogle at købe fra dette sted.... medmindre man har en MEGET stor tålmodighed

26. november 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (302 anmeldelser)