2,4

Under middel

Hold dig væk fra Quatar air

Quatar Airways aflyste min hjemrejse fra Indien en uge før afrejsen uden ombytningen men samtidig solgte billetter til samme dato MEN med1000 evro dyrere! En klod måde at tjene penge på!

6. februar 2022

Cape Town - CPH 40 timer!

Min flyvning fra Cape Town via Doha blev aflyst d. 11.1.22. I stedet blev mine to sønner (9 og 14 år) og jeg, tilbudt en 40 timers rejse d. 12.. Cape Town - London - Doha - Kbh. Vi er ikke blevet tilbudt kompensation, dækning af meromkostninger, hotel i London eller Doha. Alle henvendelser er blevet ignoreret. Super service på turen til Cape Town (18,5 time) men katastrofal hjemtur!

1. februar 2022

Er lidt i chok i over de dårlige…

Er lidt i chok i over de dårlige anmeldelser, da jeg ikke har andet end gode oplevelser med Quatarairways. Jeg har flere gange fløjet til Asien med Quatar, og det hele spiller! Jeg har også tidligere fløjet med min mor som havde brug for ekstra handicap hjælp, og alle ombord var så flinke og hjælpsomme. Hvis jeg kunne give flere stjerner, var det gjort.

30. oktober 2020

Tyveri eller bare ignorance i Doha Lufthavn

Onsdag 29. fra København med Quatar Airways til Manila. I Doha lufthavn åbnede de min indcheckede bagage og tog en kompressor til et lille køleanlæg og påstod den var farligt gods. Det er overhovedet ikke farligt gods. Transporteres med fly over hele verden hver dag. Doha lufthvn er bare enten tyve eller ignoranter. 5500 kr mistet. Ingen forståelse eller undskyldning fra QA. De kunne have oplyst om vilkårlighederne i Doha Lufthav. Flyv aldrig med Quatar Airways hvis du vil have din indcheckede bagage sikkert frem

31. januar 2020

Vi har fløjet med Quatar til phuket

Vi har fløjet med Quatar til phuket, hvor vi skulle skifte i Doha, så vi har i alt været med 4 forskellige quatar fly, som alle var lidt forskellige i service og oplevelse. De får stjerne for at de har mange film, serier osv., samt god mad og forskellige at vælge. Det var gratis at vælge mad og pladser ved booking så det var dejligt. Personalet vat venlig. Nogle af flyene har haft gratis snaks mens andre havde intet snaks og på det sidste fly fik vi ikke mad/sandwich anden gang så efter 6 timers fly var man bare sulten. Vi kunne ellers lide at der var gratis drinks på flyet som alkohol osv. så generelt får man meget for pengene i forhold til andre fly selskabet vi har rejst med for samme pris.

Det som var irriterende var at stolene er ikke særlige god at sidde mange timer på og specielt ikke hvis man har følsom ryg. Vi har også oplevet dårlig indeklimma nogle gange og føltes som om der ikke var nok luft. På et af de fly vi var med ventede vi længe på mad når alle de bageste i flyet havde fået mad, som vi tænkte var mærkeligt for vi tog pladser længere frem i flyet på ikke at vente længe at få mad samt vi ventede længe på også at få maden taget væk og ryddet op igen.

Det er forskellige fra fly til fly hvordan oplevelsen er.

23. januar 2020

Flyet var forsinket 24 timer vi fik en …

Flyet var forsinket 24 timer vi fik en overnatning på hotel nogle passagerer 50 km væk fra lufthavnen andre op til 100 km væk, vi fik ingen information om vores ret til kompensation.. Søgte man dog kompensation fik man den også uden nogen problemer lille +

2. februar 2018

Overraskende dårlig service

Ville bestille en flybillet med stopover, men det skulle laves manuelt.
Fik at vide at man skulle bestille (Egentlig ville de have at vi skulle købe og betale) billetten først, og de ville herefter manuelt håndtere stopover.

Vi fik hele tiden at vide, at 'vi ringer tilbage'.
Som en service 'holdt' Quatar vores booking, men da vi endelig fik svar (vi måtte selv ringe), kunne stopover ikke lade sig gøre.
Imellemtiden var billetterne blevet 5000 kr. dyrere, men det var bare ærgerligt! De holdt sæderne, men ikke prisen...

Rejs IKKE med Quatar hvis du ønsker stopovers.

8. april 2015
Vis anmeldelser på alle sprog (81 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto