Hoi met Ahmad transport &Emarates schoonmaken .Culemborg . Ik gef jullie mijn mening . 1-mijn boekhuider Samer is echt goed gedaan Hij altijd lopen achter mee over mijn werk . 2-Een alle tem van... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik ben uiterst tevreden over de service! Er werd erg goed uitgelegd wat ik kon verwachten en waar ik rekening mee moest houden. Ik zal het zeker aanbevelen in mijn kennissenkring. Met vriendel... Se mere
Zij zijn snel beantwoorden op de vragen. Denken met jou naar de oplossingen. Goed programma voor professionals analyse voor uw bedrijf en alle factureren in een plek. Ik vind ze goed keuze om samen... Se mere
Omdat ze gebruiken allen manieren om maakelijk voor klanten klaar maken. En nog goede cominicatie met medewerker en flexibiliteit altijd ze bereikbaar om goed te doen. Vriendelijke groeten, Pizza... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Vliegend Hertlaan 21, 3526 KT , Utrecht, Holland
- info@q-administratie.nl
- q-administratie.nl
Ik ben zeer tevreden over…
Ik ben zeer tevreden over Q-Administratie. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk, professioneel en snel geholpen. Ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken echt mee met de klant. Betrouwbaar, deskundig en altijd bereikbaar wanneer nodig. Ik raad Q-Administratie zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een goede en eerlijke administratiekantoor. Bedankt voor de geweldige service!
Het is de beste en je hebt helemaal…
Het is de beste en je hebt helemaal geen problemen met de belastingen met hen. Ze voldoen aan alle goede servicevoorwaarden.
Goeie service
من ارقى الشركات يقومون بحل المشاكل بشكل…
من ارقى الشركات يقومون بحل المشاكل بشكل احترافي وخدمه ممتازه وايظاعند اي استفسار يردون بشكل مرضي شكرا لكم
Uitstekende service en snelle communicatie
De service was uitstekend er was een snelle reactie op mijn vragen en de communicatie verliep heel vlot het team is zeer respectvol en professioneel ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf zeker aan
Ze lossen alle problemen snel en…
Ze lossen alle problemen snel en efficiënt op en reageren altijd zeer vlot.
تواصل سريع شرح مبسط ومفهوم تتبع خطوة…
تواصل سريع شرح مبسط ومفهوم تتبع خطوة خطوة على مشروعك معاملة سريعة ولطيفةأنا كتير ممنون.
Een geweldig en professioneel team dat…
Een geweldig en professioneel team dat goed en continu samenwerkt. Ik wens jullie veel succes.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik werk al een tijdje samen met Q Administratie en ben ontzettend tevreden over hun service. Ze zijn professioneel, betrouwbaar en altijd bereikbaar voor vragen of advies. Alles wordt netjes en op tijd geregeld, waardoor ik me volledig kan focussen op mijn eigen werk. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede boekhouder!
Ze zijn het beste bedrijf en…
Ze zijn het beste bedrijf en beantwoorden vragen altijd meteen.
Het is een goed bedrijf
Het is een goed bedrijf, ze versturen de benodigde documenten snel en zijn erg geïnteresseerd in hun werk.
Graag wil ik mijn oprechte waardering…
Graag wil ik mijn oprechte waardering en volledige tevredenheid uitspreken over de diensten die Q Administratie levert met betrekking tot het financieel en administratief beheer van mijn bedrijf Reslantransport
Sinds het begin van onze samenwerking heeft het team een hoog niveau van professionaliteit en nauwkeurigheid getoond in het bijhouden van de boekhouding het opstellen van financiële rapporten en het opvolgen van fiscale en administratieve verplichtingen ، Ze zijn flexibel, reageren snel en geven altijd goed onderbouwd advies gebaseerd op actuele wet- en regelgeving.
Ik beveel Q Administratie dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor professionele financiële en administratieve ondersteuning.
Groetjes,
A Alibrahim
Zij zijn snel beantwoorden op de…
Zij zijn snel beantwoorden op de vragen.
Denken met jou naar de oplossingen.
Goed programma voor professionals analyse voor uw bedrijf en alle factureren in een plek. Ik vind ze goed keuze om samen te werken.
Snel geholpen
Snel geholpen, alles duidelijk verteld.
Behulpzame en vriendelijke personeel.
Goede adviezen en de beste boekhouders
Snel geholpen, alles duidelijk verteld.
Behulpzame en vriendelijke personeel.
Heel goed, trots op!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.