Pureview Uppsala Anmeldelser

1. Rengøringsservice

På PureView erbjuder vi professionell och noggrann fönsterputs för både privatpersoner och företag. Med fokus på kvalitet, punktlighet och ett personligt bemötande ser vi till att dina fönster alltid är skinande rena. Vi använder miljövänliga produkter och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov – oavsett om du vill ha hjälp en gång eller regelbundet. Vårt mål är enkelt: att du som kund alltid ska känna dig nöjd och kunna njuta av en klarare utsikt, varje gång.

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Nick är en professionell och driven…

Nick är en professionell och driven person med hög kvalitet . Gillar att han är ute i god tid med att planera in jobben utan att vara för påstridig. För en överkomlig peng får man alla fönster oavsett läge skinande rena. Kommer aldrig använda en annan fönsterputsare 👌🏼

9. maj 2025

VARNING

VARNING. Helt oseriöst företag. De kom till huset, tittade runt, skickade offert på fönsterputs. Kom en halvtimme efter avtalad tid tittade på fönstren och åkte härifrån utan att putsa.
Med motiveringen - för stort jobb.
Vi är två personer som tagit semester för att hjälpa våra gamla föräldrar.
Mycket obehagligt.

12. juni 2025

Great

Arrived on time, serious easy communication and they cleaned our challenging ceiling windows with ease, which other companies say no to clean.
We are happy with the result and will hire them again for sure.

1. maj 2025

Trevlig, ambitiös och kanon resultat

Trevlig och ambitiös, kom i tid och gjorde ett enastående arbete med våra fönster som vissa är så stora 2.5x2.5m. Men allt löstes med lite sammarbete från mig då han var själv, så gick det smidigt. Vi hade även förberett för honom genom att rensa undan framför alla fönster så att det fanns bra med plats att arbeta smidigt. Vi blev verkligen jättenöjda och inga synliga rester från det ultra rena vattnet var nytt för mig men funkade kanon verkligen.
Vi kommer absolut anlita PureView igen.

3. maj 2025

Interior and window cleaning

I hired Pureview to clean my apartment before moving out, and they exceeded my expectations. Both the interior and windows were left absolutely spotless. Their attention to detail and quality of service were truly impressive—I highly recommend them.

5. januar 2025