The entire purchase was smooth and drama free. The bracelet I received was exactly as promised. The stones and settings are perfect. It arrived sooner than expected. I have received many compliments o... Se mere

I’m truly impressed by the customer service they provide, as my order was out of stock and they ensured I would get a never batch, offered a gift for my patience and even had the order rerouted to a d... Se mere

Después de un mes , en recibir mi pedido es pésima calidad , plástico made in china Puedes encontrar exactamente las mismas por dos euros en cualquier plataforma de venta .

1. Smykkeforretning
  2. Herretøjsbutik
  3. Sportstøjsbutik

Pureform is a design-led brand offering timeless jewelry, understated accessories and exclusive apparel. Rooted in quiet elegance, Mediterranean influences and refined craftsmanship, our pieces are made to feel natural from the start — and essential over time. Jewelry in its purest form — and the form beyond.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Armbanden.

Heb twee armbanden besteld en eerlijk is eerlijk ze zijn super mooi en geen rotzooi. Communicatie was ook goed en snel. Als ik dan toch een min puntje moet benoemen is de tijd van leveren. Zeker twee weken moet wachten dat vindt ik vrij lang. Maar verder goed bedrijf met kwalitatief goed spul. Bedankt ik bestel zeker weer.

5. oktober 2025

Absoluut ondermaats kwaliteit van…

Absoluut ondermaats kwaliteit van armbanden. Heb bijna 15 dagen moeten wachten voor een bestelling die zogezegd verkocht wordt door Nederlandse bedrijf. Bestelling komt uit China. Geen vakmanschap goedkope brol dat iedereen kan bestellen van Temu. Weg gesmeten geld

19. september 2025

Mooie sieraden

Een halsketting en armband gekocht van Pureform. Een bedrijf welke eerst kwalitatief goede sportkleding verkocht en nu mooie sieraden in het assortiment heeft.
Werd geleverd in een mooi opberg doosje..

3. september 2025
Pureform.nl-logo

Besvarelse fra Pureform.nl

Bedankt Rob voor je mooie review! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de halsketting en armband. We vinden het geweldig dat je onze stap van sportkleding naar sieraden waardeert en dat de verpakking ook in de smaak viel. Heel veel plezier met je nieuwe sieraden en hopelijk tot snel!

Fijne communicatie

Wat fijn is aan dit bedrijf is dat er mee wordt gedacht aan de levering.

Ook wordt het professioneel geleverd, de kledingstukken zijn goed verpakt en worden goed beschermd.

Naast de levering is de kwaliteit van de kledingstukken verbazingwekkend goed. Het zit lekker en is heerlijk flexibel, heel blij met het bedrijf pureform en hun artikelen!

27. april 2023

PureForm = Top service

Uiterst tevreden met het team van PureForm. Het shirt is binnen de bezorgtijd bezorgd. Het shirt is van goed materiaal met een logo dat goed geprint staat op het product. Als enige feedback, ben ik nog nieuwsgierig naar de duurzaamheid van het productieproces. Ik denk dat dit kledingmerk het ver kan gaan schoppen en zou het zeker aanraden aan mensen om mij heen

22. august 2022