Banner for Purebob

1.692
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend tevreden over PureBob. De levering is altijd snel en alles is iedere keer netjes en zorgvuldig verpakt. Onze hond is dol op de producten! 🐶❤️ Ook het contact is heel prettig: v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben onze bestelling van Pure bob, vanmiddag weer netjes ontvangen. Iedere vraag wordt altijd beantwoord. En onze honden zijn dol op de supplementen. En de poeder voor de adem werkt heel goed. Wi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima service, kwalitatief product. Mijn kieskeurige hond vindt het bovendien geweldig lekker! Heel handig in gebruik ook, geen gedoe met ontdooien enz… Makkelijk mee op reis te nemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na de voorlichting te hebben gelezen op de socials proef pakket besteld . Je word netjes op de hoogte gehouden en krijgt ook netjes een mail als het bij een afhaal punt ligt. Het product word door mij... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.692)

1.251 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Snel bezorgd

Bestellen ging makkelijk, snel bezorgd. Product ervaring is nog niet goed te zeggen, omdat ik het pas 4 dagen heb gebruikt. Mijn hond is geen makkelijk eter en wil deze snoepjes dan ook niet zo eten. Ik stop het nu in een stukje worst en dat lukt.
Tot nu toe nog geen verbetering te zien op angst en stress racties. Maar zoals gezegd kan het 14 dagen nodig hebben om een goede spiegel op te bouwen. Dus we zetten in elk geval nog 10 dagen door.

8. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Bedankt voor je eerlijke feedback.

In een stukje worst is prima, en door het eten verbrokkelen werkt vaak nog beter dan los aanbieden. Geef het telkens op hetzelfde moment van de dag, want daar zit de gewenning in.

Voor rust en stress heb je inderdaad wat tijd nodig, reken op een paar weken in plaats van dagen. Zie je daarna nog altijd niets, mail ons gerust op woef@purebob.com, dan kijken we samen verder.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bestelling en levering verliepen…

De bestelling en levering verliepen vlot.
Milord, 13 jaar oud en altijd gevoed met nat voedsel (vlees met groenten in blik), heeft tijd nodig om het droge te accepteren.

8. august 2026

Dag Daniel

Milord heeft na dertien jaar nat voer even tijd nodig, dat is heel normaal. Wat goed werkt: de brokjes tien minuten weken in lauw water, zo komt de geur vrij en lijkt het meer op wat hij kent.

Bouw het rustig op over vijf tot zeven dagen door telkens wat meer Pure Bob door zijn vertrouwde maaltijd te mengen. Lukt het zo niet, laat het weten via woef@purebob.com, dan denken we mee.

Proefpakket

Zeer snelle levering

Dank je, Annick.

Fijn dat het proefpakket zo snel bij je was. We zijn benieuwd wat je hond ervan vindt, laat het gerust weten.

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Goede updates over de levering. Product gaan we proberen maar het ziet er goed uit!

Dank je wel, Ilse.

Fijn dat je goed op de hoogte bleef van je levering. We zijn heel benieuwd wat je hond van het voer vindt, we horen het graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze hond heeft ervan gesmuld

Onze hond heeft ervan gesmuld. Het is een kieskeurige eter maar hier genoot ze van.

9. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Wat fijn om te lezen, Ruud.

Net bij een kieskeurige eter is dat het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Fijn dat ze ervan genoten heeft.

Pure Bob is TOP!

Hele vriendelijke, correcte verkopers. Lio begint al te kwispelen als hij het zakje nog maar ziet. Hij vindt het SUPER lekker! Heb de brokjes en de anti-stress "snoepjes"

Besvarelse fra Purebob

Wat een leuk beeld, Suzy.

Lio die begint te kwispelen zodra hij het zakje ziet, daar worden we blij van. Fijn dat de brokjes en de snoepjes allebei in de smaak vallen.

Snelle levering, maar...

Snelle levering. Op 48 uur geleverd.

Eerste snoepje ad hond gegeven en hij wil het vooralsnog niet. Hopelijk is dit weer geen € 38 id vuilbak.

Dag Nino

Dat een hond het snoepje eerst weigert komt vaker voor en is meestal opgelost met een kleine aanpassing. Verbrokkel het door zijn eten of smeer er iets lekkers op, en geef het telkens op hetzelfde moment van de dag. Los aanbieden op een lege maag gaat het vaakst mis.

Lukt het zo ook niet, mail ons dan op woef@purebob.com. We denken graag mee, en er zit sowieso zestig dagen geld-terug-garantie op, dus in de vuilbak hoeft het zeker niet.

Prima communicatie.

Prima communicatie.
Voeding valt in de smaak bij hond Sam die een kieskeurige eter is.

4. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Wat fijn om te lezen, Ann.

Dat Sam het lust terwijl hij kieskeurig is, is het beste nieuws dat je ons kan geven. Fijn ook dat de communicatie goed zat.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze honden zijn kieskeurige eters

Onze honden zijn kieskeurige eters, maar voor pure Bob staan ze bij hun voorbak te wachten.

11. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Wat een mooi beeld, Piet.

Kieskeurige honden die aan hun bak staan te wachten, veel mooier wordt het niet. Bedankt voor je review.

Zeer goede kwaliteit.

Proefpakket zeer snel geleverd. Tito vindt het heel lekker, kommetje was in snel tempo leeg. Je ziet meteen dat het van zeer goede kwaliteit is, de toppings maken het af. Ik heb alvast opnieuw besteld 👌😊

9. august 2026

Wat fijn, Kristel.

Dat Tito zijn kommetje in sneltempo leeg had en je meteen opnieuw besteld hebt, daar doen we het voor. De toppings maken het inderdaad af 👌

Whaaw

Whaaw. Gisteren besteld de dag nadien in huis. Dit is wat we zochten. Ons hondje eet het graag ze begon er direkt van te eten. Hier bestel ik haar voeding in de toekomst. Eindelijk gevonden wat we moesten hebben. Dank u pure Bob

12. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Wat leuk om te lezen, Diana.

Besteld en de dag nadien in huis, en dan meteen smullen. Fijn dat jullie eindelijk gevonden hebben wat jullie zochten.

Ware lekkernij!

Proefpakket na 1 dag al ontvangen…en de doggies vonden het een ware lekkernij!!
Top! Op naar meer!

12. august 2026

Wat fijn, Nancy.

Het proefpakket na één dag in huis en meteen in de smaak bij de doggies. Op naar meer inderdaad.

Geleverd zonder problemen

Geleverd zonder problemen

6. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Bedankt voor het laten weten!

Fijn dat de levering vlot verliep. Benieuwd wat je hond ervan vindt, laat het gerust weten via woef@purebob.com.

Smakelijke brokjes.

Proefpakket ontvangen. Zeer snelle levering.
Onze Olly heeft het met smaak opgegeten.Normaliter laat hij de brokjes lang liggen, deze brokken gingen er gelijk in.
Ook fijn dat de brokjes niet zo hard zijn, gezien hij 12 tanden en kiezen mist.

11. august 2026

Besvarelse fra Purebob

Wat een fijn bericht, Laura.

Dat Olly er meteen invloog terwijl hij anders lang om de brokjes heen draait, is precies wat we hopen te lezen. De zachte structuur komt door het trage drogen op 70 graden, en dat maakt inderdaad veel uit voor een hond die tanden en kiezen mist.

Wil je nog zachter, week de brokjes dan tien minuten in lauw water. Dan komt de geur ook extra vrij.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en geen '60 dagen garantie'

'60 dagen garantie' waar mee geadverteerd wordt geldt vanaf de besteldatum, niet vanaf de datum van ontvangst. Daadwerkelijk 60 dagen testen is dus niet mogelijk. Daarnaast moeten de lege verpakkingen teruggestuurd worden. Niet alleen niet duurzaam, ook nóg een extra drempel om aanspraak te maken op de garantie. Klantenservice reageert daarnaast pas op mails na elke keer weer een herinnering te moeten sturen. Ik raad af hier een bestelling te plaatsen.

Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Purebob

Dag Tess, bedankt voor je bericht.

We zijn bereikbaar via WhatsApp, Messenger, e-mail en zelfs gewoon telefonisch, en we beantwoorden alles. Dat je het gevoel had te moeten aandringen, horen we niet graag, want zo werken we normaal niet.

Over de garantie: de 60 dagen lopen vanaf je aankoop tot je opzeg. Je hebt dus twee volle maanden om te testen en om je geld terug te vragen.

Wat we daarbij vragen is dat de overige verpakkingen terugkomen. Dat is bewust zo. In het verleden bestelden mensen in bulk, gaven ze alles weg en vroegen ze daarna het volledige bedrag terug. Die regel houdt dat tegen, en daar rekenen we op je begrip voor.

En eerlijk: bij hoeveel merken mag je een product volledig opgebruiken en daarna je geld terugvragen? Zoek gerust eens. Wij doen dat wel, en dat willen we graag zo houden.

Kom je er niet uit, mail dan naar woef@purebob.com, dan bekijken we je dossier meteen.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.