Puppyproject Anmeldelser 76

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

SKOD FIRMA …

Jeg tager stærk afstand for dette firma. Har købt en bluse til min søns 50 års fødselsdag. Da han fik den på var skriften hel skæv påsat(den var helt over i den ene side) og det værste var godt nok at ærmerne ikke var lige lange. Sikke et skod firma.
Desværre kan jeg ikke lige gennemskue hvordan jeg klager til firmaet, så jeg kan få mine penge tilbage😡

18. februar 2025

Kan desværre kun bekræfte de dårlige…

Kan desværre kun bekræfte de dårlige anmeldelser her på siden. Ingen varedeklaration i tøjet( trods påstand på hjemmesiden om 100% bomuld), det føles ikke som bomuld.
Varen kommer fra Kina, via en svensk lagerbygning - hvor kommer Danmark ind i billedet ?
Tvivler personligt på, at dette projekt er til støtte for nogen dyr!!!

24. november 2024

Dårlig service

Jeg har købt en hoddie i turkis med sort tryk.
Ved 1. vask forsvant den sorte farve og trykket er stort set usynligt. Jeg skrev en reklamation og fik at vide at jeg kunne returnere varen til et oversøisk lager for 10-15 pund !!! Eller få en rabatkode til en andet køb !!!
Jeg vil fraråde ALLE at handle med Puppyprojekt.

16. november 2024

Hold jer væk fra puppy project

Den 30/9 bestilte jeg varer hos puppy project, da det så ud som om det var en dansk gruppe af dyrevenner som kørte dette. Den 2/10 trak de pengene fra min konto, så jeg regnede med at det kun var et par dage om at jeg så ville få mine varer.
Men først igår den 23/10 var pakken klar til levering. Jeg vil stærkt fra råde at handle hos puppy project, det virker som om det er en omskrivning af Temu. Kan ikke anbefales

24. oktober 2024

Hold jer fra dette

Hold jer fra dette. Det er Kina kvalitet og Kina størrelser
Hvis man vil sende retur, skal det sendes til Kina
Tænker ikke de bekymrer sig om dyr

23. september 2024

Ja jeg giver dem 5 stjerner

Ja jeg giver dem 5 stjerner. Bestemt ikke noget "fup firma". En lidt lang leveringstid, men det er da til at holde ud og de svarer prompte, når man spørger om noget. T-shirten er fin og det trykte er i en super kvalitet. Kina varer? - ja måske, men vi køber jo også Kina varer her i Danmark, så ser ikke noget galt i det. Og betyder det ikke noget, at det går til et godt formål?? Det synes jeg.

11. september 2024

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner…

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner gjorde jeg det.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Varerne kommer fra Kina, er slet ikke den kvalitet man ser på billedet.
Det tager op til 3-4 uger før varerne kommer.
De trækker pengene 2 uger før varerne kommer.
Skal man returnere skal de sendes til Kina.
Str. Passer ikke med Europæiske str.
Jeg har skrevet frem og tilbage med dem, de har reageret, men jeg måtte selv sende varen retur. Har endnu ikke set en retur seddel, eller adresse.

25. august 2024

Bestilte 3/8

Bestilte 3/8, idag er 13/8 og ingen vare endnu. Puppy project siger de holder til i Europa, men varen sendes fra Kina 🤔

13. august 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (76 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto