Puppy Bohème Anmeldelser

4,4

Kære Puppy Boheme. Fem stjerner til jeres design af jakker. Genialt med lynlås på ryggen :-) jeg købte en vinterfrakke sidste år, og den bragte os varmt og tørt igennem vinteren. Samtidig eller omkrin... Se mere

Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Se mere

Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr

Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Smukkeste ting til din hund

Jeg bestilte et personliggjort halsbånd til min hund Bailey, som er blevet så flot. Virkelig god kvalitet og god kundeservice. Tusind tak!

1. juli 2023

Besvarelse fra Puppy Bohème

Tusind tak for anmeldelsen! :)

Rigtig god kundeservice

Jeg købte et hundetegn tilbage i november, som desværre gik i stykker inden der var gået 1 år. Jeg skrev til dem både på mail og Instagram, hvor de inden for 24 timer skrev at det var de kede af at hører, og at de gerne ville sende mig et nyt hundetegn efter eget valg. Det må siges at være god service.
Desuden har både jeg og min søster købt deres halsbånd og sele herfra til vores hund, som bare er så fine!

Vil helt klart anbefale andre at købe hos Puppy Boheme.

4. juli 2023

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Ida, Tusind tak for anmeldelsen :)

Hundetegn

Bestilte et hundetegn, som i sig selv var super flot. Dog var jeg ikke helt tilfreds med skrifttypen, som så anderledes ud end forventet.
De var rigtig søde at sende mig et nyt, som levede op til mine forventninger og sendte endda billeder af eksempler på skriften. Ydermere var de så søde at rette en mangel jeg selv havde glemt på det første hundetegn. Super god service og rigtig flot produkt

31. maj 2023

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Silje, mange tak for anmeldelsen :)

God service og hurtig levering

Købte i april det flotteste hundetegn. Det blev leveret i en lille fin æske og selve hundetegnet er dejligt tykt og i god kvalitet. Varerne er så fine, til gode priser og servicen er i top. Vil klart handle her igen.

12. april 2023

Hundetegn og god kundeservice

Jeg hentede min pakke i går, hvor der lå et så fint håndskrevet kort i, med en lille personlig hilsen.
Jeg er super tilfreds med det hundetegn jeg b.la. havde bestilt, vil dog bemærke at det er af plastik, hvilket jeg ikke lige havde forventet. Halsbåndet og linen jeg bestilte ville jeg gerne have byttet, da det ikke var lige min smag alligevel. Retur/bytte processen var simpelthen så STJERNE god, har aldrig oplevet en bedre kundeservice, de var hurtige, enormt venlige, og super serviceminded.

Jeg endte med de fineste produkter, og jeg er 100% tilfreds. 😊

9. april 2023

Mega flotte designs og hurtig levering

Mega flotte designs og hurtig levering. Vi har købt tre seler (step ins) fra Puppy boheme, og de passer perfekt til vores West Highland White Terrier på 3 år ❤️ vi har brugt dem hver dag i 1,5 år og de bliver selvfølgelig slidte, men holder generelt fint (westies er kendt for at trække en del).

1. oktober 2022

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Sarah, Skønt at høre at i har været glade for produkterne :)

Jeg elsker Puppy Boheme

Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en forkert størrelse, og ringede ind ifht. ombytning, hvorefter jeg fik tilsendt en returlabel gratis og byttet selen til den rigtige størrelse. De var så rare. God og hurtig service!

23. februar 2023

Meget godt service

Meget godt service, og produkter af god kvalitet:)

9. marts 2023

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Sofia, Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at du er glad for produkterne og servicen :)

Fik i dag et navneskilt med posten med…

Fik i dag et navneskilt med posten med det sødeste brev vedhæftet. De havde sendt mig et forkert farvet navneskilt ved min sidste bestilling ( det havde jeg ikke opdaget ) men nu fik jeg altså et nyt og med en rar besked vedhæftet. GOD STIL

19. september 2022

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Naja, mange tak for din anmeldelse! :)

Dybeste respekt for et mageløst fedt…

Dybeste respekt for et mageløst fedt produkt, sjældent jeg blev så glad for en pakke, og min lille westie elsker det

7. august 2022

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Michael, mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre at du er glad for produkterne!

Hundetegn

Dette er kun baserede på deres kunde service. Jeg bestilte et af deres nye store navneskilte, som skulle have været leveret inden for 10 dage, efter 12 dage hvor jeg intet havde hørt skrev jeg en mail. Med fuldforståelse for produktionsfejl og nye produkter får jeg besked om at det forventede lyse sølv er kommet i mørkt sølv. Jeg var personligt irriterede over selv at skulle kontakte, men de kunne have informeret tidligere. Efter hjælpsomme billeder valgte jeg så at ønske pengene tilbage og sagde at jeg gerne ville bestille igen når den korrekte sølv kom. Jeg fik penge tilbage efter et par dage, uden nogen form for information omkring den nye sølv.

31. marts 2022

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Chantal, vi er kede af at høre dette. Som vi forklarede over mail blev levering af sølvrammerne på det tidspunkt forsinket pga corona nedlukninger og vi kunne ikke få klar info fra vores leverandør om hvornår de ville blive leveret. Som vi også skrev via mail beklager vi ulejligheden.

Hvis man kunne have givet 0 stjerne…

Hvis man kunne have givet 0 stjerne havde jeg gjort det. Fandt webshoppen på Instagram og syntes de lavede nogen fine jakker. Bestilte en jakke og fik den hurtigt hjem (den eneste ros de skal have er, at leveringen var hurtig). Tog jakken i brug og så gik der to dage, så knækkede selen på jakken, sprang nærmest op. Ringede til kundeservice. Hun lød sur og virkede nærmest irriteret over jeg ringede, men jeg fik tilsendt en ny jakke. Jeg har helt forståelse for fabriksfejl. Jeg fik så en ny jakke og så gik der ikke ret lang tid igen, så knækkede jakken pludselig et andet sted. Skrev så en besked til dem igen på Instagram og vedhæftede billeder af den ødelagte jakke. Ingen lidt sure og irriterede svar tilbage. Der blev skrevet, at der aldrig har været fejl på deres jakker før (hvilket virkelig undrer mig, ellers bliver der kun solgt jakke til små hundehvalpe, som aldrig trækker). De ville sende pengene retur, der gik nogen dage hvor der ikke skete noget. Skrev så en besked til dem på Instagram, de ser beskeden men intet svar. Skriver så mit reg. og konto. nr, heller intet svar. Skriver til sidst, de gerne lige må melde tilbage, når pengene er sendt retur. De ser beskederne, men intet svar. Det var sjovt nok ikke et problem og svare, da jeg skrev en sød besked om, jakken var modtaget og super fin, eller da jeg skrev og spurgte, om hvordan man skulle vaske jakken. Men da jeg skrev og klagede, så fik lyden pludselig en anden. Det synes jeg er virkelig usmageligt og dårlig service. Jeg ringede så til kundeservice igen og fik en meget sur dame i røret, som bare sagde "ja ja du får en mail, om pengene bliver refunderet" og så lagde hun på igen. Synes virkelig det er en ærgerlig måde og drive en virksomhed på. Jeg synes generelt, man skal handle lokalt og støtte de små webshops, som laver fine produkter, men når kvaliteten og servicen er så dårlige, så vil jeg hellere handle et andet sted. Kedelig oplevelse. Nu har jeg købt hundejakke et andet sted, hvor kvalitet og service er god. Vil ikke anbefale andre og handle der.

25. marts 2022

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Johanne, vi er kede af at høre dette. Vi er dog ikke enige i denne udlægning af sagen og som du ved blev pengene refunderet, som aftalt.

Jeg bestilte et navneskilt til min…

Jeg bestilte et navneskilt til min hund, og det er det fineste navneskilt jeg nogensinde har set :-D jeg er så tilfreds at jeg vil bestille et navneskilt i et andet design og have i hans sele så han både har et fint skilt i halsbåndet og på sin gå-sele! Jeg kan virkelig anbefalede at bestille navneskilte til hunde fra Puppy Boheme! ;-D

20. februar 2022

Besvarelse fra Puppy Bohème

Hej Cat, mange tak for din anmeldelse! :)

Vis anmeldelser på alle sprog. (130 anmeldelser)