1. Legetøjs- og spilproducent

Om Pundit Games

Football’s Original Trivia Game

Made for fans like ourselves, who love to revisit memories of legendary players and iconic moments!

Challenge friends and family to see who best remembers the forgotten greats, cult heroes, one-hit wonders, fringe players and next-big-things – to take the PUNDIT crown!

We want to promote true fan culture rooted in the passion for our sport – which extends beyond money and pink boots.

What to expect?

• 900 original questions about iconic footballers
  • 8 unique categories (e.g., 1990s-, 2000s-, 2010s- Premier League, English National Team, World Cup, The Championship)
  • Easy & Hard difficulty levels
  • Simple setup, 45. min. game time

Wan't to prove yourself?

• Who got England's number 7 sent off at the '98 World Cup?
  • Who is the all-time Premier League top scorer?
  • Who scored a hat-trick to make England World Champions in 1966?
  • Which French star was PFA Player of the Year in 2003 and 2004?

What if I regret my purchase?

Too easy, too hard or just getting it played? 60-day free return and full refund. Send us an email - we'll take care of shipping and all hassle!

About the business

Pundit Games makes and sells the physical quiz board game called, PUNDIT. Your team needs to answer questions about legendary footballers to score more goals than your opponent.

As simple as tying our laces.

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

For første gang i mange år

For første gang i mange år, glemmer vores teenagedrenge og deres venner IPhones og computerspil og sidder sammen med stort engagement om et brætspil 🤩😀⚽️
5 store stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

21. december 2024

God kundeservice

Jeg købte spillet på Black Friday, som en gave. Men da det viste sig at der også var en anden der have købt, valgte jeg at returnere. Men af ukendte årsager fik jeg ingen svar på returnerings henvendelsen. Men da de har 60 dages fortrydelsesret var jeg ikke bekymret. På et tidspunkt skriver Pundit Games og spørger om jeg vil lave en anmeldelse på Trustpilot. Jeg vælger at svare direkte på mailen. Herefter går det stærkt med at få afklaret returneringen. Så derfor er jeg meget tilfreds med kundeservicen hos Pundit Games.

16. december 2024

Manglende ordre

Bestilte søndag den 1. December. Nu har vi den 6. December og har intet hørt fra virksomheden siden de sendte ordrebekræftelsen...
Opdatering kort efter denne 1. Besked tog firmaet kontakt til mig, og sagde at de havde en fejl. Dagen efter kom der en bekræftelse på afsending af ordren, og pakken er nu modtaget.
Firmaet tilbød ovenikøbet at returnere beløbet, hvilket jeg dog har afslået.

1. december 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)