PULZE Greece Anmeldelser 657

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Όλα καλά γενικά αλλά με την εφαρμογή γιατί δεν επιβραβεύεται αυτής που είναι σε υψηλή βαθμιδα σε πόντους,από κάποια στιγμή και μετά ,ποιος ο λόγος η συλλυ πόντων;

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Εξαιρετική τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας. Αλλά η εταιρεία θα πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την αγορά των προϊόντων της διότι δεν επαρκούν στα σημεία πωλήσεων και... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Πιο σταθερή συσκευή, μεγαλύτερη διάρκεια, πιο μεστή γεύση, υπέροχο χρώμα!!! Θα ήταν υπέροχη μια προωθητική ενέργεια όπως στην αρχή ,όπως αγορά 5 πακέτων και δωρεάν συσκευή η με τα εσωκλειόμενα χαρτ... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Είμαι Pulze και davidoff lover !!! Και αυτή τη στιγμή είμαι στο περίπτερο στο Λαύριο έξω απ’ την εθνική για να προμηθευτώ τις καινούργιες συσκευές και ένα κορίτσι τους με εξυπηρέτησε άψογα. Ευχαριστώ... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tobaksforretning

Om PULZE Greece

Skrevet af virksomheden

Γιατί να διαλέξω το PULZE

Καλώς ήρθατε στο PULZE!

Η συσκευή PULZE και οι ράβδοι καπνού iD είναι σχεδιασμένα από τους δημιουργούς των Davidoff. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με πλούσια γεύση και λιγότερη μυρωδιά.

Το PULZE και το iD απευθύνονται σε ενήλικους καπνιστές που επιλέγουν να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού.

Σχετικά με το PULZE

Το PULZE έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη γεύση, μεγαλύτερη απόλαυση και πιο πλούσια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. Συνοδεύεται από υψηλών προδιαγραφών τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, όπως:

• Βελτιωμένο Σύστημα Θέρμανσης & Αναβαθμισμένη Τεχνολογία AIRFLOW, για πιο πλούσια γεύση από την πρώτη μέχρι την τελευταία εισπνοή!

• Σχεδιασμός & Αίσθηση Ποιότητας με νέο σώμα Αλουμινίου και κυλιόμενο κάλυμμα

• Ευκολία στον καθαρισμό, με πιο εύκολη πρόσβαση στον θάλαμο θέρμανσης

• Αξιοπιστία στην λειτουργία και με νέα ατσάλινη ράβδο θέρμανσης!

• 25+ συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση προσφέροντας απολάυση χωρίς διαλείμματα

• Διάρκεια χρήσης iD 5', χωρίς μέτρημα εισπνοών

• Ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή

• Όλα σε μια συσκευή

• Πλούσια γεύση, Λιγότερη μυρωδιά!

• 2 Επίπεδα Θέρμανσης, Έντονη & Ήπια λειτουργία

• Κλείδωμα συσκευής

Γνωρίστε την Ομάδα Εξυπηρέτησης PULZE Care

Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να σας βοηθήσει κάθε στιγμή, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, μέσω τηλεφώνου στο 800 100 2001 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 211 10 65005 (από σταθερό ή κινητό με χρέωση που εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο), email ή Live Chat στο pulze.com

Η PULZE συσκευή έχει εγγύηση για 1 χρόνο. Για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση της συσκευής σας χωρίς περιορισμούς πρέπει να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής στο pulze.com

Συσκευή PULZE 3.0 Αγορά

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Quality and good price.

Very good customer service. The products are of good quality and very reasonably priced.

7. november 2025

Hello,

We're so pleased to hear what a great experience you've had with our PULZE Care team and your PULZE device!

We aim to deliver exceptional service to all our customers and it's great to hear such lovely words. Thanks so much for taking the time to leave a review, we appreciate it.

We 're remaining at your disposal Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00.

Tina,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Άμεση και ολιστική εξυπηρέτηση.

Άμεση και ολιστική εξυπηρέτηση.

31. oktober 2025

Γεια σου Θανάση,

Χαιρόμαστε πολύ που έμεινες ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση που έλαβες από το PULZE Care!

Στοχεύουμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλους τους καταναλωτές μας και χαιρόμαστε για την θετική αξιολόγηση που μας έδωσες.

Εκτιμούμε πολύ τον χρόνο που αφιέρωσες ώστε να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου!

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Μάρη,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Τελευταία η παραγγελία δεν έρχεται ποτέ…

Τελευταία η παραγγελία δεν έρχεται ποτέ στην ώρα της

4. november 2025

Γεια σου,

Λυπούμαστε που οι συνεργάτες μας για την παράδοση της παραγγελίας σου δεν ήταν τόσο γρήγοροι όσο συνήθως και καταλαβαίνουμε πλήρως τον προβληματισμό σου.

Σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες χρόνο για να επικοινωνήσεις μαζί μας και θα θέλαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.
Γι αυτό θα λάβεις από εμάς μια προσωπική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά.

Μαρη,

Quick delivery

Quick delivery
Great taste of products
Competitive prices

1. november 2025

Hi,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE and iD/iSENZIA sticks!

We take so much pride in our product and it's always wonderful to hear from our customers. Thanks so much for taking the time to write a review, we really appreciate your kind words.

We 're remaining at your disposal Monday - Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00-19:00.

Mary,

Η υπάλληλος ήταν εξυπηρετικότατη

Η υπάλληλος ήταν εξυπηρετικότατη, ευγενέστατη και πολύ επεξηγηματική. Για αυτό το λόγο βάζω 5 αστέρια.

31. oktober 2025

Γεια σου Kλεοπάτρα,

Χαιρόμαστε πολύ που έμεινες ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση που έλαβες από το PULZE Care!

Μάρη,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Very quick response and transmission…

Very quick response and transmission but they changed the point of receiving without asking me where it could be convenient for me according the distance.

23. oktober 2025

Hi,

We're sorry to hear you PULZE delivery wasn't up to standard.

We'd like to understand a little more, we've sent you a direct message if you don't mind replying with your contact details we can get to the bottom of this issue.

Let's make this right.

Tina,

Good good good

Good good good

21. oktober 2025

Hi,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE & iD/iSENZIA!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I feel better and still enjoy smoking

I got rid my cough and the bad smell of old cigarettes

22. oktober 2025

Hi Irini,

Αξιολόγηση συσκευών 2-3 και τσιγάρα

Η συσκευή 3 είναι καλύτερη διότι δεν λερώνει τόσο εύκολα, δεν βγαίνει το τσιγάρο στο κάπνισμα, δεν καίγονται τα χείλια εάν ακουμπήσεις την συσκευή και νομίζω πως οι τζούρες είναι πιο γεμάτες αλλά δεν μου αρέσει το κουμπί διότι είναι πιο ευαίσθητο και προεξέχει με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται όταν το έχεις μέσα στην τσάντα και πρέπει να το κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις συνέχεια. Επίσης καμιά φορά τα τσιγάρα μπαίνουν πολύ εύκολα και αυτό δημιουργεί κενό αέρα με αποτέλεσμα να μην καίγονται. Δεν ξέρω εάν οφείλεται στην συσκευή ή στο τσιγάρο, πάντως με την συσκευή 2 δεν είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Τα τσιγάρα είναι ωραία εγώ καπνίζω το bronze πολύ καλό βαρύ γευστικό και καινοτόμο με τις τρύπες στο φίλτρο είναι ότι πρέπει ! Εάν με ρωτήσεις pulze ή iqos εννοείται pulze !

23. oktober 2025

Γεια σου Νικόλαε,

Χαιρόμαστε πολύ που απολαμβάνεις τη συσκευή PULZE και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας!

Όλα τα σχόλια των καταναλωτών λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπόψιν και μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε ώστε να παρέχουμε μια άριστη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία καλώντας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 19:00, εκτός επίσημων αργιών.

Πολύ Καλή δουλειά κάνετε

Fast & reliable

Fast & reliable

21. oktober 2025

Hello Antonia,

We are very happy that you are enjoying the PULZE device and thank you for sharing your experience with us!

All consumer feedback is always taken seriously and helps us improve to provide an excellent heated tobacco experience.

We remain at your disposal for any information by calling from Monday to Friday 09:00 - 21:00 & Saturday 09:00 - 19:00, except official holidays.

Nikos,
PULZE Care Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Οικονομικό πολύ! Και εξαιρετικό προϊόν το συστήνω

Είναι εξαιρετικό προϊόν αλλά λίγο δύσκολο στ καθαρισμό του με το σιδεράκι για να βγαίνουν τα υπολείμματα εάν δεν υπήρχε αυτό θα ήταν ακόμα ποιο τέλειο όταν είσαι έξω είναι λίγο δύσκολο ο καθαρισμός

14. september 2025

Γεια σου Κατερίνα!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Very nice device + price. Some things can be improved.

Nice thin device, easy to hold. The cigarettes come to a really nice price with plenty to choose. I don't like the fact that it has a single filter (just at the top), i would prefer a double filter so i don't have to clean the device and pull the cover up to extract the cigarette. Otherwise it is a good one.

18. oktober 2025

Hi,

Thank you for taking the time to share your experience with us! We really appreciate you getting in touch, and we'd love to help.

We've sent you a direct message to set up a call from our PULZE Care team to walk you through, and send some links to videos that might help in the meantime.

Speak soon,

Amazing

The best smoking electric device

14. oktober 2025

Hi Konstantinos,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE!

Άψογη εξυπηρέτηση

Άψογη εξυπηρέτηση

14. oktober 2025

Γεια σου,

Δανάη,

Hello,

We're delighted to hear you are satisfied with the services provided by our courier partners!

We will make sure to share your feedback with them!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Οι εξυπηρέτηση ήταν υπέροχη ο κύριος…

Οι εξυπηρέτηση ήταν υπέροχη ο κύριος ήταν άψογος πολύ καλή συμπεριφορά έχω να πω τα καλύτερα

10. oktober 2025

Γεια σου Ευαγγελία,

Μαρία,

Its an excellent experience

Its an excellent experience

15. oktober 2025

Hello Stamatis,

We're delighted to hear you had such a brilliant experience with PULZE!

Katia,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Μια χαρά η pulze ως εταιρία

Μια χαρά η pulze ως εταιρία. Το δεν στάλθηκε σε διαφορετικό box αρκετά μακριά από εκεί που με εξυπηρετεί (Θεσσαλονίκη)

10. oktober 2025

Γεια σου!

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας και λυπούμαστε για το θέμα που αντιμετώπισες σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σου.

Σύντομα, θα λάβεις από εμάς μια προσωπική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά και να επιλύσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε ευχαριστούμε για την υπομονή σου!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.