1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vores mål er at du får succes som personlig træner! PT Partner hjælper dig med at opbygge en god og profitabel forretning. Vi har mange års erfaring fra fitness-branchen og kender alle udfordringerne. Som selvstændig personlig træner er du din egen chef. Det er ikke nok at du kan skabe resultater for din kunder og er ekspert i kost, træning og livsstilsvaner. Du skal også være knivskarp på alt det forretningsmæssige. Det kræver at du ved præcis hvem din målgrupper er, og hvordan du kommunikerer og sælger til dem. Du skal også gerne mestre de sociale medier og have styr på din visuelle identitet. Og så hjælper det selvfølgeligt, at du har en lækker og professionel hjemmeside, der afspejler dit brand. Alt det og meget mere kan vi hjælpe dig med.

4,5

100% Personlig behandling

Jeg valgte og tage ind og få en snak hos PT partner om mine idéer til at få kørt mit nye koncept som personlig træner op. Casper og Thor gav en masse god feedback samt nye ideér og metoder så jeg kan komme frem med mit budskab. Jeg valgte selv at lave min hjemmeside til trods for, at jeg personligt ikke er super skarp til det tekniske. Takket være et super nemt ukompliceret system gik det uden de store problemer. Selv hvis der var en udfordring var Casper klar til at hjælpe.
Jeg kan kun give PT partner de varmeste anbefalinger!

Jimmy (naturfit.dk)

23. september 2017

Ny visuel identitet

Fra første samtale med PT Partner havde jeg en god fornemmelse. Denne fornemmelse levede de til fulde op til. De har været professionelle hele vejen igennem.

Der har været en god og ærlig kommunikation, hvilket har resulteret i et produkt, vi er meget tilfredse med - vi er stolte af vores hjemmeside.

De varmeste anbefalinger til PT Partner herfra.

25. april 2017

Kompetente og nede på jorden

Casper og Thor er helt igennem skønne mennesker, der både er fagligt dygtige til hvad de laver og rigtigt hyggelige og uformelle at omgås. De har hjulpet mig med at snævre mit fokus ind på min forretning og bygge min hjemmeside. De har været tålmodige med mig og mine ændringer og til tider skøre krav.
Jeg kan kun anbefale at hive fat i dem, hvis du vil videre med din virksomhed eller hvis du som mig er ny og uprøvet i branchen og vil have en genvej som ellers tager lang tid at finde.

22. marts 2017

Solid vejledning, og en flot og funktionel hjemmeside som resultat

Det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med, PT Partner. De har leveret en god service, og hjulpet os til at forbedre vores produkt, både digitalt og i den daglige drift.

PT Partner har en stor "know how" indenfor sundhed- og fitnessverdenen, og har derfor været i stand til at skræddersy en hjemmeside som passer perfekt til vores virksomhed.

14. marts 2017

Super sparringspartner

Fra første dag var det tydeligt at de har styr på deres ting. Masser adm hjælp, sparring og tips til at få min forretning og nye hjemmeside bedre markedsført.

Top anbefaling herfra 👍

2. februar 2017

Alt hvad du ønske dig af et godt samarbejde - og mere til

Casper og Thor er venlige, uformelle og vigtigst af alt virkelig professionelle, når det kommer til at lave en løsning, der passer dig. Mine behov var lidt anderledes end den klassiske hjemmeside, da jeg ønskede en medlemsportal til de atleter, der følger mit program. Det var ikke uden udfordringer på vejen, men problemerne blev altid fikset lynhurtigt, og der blev fundet alternative løsninger. Udover det står min hjemmeside knivskarpt og jeg føler, at de var gode til at skabe et virtuelt sted, som jeg i den grad kunne identificere mig med. Jeg vil ikke holde mig tilbage med at bruge dem i fremtiden til andre projekter!

6. oktober 2016

Jeg er mer end tilfreds med min hjemmeside og mit samarbejde med PT Partner

Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med PT Partner. De har været professionelle og de har udarbejdet en hjemmeside til mig, som jeg ønsker den. De har været rigtig gode at spare med og hjælpe en med at udarbejde en side med ens ønsker og behov.
Jeg er meget glad for det endelige resultat og vil anbefale PT Partners til andre som har brug for en professionel hjemmeside :)

5. september 2016

Et godt og solidt samarbejde

Jeg har stor glæde af at have PT Partner som sparringspartnere. Deres tilgang til optimering af din virksomhed favner bredt, og du får professionel og kvalitetsdygtig rådgivning ift. hjemmeside, tekstmateriale til samme, sociale-medier, forretningsmodel mm.

PT Partner skaber rammer, hvor du har mulighed for at tackle mange af de udfordringer, som vi som trænere møder. Jeg vil til hver en tid anbefale deres ydelser til andre!

1. september 2016

Hjælp til lækker professionel hjemmeside og forretningsmæssig sparring

PT Partner hjalp mig med at udvikle en professionel hjemmeside, som jeg er super glad for. Derudover har de hjulpet mig med at konkretisere hvilken profil det er jeg har som træner og fysioterapeut og hvordan jeg skal markedsføre dette.

Jeg ville blot ønske jeg havde gjort det noget før, men vil helt klart for fremtiden bruge dem løbende til udvikling af min forretning. Jeg vil anbefale alle fysioterapeuter, personlige trænere eller andre fitness-professionelle der ønsker at virkeliggøre deres vision bruger PT Partner!

25. august 2016

Stærkt samarbejde

Jeg fik lavet min hjemmeside hos PT Partner og det var virkelig godt. Både processen med at finde det helt rigtige design og det indhold som passer til min profil var perfekt.
Udover at være top professionelle, så er PT Partner også et stærkt team, når det handler om at skabe et godt og behageligt samarbejde. Hvor der bliver lyttet og givet god feedback på tanker og ideer.

Jeg er meget glad for at jeg valgte at få lavet min hjemmeside hos dem og fortryder kun at jeg ikke gjorde det noget før.

For min forretning er det et super redskab i forhold til nye kunder og til at få en mere professionel profil.

Jeg kan anbefale PT Partner til alle som ønsker et top team til hjælp med at få optimeret deres forretning.

Rune Raahauge - Personlig Træner

Professionelle, rare og uformelle

Thor og Casper gør et knaldgodt arbejde med at lave forretningsudvikling til personlige trænere. For alle trænere, der har en vision om at professionalisere deres PT virke og tager deres forretning til det næste niveau, kan jeg anbefale PT Partner.

Har løftet min forretning

På et moderat budget har de løftet min forretning ved hjælp af gode fotografer, webdesignere, tekstforfattere og så deres egen sans for fitness branchen.
Hurtig god kommunikation hele vejen igennem.

Kan kun anbefales :)

19. juli 2016

Super lækker hjemmeside - top kvalitet!

PT Partner har i tidernes morgen stået for, og lavet min professionelle hjemmeside!
Den er super lækker, flot design og kontakten til (her var det Casper) var meget professionelt. Han rådgav mig og tog mine overvejelser med, så jeg fik lige netop den hjemmeside jeg skulle bruge.

Kan kun anbefale disse drenge og deres arbejde!

12. april 2016