Tak!!
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Terp Terapi, som har hjulpet mig igennem en virkelig svær periode med stress.
Da jeg startede i forløbet, var jeg helt ude af balance både fysisk og mentalt. Jeg sov dårligt, kunne ikke overskue mit arbejde, og havde mistet troen på, at jeg nogensinde ville komme tilbage på sporet. Fra første samtale følte jeg mig tryg, set og forstået, og det var altafgørende for, at jeg turde åbne op og begynde at arbejde med mig selv.
René guidede mig med ro og stor faglig viden igennem nogle enkle, men meget effektive værktøjer til stresshåndtering, og vi arbejdede samtidig med mine tanker og mønstre, der havde fastholdt mig i stressen.
I dag står jeg ikke bare stressfri jeg føler mig faktisk stærkere og mere robust end nogensinde før. Jeg er vendt tilbage til mit job på fuld tid, og har fået glæden tilbage i både mit arbejdsliv og privatliv. Det havde jeg ikke troet muligt, men det lykkedes takket være din støtte og indsigt.
Hvis du går og tumler med stress eller føler, at du er ved at miste fodfæstet, kan jeg kun sige: Tøv ikke med at række ud. Det her forløb ændrede mit liv, og jeg er dybt taknemmelig for hjælpen.
— En meget lettet og taknemmelig klient