Ik ben door deze zorgaanbieder het vertrouwen in de psychologische zorg kwijt geraakt. Het heeft me stress opgeleverd en het heeft mij en de zorgverzekering ontzettend veel geld gekost wat psycholoog... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super geholpen, hebben echt de tijd genomen om mij bij al mijn knelpunten en vragen te helpen. Hele empathisch en effectieve mensen.
Voorop gesteld heb ik 2 psychologen gehad die mij fijn hebben geholpen. Qua organisatie is het een ramp. De groepstherapie was een grote grap die voornamelijk over het promoten een Disney film ging. F... Se mere
Virksomheden har svaret
Op winst gerichte cowboy club. Kwetsbare mensen zijn hier niet veilig. Mijn advies: Geef al je klachten door aan verzekeraar en de zorg autoriteit, mensen verdienen bescherming en deze tent moet dicht... Se mere
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 16 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Huiverig na slechte reviews, maar bevalt goed!
Ik ben 4 maanden geleden in behandeling gegaan. Het intake proces was wat ingewikkeld, maar na wat uitleg vanuit de klantenservice ben ik hier goed doorheen geloodst. Ik had de andere reviews hier gelezen en was hierdoor wat huiverig, maar moet zeggen dat het me enorm meevalt.
Ik krijg alle rekeningen thuisgestuurd en moet deze dan zelf insturen naar mijn verzekering, maar dat is het dan ook het enige "nadeel". Verder een fijne behandeling, er wordt goed naar me geluisterd naar wat ik nodig heb en waar ik behoefte aan heb. Al met al een prima ervaring

Leugenaren en oplichters.
Deze psychologen zijn leugenaren die belachelijk hoge kosten declareren en met complete verzinsels aan komen lopen waar een basisscholier ook gaten in kan prikken. Ze kunnen geen enkele feit goed vaststellen en zijn de grootste uitmelkers in Nederland. Een totalitaire commercieel bedrijf die aan ernstige discrimnatie vertonen in hun psuedowetenschappelijk onderzoek waar de feiten absoluut niet als belangrijk worden beschouwd en waarbij de client de kosten opneemt voor slechte psuedowetenschappelijke onderzoek. Vermijden als de pest is mijn enige advies! Ze steken een dolk in je rug en melk je uit zonder enige gegrondde reden.

Er ging van alles mis !
Er ging van alles mis !. Zoals vele voor mij al melde, het zijn flinke uitmelkers !!!.... Vrijblijvend intake onzin !, 286 eigenrisico plus 140 voor zogenoemde papier werk... Alleen maar ellende en veel onzin. Ze hebben ook nog eens de grote lef om 40 euro erboven op te gooien via "payt incassobureau" wat ook van hun is. Helpen en begrijpen ho maar, onnodige rekeningen ja hoor daar zijn ze dan als de kippen bij. Gadverdamme dat zo een bedrijf bestaat en dat het allemaal kan en mag... Meer stress dan voor ik überhaupt was begonnen aan de intakegesprek
Een en al hoofdpijn en onbegrip
Heb er niks aan gehad behalve problemen en geld verlies, wat totaal niet hoort en mag gebeuren

Besvarelse fra psycholoognederland.org
Psycholoog Nederland helpt je eerder van je geld af te komen dan van je problemen
Tijdens het voorbereidend telefoongesprek op de intake d.d. 24-7-23 is vooral gesproken over hoe ik moet betalen en bij mijn zorgverzekeraar moet declareren. Dit omdat diverse verzekeraars niet met Psycholoog Nederland samenwerken en ik snap nu ook waarom, de rekening voor de 2 uur durende intake bedroeg € 902! Over de exorbitante hoogte van dit bedrag is mij toen niets gezegd, alleen op mijn vraag over de hoogte van de tarieven is gezegd dat die tussen de € 80-120 per sessie liggen. Tijdens het telefoongesprek dat ik vandaag had bleek dit rond de € 150 te liggen, een flinke inflatie. Op mijn opmerking dat deze tarieven vele malen hoger liggen dan de Nederlandse zorgautoriteit als maximum aangeeft (nl € 163,39 per 60 minuten) kreeg ik als antwoord dat er meerdere behandelaren bij betrokken waren (de laatste 20 minuten waren met 2 andere personen). Ook kreeg ik te horen dat het voor mij niet uitmaakte omdat ik toch niet meer dan mijn jaarlijkse eigen risico hoefde te betalen. Er wordt dus kennelijk op gespeculeerd dat mensen daarom niet over de hoogte van hun facturen klagen maar door de laakbare handelswijze van een commerciële organisatie als Psycholoog Nederland, lopen de landelijke zorgkosten gigantisch uit de klauwen en gaat er teveel geld naar zo'n club i.p.v. dat er betaalbare zorg verleend wordt. Ik heb echt spijt dat ik hier in gestonken ben en niet eerst recensies gecheckt heb. Misschien naïef maar ik kreeg van mijn huisarts een verwijzing naar Psycholoog Nederland dus ging ervan uit dat het een betrouwbare organisatie was. Ik heb mijn huisarts inmiddels van de gang van zaken op de hoogte gesteld en hem geadviseerd niet meer naar ze door te verwijzen, ook omdat ik aan het eind van de intake al had aangegeven dat ik het onaangename gevoel kreeg dat ik een therapie kreeg aangesmeerd omdat die beschikbaar was en niet zozeer omdat die aansloot op mijn hulpvraag. Ik raad niemand dit bedrijf aan, je wordt hier namelijk vooral van je geld afgeholpen.

Besvarelse fra psycholoognederland.org
Nog geen ster waard.Dit bedrijf want…
Nog geen ster waard.Dit bedrijf want dat is het een bedrijf.Heeft niks met zorg te maken.Hoort hier ook niet in thuis.Veel te commercieel alles draait om de facturen.Ze melken de zorg verzekeraar uit.Je komt er nog slechter uit als dat je kwam en ook nog blut i.v.m je eigen bijdrage.ADVIES EN NEEM HET TER HARTE BLIJF HIER VER VANDAAN.Er zijn veel betere partijen die de patiënt boven het winst oog merk hebben.

Besvarelse fra psycholoognederland.org
Alleen eigen risico betaald (geen extra kosten) - ingewikkeld proces - wel tevreden
Ondanks eerdere reviews gebeld met de receptie en daar werd mij duidelijk uitgelegd hoe het allemaal (financieel gezien) werkt. Het is even lastig om te begrijpen, maar uiteindelijk betaal ik alleen mijn eigen risico.
Fijn intake process gehad. Zit nu 3 maanden in behandeling en ben tevreden. Erg professioneel en snel geholpen. Plaats deze review om mensen aan te moedigen zich zelf in te lezen en zich niet meteen te laten afschrikken door de andere reviews.

Onbetrouwbaar.
Met goede hoop, nam ik contact op met deze organisatie.
Bij het intakegesprek gesproken over de vergoedingen, daar ik financieel niet alles uit mijn eigen portemonnee kan betalen.
Mij is verteld dat ik mij géén zorgen hoefde te maken hierover.
Nou, wat heb ik spijt dat ik met deze organisatie in zee ben gegaan.
De rekeningen vlogen om mijn oren.
Ook weken na de sessies kreeg ik brieven over de openstaande rekeningen, die zo hoog waren, dat ik daar nachten wakker van heb gelegen.
Óók werdt er zéér hoge tarieven gevraagd voor het verwikkelen van de sessies.
Ik ben gestopt met deze organisatie nadat het mijzelf véél geld heeft gekost, die dus NIET vergoedt werden door de verzekering.
Mentaal heeft mij deze nare ervaring nog verder in de problemen gebracht.
Dus 1 goede raad,gaat nooit met deze organisatie in zee.

DO NOT RECOMMEND!!!
Unfortunately having a very bad experience with this service. I was initially misinformed about the charge of my intake (specifically told it will cost me 43eur by the person on the phone after my insurance deduction). They are now trying to charge me over 700eur for a one hour intake. I have written 5 emails to them now challenging this with absolutely no response. They obviously only want your money and do not care about actually taking care of the people they are dealing with. This is so dissappointing given that I am already in a fragile state. DO NOT RECOMMEND!!!

Besvarelse fra psycholoognederland.org
Niet eens ster waard, meest walgelijke uitmelker!
Niet eens ster waard. Het is een commerciële bedrijf met doel zo snel mogelijk geld maken en absoluut niet bezig met patiënten helpen. Bah! Niet normaal dat er zo met mensen met mentale klachten wordt omgegaan! Er worden teveel intakes en intro gesprekken ingepland om zo snel en zoveel mogelijk geld te innen bij de verzekering.
Ik heb niet de hulp gekregen die ik nodig heb en nu zit ik met nog met meer mentale klachten. Ondertussen is er super veel bij de verzekering ingrediënt.
Ik raad niemand dit organisatie aan, wees er voor gewaarschuwd.

Besvarelse fra psycholoognederland.org
PsycholoogNederland zou een zorgverlener moeten zijn, maar ze geven GEEN ENKELE zorg.
Ik zocht naar een psycholoog en kwam terecht bij PsycholoogNederland. Na ze gebeld te hebben en wat vragen te hebben gesteld over de mogelijkheden en kosten, besloot ik om een aantal sessies te proberen. Na drie sessies besloot ik er echter mee stoppen, omdat het niet goed werkte voor mij.
Toen ik hen belde om te stoppen, werd mij verzekerd dat ik enkel hoefde te betalen voor de sessies die ik al had gehad. Echter, toen ik de factuur kreeg opgestuurd waren de kosten daar vier keer zo hoog als dat mij initieel was verteld.
1. Tijdens mijn eerste telefoongesprek heb ik, in detail, gevraagd over de sessies en de kosten. Er was mij nooit verteld dat ik een volledig plan van tien sessies zou moeten betalen, zelfs als ik al na een paar sessies zou stoppen.
2. Tijdens het gesprek heb ik ook geinformeerd of er kortere plans dan 10 sessies bestonden. PsycholoogNederland antwoordde dat dit niet
mogelijk was. Later heb ik deze bewering gechecked bij de NZA en deze bewering was compleet incorrect.
3. Nadat ik klaagde over de factuur werd mij verteld dat ze me voor het volledige bedrag in rekening "moesten" brengen en het anders niet vergoed zou worden door de zorgverzekering. Dit bleek ook onwaar, nadat ik dit bij mijn zorgverzekering had nagevraagd.
4. In de factuur die je naar je zorgverzekering moet opsturen staat nadrukkelijk de diagnose. Dit is tegen de regelgeving van de NZA, omdat dit prive-informatie betreft die enkel met de patient gedeeld
mag worden.
Door deze zeer negatieve ervaring met PsycholoogNederland, zou ik ze nooit aan iemand aanraden! Maar als je je geld over de balk wilt
smijten ben je natuurlijk welkom om het te proberen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.