1. Festbutik
  2. Forlystelsescenter
  3. Havecenter
  4. Bryllupsarrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PS Teltudlejning tilbyder teltudlejning på Fyn, udlejning af borde og stole og alt hvad du skal bruge til festen. Få 15 % rabat på leje af telt nu! Hør mere på +45 61 13 94 59 eller send os en mail på Kontakt@PSteltudlejning.dk

Havefest august 2019

Havefest august 2019
Vi har fået en ovenud god service af PS Teltudlejning. Teltet er superflot samt gulv, stole og borde er bare i orden - virker som om det hele er nyt. Alt klappede både med opsætning og nedtagning - vi vil helt sikkert bruge PS teltudlejning igen hvis vi skal holde fest. De varmeste anbefalinger fra Karsten og Inge-Lise i Nyborg

11. august 2019

Hej Inge-Lise.
Tusind tak for din fine anmeldelse af os og vores produkter. Det betyder meget for os.
Vi er meget glade for at I ønsker og benytte os igen en anden gang :)

PS Teltudlejning

Har lige holdt vores livs fest

Har lige holdt vores livs fest, vores bryllup. Vi lejede et telt fra PS teltudlejning. Alt spillede bare, flot rent telt. Super prof. personale. Kom til aftalte tid og fik hurtigt det på benene. Vi vil til enhver tid anbefale PS teltudlejning. Og bruger dem helt sikkert til vores næste fest 👍

11. august 2019

Hej Malthe.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi er glade for at I vil benytte os en anden gang :)

Perfekt !

Lejede telt til studentergilde.
Alt kørte som aftalt, op og nedtagning af folk med et smil på læben.
Teltet var rent og pænt.
Ingen tvivl om at vi lejer telt næste gang hos Benjamin.

13. juli 2019

Hej Sonny.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi er meget glade for, at I har lyst til at benytte PS Teltudlejning en anden gang og er glade for vores produkter.

PS Teltudlejning

Kvalitet, service og produkt i top

Brugte dem til udlejning af telt, med tilhørende stole og borde, samt softice maskine. Alt gik som smurt ift. opsætning og nedpakning. God kvalitet hele vejen igennem! Kan varmt anbefales

8. november 2018

Hej Nicholas.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi håber I har lyst til at benytte PS Teltudlejning en anden gang :)

PS Teltudlejning

Super service og meget fleksibelt.

Super service og meget fleksibelt.

Kan klart anbefales, det er helt sikkert ikke sidste gang vi bennytter PS teltudlejning.

1. oktober 2018

Hej Thomas.
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at I har lyst til at benytte os en anden gang :)

Super god behandling

Super god behandling, og god kommunikation, alt kørte på skinner fra start til slut, kan 100% anbefale deres gode service.

13. september 2018

Hej Poul.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi håber i havde en god fest og har lyst til at benytte PS Teltudlejning en anden gang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan klart anbefale PSteltudlejning!

God Service, hurtig levering, Rare mennesker, stort udvalg og ikke mindst fornuftige priser!

11. september 2018

Hej Rasmus.
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Kæmpe Ros fra 2 brødre!

Min bror og jeg skulle holde en fest i vores eget telt i haven, men vi manglede borde og stole. og det kunne de levere. Hurtigt endda da vi var ude i kort tid.
De tilbød i ovenikøbet alt fra gulv til lamper til varmeblæsere og selve teltet.
Men vi skulle blot bruge borde og stole. Men bare tanken på at tilbyde, synes jeg var super!
Alt gik gnidningsfrit og er super glad for deres samarbejde.

11. september 2018

Hej Søren.

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse.
Dejligt telt, levering opsætning og nedtagning uden problemer.

6. juni 2018

Hej Trine.

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi håber i havde en god fest.

Marie, PS Teltudlejning

Kan klart anbefales

Flot nyt telt og upåklagelig service.

18. maj 2018

Hej Lasse

Sebastian, PS Teltudlejning

Vi vil uden tvivl benytte os af dette…

Vi vil uden tvivl benytte os af dette firme igen.. Der var tjek på tingene og rigtig god service, lige fra vi bestilte, til de satte op og til de pillede ned igen. så 5 stjerner fra os...

2. maj 2018

Hej Gitte

Sebastian, PS Teltudlejning

Alt var bare helt perfekt

Alt var bare helt perfekt - gode produkter og super service.
Det blev en have fest i luksusudgaven

13. juni 2017

Hej Per.

Sebastian, PS Teltudlejning

Super service, kan varmt anbefales.
Bedste hilsen
Allô (Vietnamese food catering)

7. juni 2017

Hej Allô.

Mange tak for den pæne anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Sebastian, PS Teltudlejning.

Super god service

Super god service. Nogle fine og rare fyrer vi har med at gøre.
jeg fik leveret beskidte gulv retur til dem, normalt skulle man betale for rengøring. Men Indehaveren var så flink, at jeg slap for en ekstra regning. Kan helt klart anbefale dem til alle!

6. juni 2017

Hej Phat.

Mange tak for din meget pæne anmeldelse. Den er vi utrolig glad for.
Vi håber, at du havde en god festival. Du må have det godt til vi ses igen.

Sebastian, PS Teltudlejning

Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)