I had come across the book [psi] many times over the years, but before reading it, I wasn’t completely sure whether I would really like it. However, once I finally picked it up, my opinion quickly c... Se mere

Beim ersten Aufschlagen des PSI-Buchs entsteht sofort der Eindruck von Klarheit und Tiefe zugleich. Die Sprache wirkt ruhig, strukturiert und einladend, ohne belehrend zu sein. Man hat das Gefühl, das... Se mere

Ein ungemein "intensives" Buch,das durchaus Einiges mit einem selbst macht. Auf die Handlung als Solches werde ich nicht länger eingehen,denn Sie ist einfach eine Metapher,die jedem einzelnen Leser... Se mere

I wish I could find the words to describe this amazing book. Someone made up a slovenian word ‘čudovitoslovje’, which has no english equivalent, but describes it perfectly. This book brought me inner... Se mere

1. Boghandel
  2. Bogforlag

[psi] is a book unlike anything you’ve ever read before. To recognize the truth, you first need to learn to understand yourself, so take a look in a mirror like no other—[psi] is a mirror of your psyche. You might discover your true world within it, something more amazing than anything you’ve ever seen.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Stick to the manual you get

I didn‘t know anything about the book and I am surpised about the story and the essence. I will not say more, just read it.

12. juni 2025

Besvarelse fra Psi Book

Thank you for your comment, and it’s great that the book positively surprised you 😉

[PSI] -Das Buch; sehr interessant und empfehlenswert!

Das Buch [PSI] von einem anonymen Autor (Eros) lässt sich nicht wirklich beschreiben.
Man muss oder sollte es einfach selbst erfahren!!
Beim Lesen macht man sich auf eine Reise zu mehr Verständnis für psychologische Verhaltensweisen bei einem selbst und bei seinen Mitmenschen. Das hier vermittelte psychologische Gedanken-Modell „REI“, war für mich völlig neu, und sehr hilfreich.
Unterstützt wird man bei Fragen zum Inhalt und/oder Verständnis durch sehr engagierte Mitarbeiter, die zeitnah im Rahmen einer Facebook-Gruppe antworten.
Der Versand des Buches erfolgte umgehend. Der zunächst hoch erscheinende Preis ist aus meiner Sicht absolut gerechtfertigt, da das Buch sehr hochwertig verarbeitet ist und sicherlich mehrfach gelesen wird.
Ich kann es jedem empfehlen, der sich für die elementaren Fragen des Lebens interessiert.

18. juni 2025

Besvarelse fra Psi Book

Danke für deinen Kommentar und die schönen Worte. Über die REI-Theorie kannst du ausschließlich in [psi] lesen :). Solches Lob über unsere Mitarbeitenden hören wir sehr gerne.

I loved this book

I loved this book. It changed my life, and I think it can change yours.

18. maj 2025

Besvarelse fra Psi Book

Thank you for your comment, and it’s great to hear that the book has changed your life.

Incredible

It’s almost impossible to describe this book — you simply have to read it!

The price may be high, but this work (I hesitate to even call it a book) is worth every single cent!

Personally, I believe it should be required reading in every school.

You accompany Eros on a journey through fascinating worlds, while at the same time discovering more about yourself and those around you.
It helps you understand why we so often fail to truly “understand” one another.

I don’t want to give away too much, but for me, it was an unforgettable experience — and I find myself returning to it again and again.

I’m incredibly grateful that I “accidentally” stumbled upon this book. ;-)

15. maj 2025

Besvarelse fra Psi Book

Thank you for your comment. Maybe it will even be taught in schools in the future — you never know 😉
And it’s lovely to read that you like the book so much.