Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal nie... Se mere
Virksomheden har svaret
Super goede en snelle service. Mijn armband kon direct kleiner worden gemaakt terwijl ik een kopje thee aangeboden kreeg. Mooie winkel en dan ben je geneigd meer te kopen🤩
Virksomheden har svaret
Een toplocatie net buiten het centrum met gratis parkeren voor de deur. De winkel straalt klasse uit en is gevuld met prachtige items en stijlvolle mensen. Het team is vriendelijk en professioneel en... Se mere
Virksomheden har svaret
De kadobon is echt een kado om te ontvangen, ontzettend leuk verpakt!! Lekker online ervan geshopt, snel mijn armband ontvangen en draag deze wederom met plezier...zo heb ik eigenlijk twee keer ee... Se mere
Virksomheden har svaret
PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!
Koninginnelaan 93, 7315 BP , Apeldoorn, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prachtige sieraden die mooi verpakt worden verstuurd, het is een cadeautje voor jezelf
Super leuk ingepakt en een prachtige armband. Verzending was erg snel!

Besvarelse fra Pscallme
Super mooi armbandje en super service want ik had eerst de 4mm besteld maar later gelukkig toch omgeruild voor de 5mm.

Wat een service
ik stuurde mijn ketting in ter reparatie en krijg een geheel nieuwe terug gestuurd.
kijk daar ligt nou de kwaliteit van het bedrijf Pscallme

Besvarelse fra Pscallme
Mooie sierraden. Goede klantenservice en snelle verzending.

Besvarelse fra Pscallme
Binnen een uur waren de 3 armbandjes klaar.
Heel fijn

Besvarelse fra Pscallme
Opnieuw in uw mooie winkel geweest.Heel goed geholpen door een hele vriendelijke vrouw.Ik wou een armband en ring hebben die niet op voorraad waren,dus werden die gemaakt voor me.Top geregeld dus!Tot de volgende keer en bedankt.

Besvarelse fra Pscallme
Altijd snel verzonden en keurig verpakt.
Een cadeautje om open te maken.
Cadeaubonnen mooi om te krijgen in doosje.
Service heel goed.
Kortom: blij!

Besvarelse fra Pscallme
Goede service, wordt alle tijd aan je besteed en heel goed advies. Kom graag terug!
En natuurlijk supermooie sieraden, blijft ook mooi!

Besvarelse fra Pscallme
Mijn pakket is kwijtgeraakt en de service was echt fantastisch. Gelijk aktie vanuit pscallme. Chapeau

Besvarelse fra Pscallme
Altijd goede service. Leuk verpakt. Sieraden blijven mooi. Dus n aanrader.

Besvarelse fra Pscallme
Een mooi armbandje besteld maar die bleek te kort te zijn , een telefoontje gegeven en het probleem was snel opgelost voordat het verkeerd bestelde item de deur uit was .

Besvarelse fra Pscallme
Læs mere om andre typer anmeldelser.