www.prylstaden.se Anmeldelser

6. Internetbutik

Om www.prylstaden.se

Skrevet af virksomheden

Prylstaden
- För en tryggare vardag Prylstaden har ett väldigt stort sortiment och uppdaterar ofta med nya och innovativa produkter. Vi har ett stort fokus på Övervakningskameror, i synnerhet IP Kameror Vi är experter på övervakning och ger er gärna kostnadsfri rådgivning och konsultation om vilken övervakningslösning ni behöver för att utföra det jobb ni önskar. Ibland behöver man diskret övervakning och där är det bäst med Spionkameror, som vi har Sveriges största sortiment av.
3G Kameror

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.570)

65 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Manglende refundering for returneret kamera

Jeg returnerede et kamera d. 12. juni og har stadig ikke fået pengene refunderet her 13 dage senere.

Jeg har forgæves skrevet til firmaet, som har masser af undskylninger, men det udmønter sig ikke i tilbagebetalingen.

Jeg har informeret firmaet om, at hvis ikke tilbagebetalingen sker snarest, så vil jeg gå til en højere instans.

Johannes B. Sørensen

12. juni 2026

Hej!

Tack för att du hör av dig och beklagar att väntan upplevts som lång.

Vi har en handläggningstid på upp till 2 veckor från det att vi har mottagit returen, så du ligger fortfarande inom vår normala behandlingstid. För att vi ska kunna kontrollera ditt ärende behöver vi dock ditt ordernummer, då vi inte lyckats hitta det utifrån den information vi har.

Skicka gärna ordernumret till info@prylstaden.se, så tittar vi på det direkt och säkerställer att återbetalningen hanteras så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod och ha en fin dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alt o.k

Alt o.k. og god service da vi manglede en faktura.

25. juni 2025

Hej Keld!

Tack för ditt fina omdöme!

Återkom gärna till oss i framtiden om det skulle vara något annat.

Med vänliga hälsningar,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I skal købe og ha det sendt til Danmark…

I skal købe og ha det sendt til Danmark så lad vær det er alt for besværligt med retur og garanti de svare godt nok tilbage men ikke med konkret svar heller ikke med retur label alt for besværligt
De har sendt en vare som ikke er mangen til det jeg har bestilt og alligevel skal jeg betale flere hundrede kroner for at sende det retur med PostNord selv
Ellers tak!

22. april 2025

Hej Cindie!

Tack snälla för att du tog dig tid att lämna feedback – det uppskattar vi verkligen!

Vi kommer absolut att se över våra returinstruktioner och jobba på att göra dem tydligare framöver.

Jag ser också att vi har skickat en fraktsedel till dig för att göra returprocessen lite smidigare – förhoppningsvis funkar det bra för er!

Om det är något mer vi kan göra eller om du har några funderingar, så är det bara att höra av dig. Vi hjälper självklart gärna till! 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nemt pengene retur

Vi havde bestilt en humadore i julegave som desværre kom frem beskadiget flere steder. Dog var der nem hjælp at hente hos kundeservice og jeg fik pengene retur uden problemer.
Den eneste grund til jeg ikke har givet 5-stjerner er fordi jeg tænker det delvist er deres skyld den gik i stykker i fragt, da den ikke var pakket ind i bobleplast eller noget. Den var faktisk kun pakket i en slags pakke papirspose.

20. december 2024

Besvarelse fra www.prylstaden.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med problemet och tack för din feedback.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bestilte vare 22

Bestilte vare 22. maj. Spurgte til leveringstid 18. juni. Fik som svar at varen ikke var på lager og at de ikke vidste om den ville komme eller hvornår. Det er ikke ok at jeg først får det at vide, når jeg spørger. Det skulle prylstaden.se selvfølgelig have fortalt mig umiddelbart efter bestilling.

19. juni 2020
Uopfordret anmeldelse
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.570 anmeldelser)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.