Virksomheden har svaret
Bestelde blonde pruik met donkere uitgroei,kwam zeker niet overeen met de foto afbeelding. Uitgroei bleek veel groter waardoor het uiteindelijk een heel ander effect zou hebben. Beter om een blonde... Se mere
Goede ervaring, je krijgt wat je bestelt. Volgende dag in huis. Product is steeds goed, waarheidsgetrouwe foto op de website. Website is goed ingericht, duidelijke stappen om bestelling af te rond... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De pruik die ik heb ontvangen is totaal anders dan op de foto op de website. Het model wijkt sterk af en er zit duidelijk minder haar op dan wordt getoond. Dit komt absoluut niet overeen met wat je verwacht op basis van de afbeelding.
Daarnaast mag je de pruik niet retourneren zodra je de verpakking hebt geopend. Maar hoe kun je de kwaliteit en het model beoordelen zonder de verpakking open te maken? Dat vind ik geen redelijke voorwaarde.
Ook is er nergens een telefoonnummer te vinden om contact op te nemen, wat het extra frustrerend maakt.
Voor een dure pruik verwacht je kwaliteit én goede service.

Besvarelse fra PruikenPlaza
Bij dit bedrijf een pruik besteld er mankeerde iets aan , vriendelijk geholpen pruik terug gestuurd en andere gekregen die viel in kleur iets anders maar was toch mooi , dus al met al zeer correct geholpen al je zelf respectvol blijft dan zijn hun het ook
Vanuit onze stichting Limoenz benaderde we pruikenplaza of zij wilden bijdragen aan onze activiteiten waarmee we veel mensen in het zonnetje zetten. We doen dit met metamorfoses en stylingadvies, maar ook met spontane wijkacties. Pruikenplaza aarzde niet en stuurde ons een doos vol toffe dingen om te gebruiken voor het goede doel♡
Ik heb de pruik teruggestuurd zonder open te maken en kreeg daarna het antwoord dat ik hem geopend had en het zakje ernaast had laten liggen, wat dus niet waar was. Daardoor kreeg ik mijn geld niet terug. Ik vind het pure oplichterij en ben erg teleurgesteld.

Besvarelse fra PruikenPlaza
De pruik paste perfect,en ik had hem snel
Helaas niet wat ik verwacht had de pruik die ik heb besteld lijkt er geeneens op en zit echt niet lekker, jammer genoeg ben je dan je geld kwijt want ruilen mag je niet. Dit was een echte teleurstelling en heb mijn vriendin afgeraden om er één te bestellen.
Jammer op de site lijkt het allemaal zo geweldig, voor mij geen bestellingen meer hier.

Besvarelse fra PruikenPlaza
Bestelling niet geleverd. Geen e-mailadres, geen telefoonnummer, alleen een contactformulier, dus maar afwachten en hopen op een reactie.

Besvarelse fra PruikenPlaza
De website is overzichtelijk en goed ingedeeld. Enkele pruiken besteld en elke levering is goed verlopen. Pruiken zijn van goede kwaliteit en Gaan lang mee. Goede service en vriendelijke mensen.
ik ben erg tevreden over de pruiken ( ja ik zeg wel pruiken want heb er al 6 gekocht op een maand ).Ik heb alopecia en heb in een dure zaak hier in belgie 2 pruiken gekocht 8 maanden geleden , prijs voor de 2: 3200euro , en er komt al slijtage op , ik vond via internet pruikenplaza en heb voorzichtig 1 pruik gekocht , dat zijn er nu al 6 geworden ! Prachtig en goed van model , zoals op de foto , ben er superblij mee en zal zeker nog kopen bij jullie , toppers zijn jullie , 1000 maal dank vanuit belgie . Groetjes Francine +++
Mijn ervaring is geweldig met pruikenplaza! Snelle levering en pruiken zijn prachtig. Ik knip ze tot haarwerken zodat ik een toppiece heb. Niet van echt te onderscheiden . Heel blij mee en super goedkoop.
Pruikenplaza heeft hele goede haarwerken,de modellen zijn mooi en ook de kwaliteit,let wel op welke modellen je staan en het beste bij je passen.Ik gebruik al meer als 10 jaar haarwerken je zult eerst een paar moeten kopen en uitproberen.Dan kijken wat het beste bij je pas,zelf kies ik als voorkeur dat er wat pony is of aan de zijkant....wat pony...ik weet inmiddels precies welke het beste bij mij horen.De haarwerken vallen mooi en zijn ook zeer zacht,ze zien er heel natuurlijk uit....
Deze haarwerken zijn van goede kwaliteit,de levertijd is heel snel.Ik ben tevreden over pruikenplaza,je moet ook niet 1x wat bestellen naar meerdere pas dan kun je pas zien wat bij je past...het is niet een pruik bestellen dat is het... en bestel verschillende haarwerken.....ervaar het zelf!Top bedrijf,top producten!
Ik vind de pruiken prijs kwaliteit goed dat heb ik ook aangegeven maar over het retourbeleid ben ik zeer ontevreden 😫!!! Ik heb een heel klein hoofd en had een 2de pruik besteld en maakte hem enthousiast open en toen ik hem opzetten was hij zo groot dat ik hem niet op kon houden. Nu ben ik erg handig en moet altijd mijn pruiken kleiner maken maar dit was waarschijnlijk een maandagochtend model want dat was echt niet te doen. Ik heb hem meteen aangetekend teruggestuurd maar kreeg totaal geen reactie. Ik heb toen gezegd dat ik hem even op gehad had maar helaas hun beleid is dat de zegel niet geopend mag zijn. Dit is te absurd voor woorden, ik heb geen huidaandoeningen alleen een kaal klein hoofd (Alopecia) en voel me echt 😕 belazerd!!!!!
Mooie pruiken, ik bestel hier al jaren, steeds een stuk of drie, vier. Ik hou van afwisseling! Het assortiment is ruim en de prijzen zijn redelijk.
Sommige pruiken slijten vrij snel (binnen een jaar of twee), maar mijn zus draagt echthaarpruiken die € 1200 per stuk kosten- die gaan ook maar een jaar mee! Dan liever deze mooie oplossing.

Besvarelse fra PruikenPlaza
Goede ervaring, je krijgt wat je bestelt. Volgende dag in huis.
Product is steeds goed, waarheidsgetrouwe foto op de website.
Website is goed ingericht, duidelijke stappen om bestelling af te ronden.
Ik heb gedurende jaren al vaker besteld bij Pruikenplaza, altijd goed.

Besvarelse fra PruikenPlaza
Een paar pruikjes besteld via mijn zakelijke rekening. Na deze live thuis bekeken te hebben en de verpakkingen uiteraard dicht te houden, heb ik er 2 terug gestuurd. Helaas kreeg ik het bericht dat orders die via een zakelijke rekening zijn besteld, niet geretourneerd kunnen worden.
Hier staat echter niets over in hun kopje bij ‘Retouren’ en als respons geven ze aan dat het op de factuur/pakbon staat. Maar ik geloof dat we het erover eens zijn dat het dan al te laat is en de aanloop al voltooid.
Nog nooit heb ik iets niet kunnen retourneren als ik dit via een zakelijke rekening heb behaald en heb daardoor ook sterk het idee dat dit bedrijf achter een regel schuilt om zoveel mogelijk te kunnen verkopen. Zie anders niet in waarom je dit niet duidelijk bij het kopje ‘Retouren’ vermeldt.

Besvarelse fra PruikenPlaza
Al jaren klant en bevalt mij nog altijd goed. Ze zijn snel met leveren dus als ik plotseling wat nodig heb komt het mooi op tijd. Wat ik bestel is zoals afgebeeld op de website. Wellicht nog een tip. Wil je geen pruik die er "pruikerig" eruit ziet kies dan altijd voor lace. Deze kun je namelijk beter shapen.
Snelle service en goede prijs/kwaliteit van het haarwerk.
Al jaren klant , prima haarwerken, nette en vlotte verzending. 👍
Prima pruik voor een prima prijs.Snel geleverd en ook goede voorraad aanduiding.
Pruikenplaza is en heeft alles; Zeer goede service, 100 procent betrouwbaar. Een geweldige grote keuze aan mooie haarwerken, pruiken en accessoires. U hoeft nooit meer onzeker te zijn over uw kapsel. De pruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Volop keuze uit alle kleuren. Mooi vol geknoopt, alle pruiken vallen heel natuurlijk. Ik ben al jarenlang vaste klant omdat ik van afwisseling houd. Dankzij Pruikenplaza voel ik me weer zelfverzekerd! Grote aanrader voor iedereen die op zoek is naar dat kapsel dat bij u past. De website van Pruikenplaza is tevens prettig en overzichtelijk. Voor iedereen is er iets moois en passends bij. Ik word er altijd heel blij van. Zeer snelle levering ook! Dank je wel Pruikenplaza dat jullie er zijn!

Besvarelse fra PruikenPlaza
Læs mere om andre typer anmeldelser.