Service minded! Product delivery after 1 week, would probably go faster if i didendt change my order right before packaged:) Will shop her more!! Best regards Norway!
Virksomheden har svaret
Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt to... Se mere
Virksomheden har svaret
Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Very good service.
I was late for pick up, so my product was returned.<<<
I took contact, and got the package sent one more time.
Exellent company!

My vitamin d3 + k2 wasnt in the box when i opened it

Besvarelse fra Proteincompany.no
Tok lengre tid å få varene enn temu, fikk feile tabletter og i bestillingen

Besvarelse fra Proteincompany.no
Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2 dager. Då stressa eg. Kunne ikke utsette mer en 2 extra dager...

Besvarelse fra Proteincompany.no
Et merkelig og uleselig betalingssystem i avdrag. Noe merkelig gebyr for innlogging på quattro.Jeg vet ikke hvor mye jeg skal betale, hvordan eller når. Jeg skulle egentlig motta en slags faktura for betaling etter at bestillingen ble sendt, men jeg har ikke mottatt noe. Jeg fikk tilsendt et papirbrev med en slags 2000-tallsuttalelse, noe som skaper litt problemer for meg. Dette er siste gang jeg bruker butikkens tilbud.

Besvarelse fra Proteincompany.no
Dette er første bestilling. Mottok varen etter 14 dgr. Har brukt den en uke og det går helt ok. Har ingen erfaringer med pulverprotein. Merker ikke noen virkning enda - forstår at det tar lengre tid.

Besvarelse fra Proteincompany.no
Misinformation on the website. Slow delivery when it says fast delivery. Items that are mentioned like in stock are not in stock.

Besvarelse fra Proteincompany.no
Had what I was looking for at a good price.
Fast delivery.

Besvarelse fra Proteincompany.no
Great customer service :) Great products, love the sales and package deals when we need to restock our essentials.

Besvarelse fra Proteincompany.no
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.