Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service minded! Product delivery after 1 week, would probably go faster if i didendt change my order right before packaged:) Will shop her more!! Best regards Norway!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt to... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste

Skrevet af virksomheden

Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.

Kontaktoplysninger

4,3

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fast delivery

Fast delivery, quality product, well packaged. All good.

22. oktober 2025

Besvarelse fra Proteincompany.no

Thank you so much for your kind review! 🌟
We’re really happy to hear that your delivery was fast and that you’re pleased with the product and packaging 🙌

You’re always welcome back to Proteinbolaget – have a fantastic day! 💚

Very good service.

Very good service.
I was late for pick up, so my product was returned.<<<
I took contact, and got the package sent one more time.
Exellent company!

22. oktober 2025

Besvarelse fra Proteincompany.no

Thank you so much for your lovely review! 🙌💚

We’re really happy to hear that everything worked out smoothly even after the return, and that you felt well taken care of — that means a lot to us! 😊

You’re always welcome back to Proteinbolaget. Have an amazing day! 🌟

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

My vitamin d3 + k2 wasnt in the box…

My vitamin d3 + k2 wasnt in the box when i opened it

23. oktober 2025

Hi! 🌸

Thank you for letting us know, and I’m so sorry to hear that your Vitamin D3 + K2 was missing from the box 😔.

If you haven’t already contacted our customer service, please reach out to them with your order number and the items you did receive. They’ll make sure to either send the missing product to you right away or find another solution that works. 💛

Thanks for your patience!

Service minded

20. oktober 2025

Herlig å høre! 🙌
Tusen takk for skryt – vi blir glade av å høre at produktene er topp og leveringen kjapp 💙📦⚡

ChatGPT sade:

Hei! 👋💙
Beklager treg levering og at det ikke ble som lovet 🙏⚠️ Slik skal det ikke være.

La oss fikse det med én gang: vi kan rette opp og sjekke hva som gikk galt med frakten ✅Send gjerne ordrenummeret ditt til info@proteincompany.no
vi prioriterer saken din og sørger for en smidig løsning 💪📦✨

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tok lengre tid å få varene enn temu

Tok lengre tid å få varene enn temu, fikk feile tabletter og i bestillingen

12. oktober 2025

Hei! 👋💙
Dette beklager vi virkelig 🙏 – både at leveringen tok lengre tid enn forventet og at det kom feil tabletter i ordren. Slik skal det ikke være.
Kan du sende ordrenummer og et bilde av det du mottok til info@proteincompany.no

Vi prioriterer saken din og fikser det raskt. Takk for at du sa ifra! 🙌

Gid service

Gid service. Rask levering

17. oktober 2025

Hei! 👋💙
Tusen takk for hyggelig omtale – god service og rask levering er akkurat det vi sikter på! 🙌📦⚡

Fast delivery

Fast delivery. Good service. I was pleased with the discounts.

16. oktober 2025

Hei! 👋✨
Tusen takk for fin tilbakemelding – rask levering, god service og at rabattene traff gjør oss superhappy 💙📦⚡️💸

fast delivery

fast delivery, good service

8. oktober 2025

Så kjekt å høre! 🙌
Tusen takk for fine ord – rask levering og god service er akkurat det vi sikter på 💙📦⚡

Quick delivery

Great price, and super quick delivery.

15. oktober 2025

Herlig å høre! 🙌
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – bra pris + superrask levering er akkurat slik vi vil ha det 💙📦⚡

Produktet var rask

Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2 dager. Då stressa eg. Kunne ikke utsette mer en 2 extra dager...

14. oktober 2025

Hei! 👋✨
Så bra at produktet kom raskt 📦 — men beklager virkelig rotet med sporingen og den korte hentefristen 🙏⏱️. Noen ganger markeres hjemlevering først og pakken ender i Instabox, og da kan status bli forvirrende 🚚➡️📮.

Vil du sende oss ordrenummeret ditt på info@proteincompany.no
eller svare her på Trustpilot? 💬
Vi tar saken videre med fraktpartneren, prøver å forlenge frister der det går, og ordner med rettferdig kompensasjon hvis dette har påført deg ekstra kostnader/stress 💙

Takk for at du sa ifra — vi fikser dette! 🙌

Jeg anbefaler det ikke.

Et merkelig og uleselig betalingssystem i avdrag. Noe merkelig gebyr for innlogging på quattro.Jeg vet ikke hvor mye jeg skal betale, hvordan eller når. Jeg skulle egentlig motta en slags faktura for betaling etter at bestillingen ble sendt, men jeg har ikke mottatt noe. Jeg fikk tilsendt et papirbrev med en slags 2000-tallsuttalelse, noe som skaper litt problemer for meg. Dette er siste gang jeg bruker butikkens tilbud.

14. oktober 2025

Hei! 👋
Dette høres ikke bra ut, og vi vil gjerne ordne opp. Kan du svar(e) her på Trustpilot med ordrenummeret ditt, eller kontakte oss direkte på info@proteinbolaget.se
eller via chatten på nettsiden vår?

Vi hjelper deg gjerne med:
• å sende tydelig faktura/betalingsplan på nytt
• å forklare hvordan delbetaling fungerer (beløp, hvordan og når du betaler)
• å undersøke gebyret du nevner hos vår betalingspartner

Takk for at du sier ifra – vi tar dette på alvor og finner en løsning så raskt som mulig. 🙏

Greit å bestille.

Dette er første bestilling. Mottok varen etter 14 dgr. Har brukt den en uke og det går helt ok. Har ingen erfaringer med pulverprotein. Merker ikke noen virkning enda - forstår at det tar lengre tid.

5. oktober 2025

Hei! 💜

Takk for at du delte din opplevelse! 😊
Hyggelig å høre at bestillingen kom frem, selv om det tok litt lengre tid enn forventet. Når det gjelder proteinpulver, er det helt normalt at man ikke merker store effekter med én gang – resultatene kommer gradvis når man kombinerer det med regelmessig trening og et balansert kosthold. 💪✨

Håper du fortsetter å ha glede av produktet, og at du etter hvert ser de resultatene du ønsker! 🌸

Levering innenfor 1 uke

Levering innenfor 1 uke. God oppfølging. Takk for handelen!

5. oktober 2025

Besvarelse fra Proteincompany.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 💜
Så flott å høre at leveringen gikk raskt og at du er fornøyd med oppfølgingen 😊

Vi håper du blir like fornøyd med produktene som med servicen 💪✨
Ha en strålende dag! 🌸

Thank you so much for your kind feedback! 💜
We’re thrilled to hear that you’re happy with the product quality and delivery speed 😍

We hope you continue to enjoy your order and find more favorites from our selection 💪✨
Have an awesome day! 🌸

Please change for better

Misinformation on the website. Slow delivery when it says fast delivery. Items that are mentioned like in stock are not in stock.

4. oktober 2025

Hi Evgenij 💜

Thank you for taking the time to share your feedback. We’re really sorry to hear about the issues you experienced with delivery and stock information – we completely understand how frustrating that can be. 🙏

Sometimes delays or stock discrepancies happen due to factors outside of our direct control, but we’re always working to improve our website and logistics to make sure information is accurate and deliveries are as fast as promised.

Please feel free to reach out to our customer service team so we can help resolve any outstanding issues. We really appreciate your patience and understanding! 🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had what I was looking for at a good…

Had what I was looking for at a good price.
Fast delivery.

2. oktober 2025

Besvarelse fra Proteincompany.no

Thank you so much for your feedback! 💜
We’re glad you found what you were looking for at a great price and that the delivery was fast 😍

Have a great day! 🌸

Good service

Very trustworthy company with helpful costumer service.

30. september 2025

Thank you so much for your kind feedback! 💜
We’re thrilled to hear that you found our customer service helpful and that you trust us 😍

We look forward to serving you again and hope you continue to enjoy our products 💪✨
Have a wonderful day! 🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Great customer service :) Great…

Great customer service :) Great products, love the sales and package deals when we need to restock our essentials.

4. oktober 2025

Besvarelse fra Proteincompany.no

Thank you so much for your lovely feedback! 💜
We’re so happy to hear that you enjoy our products, sales, and package deals 😍

It means a lot to us that you’re pleased with our customer service too 💪✨
Looking forward to helping you restock your favorites again soon! 🌸

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.