Na een misverstand omtrend de levering in het systeem is dit onmiddelijk opgelost na een mailtje naar de verkoper, dit waardeer ik ten zeerste, wat het product bevat dit is een topper!
Al vroeger gebruikte ik 'Perfect Wash' voor mijn auto. (alsook Perfect-Polish'). Dat ik dit opnieuw heb besteld (nieuwe auto gekocht) toont mijn tevredenheid aan over deze producten. Het verwonderde... Se mere
We hebben al meerdere keren producten besteld bij Protect All, steeds héél tevreden over de producten en super snelle levering. Bij de laatste bestelling kregen we onze bestelling beschadigd en onvo... Se mere
Wij gebruiken protect all voor onze caravan in te wrijven na hem af te wassen en hij blijft langer proper en het water loopt er mooi vanaf. Zouden geen ander product willen wensen!!!
ONZE MISSIE KWALITATIEVE PRODUCTEN, VOOR IEDEREEN. Protect-All producten worden ontwikkeld door perfectionisten voor perfectionisten. Wij garanderen een transparant gebruiksvriendelijk gamma waarmee jong en oud, amateur of professioneel, makkelijk, veilig en snel zijn voertuig op een kwalitatieve manier kan reinigen.
Pastoor Verwilghenplein 6, 9120, Beveren, Belgien
- +32496149006
- info@protect-all.be
- protect-all.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
heel goed ,plus je mag al eens op de…
heel goed ,plus je mag al eens op de ru0iten zitten, dit geeft niet . prachtig product
Top product !
Goede service en snel geleverd. Het product is zo goed dat ik niks anders koop , merci voor de goede zorg . Mijn auto blinkt ongelofelijk, merci en tot de volgende . Grt eric
Top product en snel geleverd merci grt ericc
Zeer goed product en uitstekende dienstverlening
Was verloren gegaan bij bpost , ik heb contact opgenomen en 2 dagen erna was al opnieuw geleverd, top
Ik ben zeer tevreden over jullie en ook…
Ik ben zeer tevreden over jullie en ook nog snelle levering
Correcte en vlugge mevering
Prima producten
Prima producten. Auto blinkt telkens alsof hij nieuw is. Ik ben fan. Ook steeds snelle verzending.
Zeer goede service
Werelds product
Ik kon dit product nog niet maar tjonge wat een wereld spul!
Snelle levering zeker en werkelijk voor alles te gebruiken de buitenkant en binnenkant en in het kader niet geprobeerd is niet weten het leer ook gedaan.
En waar de lak glad word geeft het hier juist een materende look en is niet glad.
Dus dik tevreden
Groet Richard van der Sman
Al heel veel producten gehad
Al heel veel producten gehad, deze polisch van Protect-All is toch wel de aller beste