Alt herunder kan dokumenteres ved mail korrespondance med Prostole - Arsilan Hamid. Jeg fandt frem til Prostole i en oversigt over leverandører fra hjælpemiddelcentralen - det... Se mere
Det har været en fin oplevelse at handle med Prostole.dk hjemmesiden er overskuelig, varerne er af fin kvalitet. Bestilling er enkelt, og betaling kan ske ved levering, hvilket indikerer et seriøst f... Se mere
Pt. er det svært at give mere end 1 stjerne. Pengene er trukket på mit kort uden jeg har modtaget ordrebekræftelse eller at varen er afsendt. Kontakter prostole dagen efter bestillingen, da je... Se mere
Prostole har et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole og konferencestole. Læs vores blog eller kontakt os for rådgivning. Du kan få kontorstole til alle brancher med høj ryg, læder eller mesh. Disse er velegnet til mange timers arbejde på kontoret. Malmstolen og Kohl fås med et yderst komfortabelt sæde. Med ergonomiske kontorstole reducere du risiko for skader på ryg, skulder og nakke.
Smedeholm 13B, 2730, Herlev, Danmark
- 71 74 10 14
- info@prostole.dk
- prostole.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fornøjelse at handle her
Super god kundesupport der er meget informativ vedrørende produktet. Er meget tilfreds med mit køb af kontorstol!

Fantastisk service
Fantastisk service. Prostole havde ikke den ønskede stol hjemme, men tilbød fluks en bedre stol til samme pris. Oven i købet med hurtigere levering. Meget servicemindet salgsperson!!

Besvarelse fra Prostole ApS
Meget fin stol men lidt hår at side på.
Meget fin stol men lidt hår at side på.
mvh Ove Jensen

Besvarelse fra Prostole ApS
Varen blev uden diskussion returneret
Varen blev uden diskussion returneret - fin service !

Helt igennem fremragende
Det er en helt igennem fremragende oplevelse at handle hos Prostole. Deres kundeservice er formidabel: Jeg har fået gode råd telefonisk og de besvarer e-mails ekstremt hurtigt og ordentligt. Åbenbart er den gaslift, der hørte med min nye stol ikke helt optimal til min højde, men Prostole tilbød mig lynhurtigt at få en ny og de har ovenikøbet tilbudt mig at komme forbi og skifte den. Jeg bor i København, så det er jo ikke så langt, men jeg er imponeret over deres imødekommenhed. Den finder man ikke mange andre steder.

Besvarelse fra Prostole ApS
Behagelig og elegante stole..
Jeg har prøvet en masse kontorstole fra forskellige steder tidligere som ikke levede op til mine forventninger om ergonomi og kvalitet, men er blevet positivt overrasket over Prostoles kvalitet og hvor behagelige stolene er at sidde i. Vil helt klart handle her igen.

Besvarelse fra Prostole ApS
Kendte ikke prostole til at starte med…
Kendte ikke prostole til at starte med og havde kendte ingen der har handlet der. skulle have en ny stol til mit skrive bord og denne gang ville jeg gerne gå all out for at få en rigtig god stol jeg var lidt i trivl om hvordan mesh var at side på så det var svært at bestemme med på deres hjemme side så jeg prøvet at ringe ind til dem på black freday hvor jeg forklaret at jeg gerne ville købe en stol og at jeg hade kigget på en ( Ergobody kontorstol mesh ) men jeg var i trivl om man skulle tag mash sæde eller stuf sæde. spurgte så om man kunne komme og prøve dem og det var ingen tøven for den høflige mand i biksen ja du er maget velkommen blev der sagt og super service god at prøve at handle et sted hvor man følger man bare for lidt kunde service for pengene klart sted jeg vil andbefale folk at handle hvis du skal bruge en stol. jeg kommer igen når en dag man skal ha en ny ,

Prostole får 5 stjerne mere
Prostole får 5 stjerne mere! Der var en produktionsfejl på første levering, hvilket de også håndterede som pro´s!
Fuld tilfredshed herfra : )

Fin stol
Fin stol, hurtig ekspedition, nemt.
Men bryder mig ikke om at pengene trækkes før leverancen er fuldført.

Besvarelse fra Prostole ApS
God services og rigtig godt product!

Besvarelse fra Prostole ApS
Super hurtig gennemførelse af bestilling - og super hurtige svar på spørgsmål
God kundeservice som hjalp med at ændre i ordren inden forsendelse, da jeg kom til at bestille forkerte kontorstol. Jeg havde et par spørgsmål vedr. en anden stol de havde til salg, og jeg fik hurtig svar pr. email. Ringede dagen efter og snakkede med Arsilan og det endte med at jeg bestilte den. Jeg har nu haft den en uge og jeg er fuldt tilfreds med mit køb.

Rigtig god service
Rigtig god service, super flinke. Kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra Prostole ApS
Gode kvalitets stole og super service!

Besvarelse fra Prostole ApS
Super service og hvor pris og kvalitet…
Super service og hvor pris og kvalitet er fornuftigt

Hurtig levering / Fed stol
Bestilte kl. 22 Onsdag aften, blev leveret dagen efter kl. 14.30 - Virkeligt super service og lækker stol som var nem at samle med vedlagte vejledning

Fantastisk butik og stole
Fantastisk butik og stole. Var meget tilfreds med stolen.