Konseptet er bra, men dessverre store tekniske mangler i løsningen.
Konseptet er bra, men tjenesten har dessverre stort forbedringspotensiale rent teknisk.
Den største svakheten er kanskje den kunstige begrensningen på kun 40 bilder pr boligannonse. Dette fungerer greit for en leilighet eller mindre bolig, men for større boliger blir dette en vesentlig mangel. Denne grensen informeres heller ikke om før man inngår avtalen. Også litt tungvint å behandle opplastede bilder i løsningen.
Det er også begrenset med mulighet for å kunne skreddersy salgsoppgaven. De blir i praksis identiske med teksten på Finn-annonsen. Mulighet for ekstra tekst, endre layout og lignende er ikke-eksisterende.
Det er heller ingen forhåndsvisning av FINN-annonsen. Man må publisere endringer på FINN før man kan se hvordan det ser ut, og dette kan ta mange minutter. Tungvint.
Automatisk info om bud til folk på interessent-listen er også mangelfull. SMS systemet varsler ikke alle tidligere interessenter, kun de som meldte interesse på den siste visningsrunden. Vi måtte dermed manuelt kontakte tidligere interessenter for å informere om nye bud, da vi ikke kunne stole på systemet.
Den tekniske koblingen mot FINN er heller ikke 100% stabil.
Vi opplevde flere tilfeller hvor annonsen ikke var tilgjengelig på FINN i kortere eller lengre perioder.
At annonsen på FINN plutselig forsvinner på visningsdag i flere timer er ikke akseptabelt.
Fikk heller ikke inntrykk av at Propr-supporten tok dette veldig på alvor når det ble meldt inn. Vi ble henvist til FINN, som brukte nesten 2 uker på å komme med et ikke-svar...
Ingen andre meglerhus hadde godtatt denne form for ustabiliteter på den viktigste markedsføringsplattformen for boligsalg, så synd at Propr åpenbart ikke har noen form for SLA mot FINN.
Her har Propr en lang vei å gå for å virkelig kunne konkurrere med meglerhusene.
Utover de tekniske begrensningene er konseptet veldig bra, og vi fikk solgt boligen. Det var også relativt enkelt å komme i kontakt med kundeservice ved behov.
Dersom du kan leve med en del tekniske begrensninger og ustabilitet, så er Propr en grei tjeneste for de som ønsker å selge bolig selv.
De tekniske svakhetene trekker dessverre totalscoren en del ned.
Jeg har tidligere også solgt bolig via selgboligselv.no, som var en tilsvarende tjeneste som ble lagt ned for en del år siden. Selv om dette boligsalget ble gjort for over 10 år siden føltes det på mange måter som en bedre løsning relativt sett.
I 2026 forventer kundene en bedre og mer stabil, sømløs og integrert løsning en det Propr dessverre kan tilby.
Dessverre er Propr i praksis det eneste alternativet til de tradisjonelle meglerhusene, så ønsker du å selge selv har du ingen andre valg for øyeblikket.