Jeg har aldrig oplevet bedre kundeservice! Bestilte et krus i marts måned og opdagede først i december, da det blev brugt som adventsgave, at det var defekt. Her 9 måneder efter købet blev et nyt krus... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om PROPAGANDAshop
PROPAGANDAshop.dk er gavebutikken, som bare bliver ved med at give.
Her finder du alt fra gaver til hende, ham, den og alle derimellem.
Det er et super spændende univers med de sidste nye designtrends fra de hippeste designere lige nu.
Og så har shoppen verdens bedste kunder!
Du kan blive den næste :)
Spettrupvej 1d, 8722, Hedensted, Danmark
- +45 3699 7946
- info@propagandashop.dk
- propagandashop.dk
Produktet stemte overens med forventningerne.
Produktet levede fuldt op til forventningerne og levering var super hurtig. Jeg kunne sagtens finde på at shoppe der igen.
Jeg har bestilt nogle super fede…
Jeg har bestilt nogle super fede plakater, dog opdagede jeg en farveforskel i papiret da jeg modtog dem, men Dennis var super hjælpsom, og jeg kunne vælge en ny gratis som jeg allerede modtog dagen efter 😃
Så super fede produkter, god og hjælpsom service, kan sagtens forestille mig at handle der igen 🥳
Den rigtige vare til en god pris
Den rigtige vare til en god pris. Nem at finde og desuden hurtig levering. Alt OK
Super kundeservice
Super kundeservice. Desværre havde pakke service spillet fodbold med pakke og koppen var i stykker. Allerede næste morgen havde jeg ny kop - uden noget besvær.
nemt og hurtig levering.
Alt OK
Vare som forventet, og super hurtig levering derfor 5 stjerner herfra ;)
Skulle med kort frist finde en specifik gave. Fandt produktet, og det blev leveret hurtigt
Super !
Nem og hurtig levering
Nem hjemmeside, hurtig levering 🚚 første køb var en god oplevelse👍🏻
Super service og god kontakt
Bestilte en vare der desværre havde en lille fejl. Skrev til PropagandaShop og nærmest inden jeg fik sendt mail kom der besked om at en ny var på vej - den kom dagen efter med en undskyldning og lidt sødt . Virkelig god service, dejligt at handle med en dansk butik

Besvarelse fra PROPAGANDAshop
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtig levering.

Troværdigt firma
Troværdigt firma. Hurtig levering og alt var i orden. Dejligt også at støtte psykiatri fonden. Her handler jeg gerne igen. Spændende, sjove nærværende produkter. Godt med at starte sin morgen med et smil. Min kop er givet videre til en gammel kollega, der er startet nyt job. Derigennem giver man et menneske et varmt luft kram og en tanke.

Sådan skal det gøres.
Sjove ting til fine priser og vigtigst når man lige står og mangler: Virkelig hurtig levering. Havde min vare dagen efter!! :)
Godt produkt og hurtig levering
Godt produkt og hurtig levering, meget tilfreds
God kommunikation, hurtig levering
Varen lever fuldstændig op til forventningerne
God kommunikation
Nemt og hurtigt.
Nemt og hurtigt.
Alt forløb super fint, både information og selve behandlingen af ordren.
Varer kom på 3 dagen efter ordre og fin kommunikation fra GLS.
Fine varer til gode priser med hurtig…
Fine varer til gode priser med hurtig levering
Lækre kvalitets krus
Lækre humoristiske krus i god kvalitet. Desværre var et af krusene smadret da jeg modtog pakken. Skrev til Propaganda shop og de sendte et nyt samme dag.