1. Vikarbureau

Proline Vikar yder vikarservice herunder hjemmehjælp, pædagoger og rengøringsservices på hele Sjælland. Vi leverer vikaren der passer netop til din forretning og behov. Kontakt os i dag for vikarhjælp.

4,0

God

Rengøring

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Proline Vikar. Deres rengøring var virkelig god og grundig, og servicen var også fremragende. Jeg kunne nemt kommunikere med dem, og de var altid lydhøre og hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der søger et pålideligt rengøringsfirma. Tak, Proline Vikar, for jeres fremragende arbejde

8. december 2023

Jeg vil gerne give min fulde anbefaling…

Jeg vil gerne give min fulde anbefaling til ProLine vikar. Deres service inden for hjemmepleje er intet mindre end enestående. Fra den indledende henvendelse til den daglige opfølgning har jeg kun oplevet professionalisme og dedikation.

Personalet, de har leveret, har været ekstraordinært. Alle har udvist en imponerende grad af empati, kompetence og venlighed. Deres evne til at skabe et trygt og behageligt miljø for mine kære har virkelig gjort en forskel i deres livskvalitet.

Desuden har ProLine vikar været yderst fleksible og lydhøre over for vores behov og ønsker. De har altid formået at matche os med de rigtige vikarer, selv i situationer med akut brug for assistance.

Alt i alt kan jeg ikke takke ProLine vikar nok for deres fremragende service. De har virkelig været en uundværlig ressource for vores familie, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der søger hjemmeplejetjenester af høj kvalitet.

13. februar 2024

Tak for god service og hjælp

Havde brug for en akut vikar til hjemmehjælps opgave. Vi fik hurtig en god løsning og servicen var suveræn. Både kommunikationen samt arbejdsopgaven blev udført med høj professionalisme. Kan varmt anbefale dette firma til andre, som ønsker professionel vikarhjælp.

Vi har nu samarbejdet i 2 år med yderst stor tilfredshed.

13. februar 2024