4,1

God

Fremragende kundeservice/samarbejde.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Profilsport i flere omgange gennem mit arbejde i YouSee, og jeg kan ikke andet end at give dem mine varmeste anbefalinger.

Diana, Ulrik og resten af teamet har konsekvent leveret et højt service niveau, der går ud over forventningerne. Deres åbne og imødekommende tilgang har skabt fundamentet for et rigtig godt samarbejde de sidste mange måneder.

Produkterne har været rigtig høj kvalitet, og Profilsport har været meget behjælpelige med at lave diverse designs undervejs.

Jeg ser frem til det videre samarbejde.

12. december 2023

Virkelig succesfuldt!

Virkelig succesfuldt!

Jeg blev mødt af kæmpe professionalisme og overordentlig god rådgivning ift. en ordre jeg har lavet for mit arbejde.

Der opfølges punktligt, og inden tingene sendtes til tryk modtog jeg en mail med opsætning og 'prøve'-tryk på trøjerne, hvilket gav en virkelig god indsigt i hvad vi kunne forvente at modtage.

Alt i alt, kæmpe fornøjelse at være i kontakt med profilsport og især Diana.
Vi handler af disse grunde trygt hos jer igen :)

25. august 2023

Effektiv, god og hurtig service !

Sublim service før under og efter min bestilling!

Da jeg havde nogle spørgsmål vedr. kvaliteter samt leveringstid på tshirts med tryk, var jeg i kontakt profilsport telefonisk. Jeg fik en virkelig god service og en masse anbefalinger som var meget nyttig da jeg skulle lægge min order.

Efterfølgende har jeg været i kontakt med Ulrik på mail, som stod for at kigge på korrektur af mit tryk. Tak for al din hjælp Ulrik du har virkelig ydet en effektiv, god og hurtig service !

Vi kommer helt sikkert til at handle med jer igen - det var en rigtig god oplevelse !

2. september 2022

Nu har jeg den 7 juli lavet en…

Nu har jeg den 7 juli lavet en bestilling. Den 8 juli har jeg bekræftet korrekturen og igen den 25 juli rykket for min ordre. Der er ingen der svare og umiddelbart ingen pakke på vej til mig. Når jeg ringer siger de ferie og de svare ikke på mails. Bare det fact at der ikke er blevet informeret om ferie inden jeg lagde min ordre irritere mig. Jeg syntes det er for dårligt at jeg hverken bliver informeret eller høre noget. Hvis ikke jeg havde bekræftet min ordre på mail ville jeg ikke have det..
Hvis det er service niveauet vil jeg ikke anbefale denne side. Hvis i skal bruge noget så bestil et halvt år i forvejen. Jeg føler mig næsten snydt.

29. juli 2022
Profilsport-logo

Besvarelse fra Profilsport

Hej Casper. Et lidt sent svar her på platformen, men du har jo også fået forklaringen da vi var på kontoret igen et par dage efter. Vi tager den lige her så læsere kan lave deres egen fortolkning af din ene stjerne - hvis du ønsker at holde ved at vi kun skal have den ene. :)

I grove træk skete der jo det at ordren blev sat i værk med tryk på vores leverandørs fabrik, de sidste dage inden ferien. En ferie der i øvrigt både var beskrevet i mailsignatur og i toppen af alle sider på vores web.

Den ene af de to produkttyper flaskede sig og blev sendt helt som planlagt en uges tid efter. Der var ingen til at modtage pakken da Postnord var der ( et par uger før din anmeldelse ), og proceduren er jo at de så informerer modtager om hvor de tager den hen til afhentning. Vi ved jo af gode grunde ikke hvad der er sket med den information fra Postnord.

Det andet produkt kunne fabrikken ikke lave pga fejl i varepartiet, og det skulle ligeledes produceres lige midt i vores ferielukning. Den blev opdaget dernede da hele maskineriet var gjort klar til at sætte logo på.

Den slags sker stort set aldrig, men kan jo ske, og var det sket på et hvilket som helst andet tidspunkt havde vi hurtigt kunne reagere på fabrikkens ellers hurtige reaktion, og finde et alternativ. Ligesom de ville stå til rådighed med at sætte fart på ift produktion en alternativ løsning. Tæt på 100% af de ordrer vi får lavet på fabrikken kører helt smooth igennem - og vi har i 28 år aldrig haft en case hvor noget fik problemer mens vi var lukket ned ( hvilket jo i sig selv er en uheldig kombination ), og forsvindende få produktioner med problemer i det hele taget.

Så alt kom jo på plads, var sat i gang og kørte efter planen da vi gik på ferie. En ferie som under normale omstændigheder ikke burde have betydet noget som helst for din ordre.

Fremragende service

Mandag så jeg nogle kasketter på hjemmesiden, men kunne ikke lige se noget om levering. I telefonen sagde de 8-10 dage, men da jeg allerede skulle bruge dem lørdag, duede det ikke for mig. Han ville lige undersøge sagen og ringede tilbage efter kort tid. De havde dem på lager og han ville sørge for de blev sendt dagen efter. Jeg modtog opfølgende mails med opdateringer, og havde dem allerede onsdag. Kan kun anbefale at handle med dem.

29. juli 2020

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!

Jeg bestilte 10 refleksveste med tryk til et større event. Jeg blev vejledt ud fra, hvad der bedst kunne betales for os som kunde, og ikke hvad de kunne tjene mest på. Der var også en hurtig svarrate og professionelle svar.

Der opstod problemer hen ad vejen - men det var ikke Profilsports skyld, men derimod andre eksterne forhandlere, men de var umådelig hurtige til at kontakte mig, hvis der skete noget, så problemerne slet ikke nåede at vokse sig store på nogen måde. Alle problemer blev ordnet, og jeg modtog alle refleksveste i sidste ende. Jeg fik alle mine varer inden eventet, og de blev brugt flittigt. Det eneste problem var, at jeg ikke bestilte nok! Vi var super glade for kvaliteten af både vestene og trykket bagpå - det var lige, som vi ville have det. Det er uden tvivl noget, vi kunne finde på at bruge igen. :)

25. april 2017

Rystende oplevelse.

Købte 40 kvalitets løbetrøjer, bukser, jakker og paraplyer. Eneste krav. Høj kvalitet og så ville jeg have rabat, da jeg ved hvilke advancer der er på tøj.

Fik 20% troede jeg.

Trøjerne gav jeg kr. 129 for på fakturaen minus rabat = kr. 104 pr stk.

da jeg henter de sidste trøjer, ser jeg at stk prisen for disse trøjer er kr. 99,- hvilket jeg påpeger og også ønsker at få trøjerne til.
Tager et billede af trøjerne som har fået bedste reklame plads i forretningen med prisskilt på.

Svaret fra forretningen er, at den pris gælder ikke. Det er en gammel pris....!

De paraplyer jeg købte, de klapper samme, selv hvis man står indendøre med dem. De påklager jeg første gang jeg slår paraplyen op.

Jeg får af vide at det skal de gøre, da det er storm paraplyer. Det kræver 4 mails, før end profilsport accepterer at lave nogle andre til mig.

Det er nok ikke lige her jeg handler næste gang.
Kunne forstå hvis jeg havde ønsket et billigt produkt, eneste ønske var kvalitet.

Her efter min anmeldelse, har jeg modtaget flere ubehagelige mails fra ejeren Preben fra profilsport . Dk

Her et enkelt citat fra ejeren:

TRUSTPILOT er i min verden noget fanden har skabt
Måske det virker på Vesterbro i København - MEN ikke her i det jyske (8800)

Min anmeldelse efter at have modtaget mails er nu rettet til en stjerne

4. december 2015