Virksomheden har svaret
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Gasthuisdijk 2, 8041 AG, Zwolle, Overijssel, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Over het onderhoud aan mijn auto ben ik heel tevreden. Maar over de communicatie rondom het tijdstip van brengen niet, in de bevestigingsmail stond vijf minuten voor de afgesproken tijd en van een medewerker kreeg ik te horen dat ik mijn auto ‘s morgens om 8.15 uur al moest brengen. Dan zou een breng en haal service wel fijn zijn omdat ik niet de hele dag wil wachten. Ik kon wel een fiets lenen, dan zou het ook gewaardeerd worden wanneer de medewerker even meeloopt naar het fietsenhok om het fietszadel op de juiste hoogte te zetten.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Fijne garage altijd vooraf goedkeuring vragen over werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Goede service

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
aircoservice prima uitgevoerd, controle op lekkage dmv afpersen, bijgevuld en alles doet het weer.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Goede en duidelijke communicatie, en eerlijk over prijzen.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Apk was afgekeurd door de banden Ik moest vier banden vervangen voor 1400 euro Maar ik ben naar kwikfit gegaan voor Apk keuring daar is het goedkeur, met de banden die erop zitten was niks is mee.
Ze hielden me voor de gek! Niks voor niks extra kosten gemaakt, advies niet hier voor Apk keuring gaan!!!

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Wij zouden een weekeind weg en kwam er achter dat de voorbanden niet echt goed meer waren Kalvenaar gebeld en ik kon direct terecht echt blij mee.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Na een probleem met de achterklep werd er meteen nagekeken en werd verondersteld dat het kabelbreuk zou zijn. Daarna werd er een afspraak gemaakt en dat was heel snel. Nadat deauto op de betreffende afspraak gebracht en ik een leen fiets kreeg sMiddags een telefoontje dat de auto was gemaakt. En heel erg tevreden met mijn Alfa Romeo weer naar huis verder ben ik heel tevreden naar huis gegaan Ben al 20 jaar klant dus tevreden anders was ik niet zolang klant geweest ,het helpt wel dat je zolang klant bent ze kennen je wel gr Piet

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
De mensen van Profile denken met je mee, zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken.
De prijs kwaliteit is ook heel goed
Vooraf verteld wat er gerepareerd moest worden en een duidelijke prijsopgave. Prijs was goed en reparaties zijn perfect uitgevoerd. Personeel zeer kundig en vriendelijk en denken goed mee!

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Profile Kalvenhaar Zwolle heeft ons geweldig geholpen! En ook heel lang in onze situatie. Onze camper is uiteindelijk bruikbaar na een heel aantal zaken die moeilijk te herstellen bleken te zijn! Wat een geduld én medewerking hebben zij getoond! Vooral Gerrit Veenendaal.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Nadat ik door een defect bandenoppomp apparaat bij een tankstation verderop met een platte band stond hebben ze mij gratis geholpen met het oppompen van de band, heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb altijd mijn VW in onderhoud gehad bij de dealer, maar deze service bracht me er toe over te stappen naar Profile Zwolle Kalvenhaar. Aardige mensen, helder en duidelijk, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen tegen een hele nette prijs. Ik ben vaste klant geworden. Prima ervaring!

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Al jarenlang onze auto s in onderhoud bij Profile Kalvenhaar.
Fijn personeel, goede service en er wordt met je mee gedacht.
Betrouwbaar en betaalbaar.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Super meedenkend personeel, met korte lijntjes qua overleg.
Keurige offerte en conform afgehandeld.
Aanrader.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Er zat weinig tijd tussen het maken van de afspraak ende dag van de service (banden wisselen). terwijl tussendoor ook nog het type banden is verandert. alles gebeurde efficient en zonder negatieve energie.

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Alles is volgens afspraak gedaan. Fijn en betrouwbaar personeel. En ook nog lekkere koffie!

Besvarelse fra Profile - Zwolle, Kalvenhaar
Læs mere om andre typer anmeldelser.