Profile Nederland - Venray Anmeldelser 166

4,1

Zuidsingel 6, 5802 EG Venray, Limburg, NL

Bij binnenkomst werd er aangegeven dat door water in de werkplaats de werkzaamheden langer dan normaal konden duren. In eerste instantie werd er gevraagd of dat ik de auto kon laten staan, toen ik a... Se mere

Snel afspraak kunnen inplannen voor keuring. Fijn dat er nog kort van tevoren een herinnering komt. Gewoon keuring en geen rare fratsen (extra kosten). Tel en bericht via telefoon op moment dat... Se mere

Vooraf duidelijkheid welke banden aan vervanging toewaren en welkewaar ik nog minstens 5k km mee kon rijden. Uitvoering van werkzaamheden op de afgesproken tijd. Kortom: er werd prima gedaan wat was... Se mere

1. Autoværksted
  2. Synshal
  3. Automekaniker
  4. Privatchauffør
  5. Dækbutik
  6. Lastbilværksted

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Promotion box for Profile Nederland - Venray

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Gewoon goed en zonder gedoe.

Ik heb maanden vooraf een offerte aangevraagd en men heeft zich daar keurig aan gehouden evenals de datum van de-montage.

13. august 2024

Hallo Henk,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor uw positieve review! :)

Prima service.

Ondanks dat ze eigenlijk dicht waren ivm vakantie, hebben ze mij geholpen.
Nog hartelijk dank daarvoor.

7. august 2024

Hallo Martien,

Bedankt voor uw review!

We zijn blij dat we u toch nog hebben kunnen helpen ondanks de vakantietijd :)

Vakwerk

Vooraf duidelijkheid welke banden aan vervanging toewaren en welkewaar ik nog minstens 5k km mee kon rijden. Uitvoering van werkzaamheden op de afgesproken tijd. Kortom: er werd prima gedaan wat was beloofd.

20. juli 2024

APK keuring

APK keuring gehad, ging snel en gewoon goed!

15. juli 2024

Hallo Kevin,

Bedankt voor uw positieve review!

Eerlijkheid duurt het langst

Volgende keer graag eerlijk zijn... meer zeg ik niet

26. juni 2024

Hallo Rick,

Bedankt voor uw review.

Ik zie dat u bij ons geweest bent voor de APK-keuring van uw auto en dat deze is afgekeurd door onze keurmeester.

De ruitensproeier werkte niet, dit kan in het gunstigste geval een kwestie van bijvullen zijn.
Ook is de auto afgekeurd i.v.m. de achterbank die niet naar behoren vergrendeld, wat uiteraard voor de veiligheid niet is toegestaan.

Volgens u werd de achterbank bij uw vorige garage wel altijd goedgekeurd, echter als deze toen in dezelfde staat verkeerde als dat die nu doet, had dit ook daar afgekeurd moeten worden.
Maar hier kunnen wij natuurlijk geen oordeel over doen.

Wij hebben dan ook netjes met u overlegd dat er een andere bank in zal moeten, en dit zou u van wat ik begrepen heb zelf gaan regelen.

Er is dus geen sprake van enige oneerlijkheid of slechte communicatie.

Mocht u toch twijfelen of het niet eens zijn met onze keuring, dan kunt u altijd nog bij het RDW een herkeuring aanvragen.

Gewoon zoals je wilt dat het gaat!

Snel afspraak kunnen inplannen voor keuring.
Fijn dat er nog kort van tevoren een herinnering komt.
Gewoon keuring en geen rare fratsen (extra kosten).
Tel en bericht via telefoon op moment dat auto klaar is.
En vriendelijke ontvangst en afhandeling.
En dat voor schappelijke prijs.

26. juni 2024

Bandenwissel

Bandenwissel prima uitgevoerd.
Ik vind de prijsstijging van 48 naar 72 euro in 1 jaar tijd wel heel erg groot!

18. april 2024

Hoi Evlin,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat de bandenwissel naar wens is verlopen!

Wij begrijpen ook dat het een flink verschil is qua prijs in vergelijking met de vorige bandenwissel.
Helaas zijn ook wij genoodzaakt geweest om verschillende prijsverhogingen door te voeren om ervoor te zorgen dat we meekunnen met alle nieuwe ontwikkelingen en om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Fijne service! Ik raad filiaal Venray zeker aan.

Fijne service, ik heb in Venray de apk laten uitvoeren en stond eigenlijk om 16:00 gepland. Ik mocht de auto eerder komen brengen omdat ik een spoed afspraak in de middag had staan. en voor 12 uur was de apk geregeld. Hele nette service! Mijn dank!!!

21. marts 2024

Hallo Richard,

Bedankt voor uw positieve review!

Goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Uiteraard doen we er alles aan in een nood of spoed situatie om de klant weer zo snel mogelijk de weg op te helpen!