Se, hvad kunderne siger
Bij Profile Tilburg denken ze altijd met je mee om tot een oplossing te komen. Klantgerichte vriendelijke mensen, service staat hier voorop.
Ik ben voor een "kleine" reparatie naar Profile in de Rijstraat Tilburg gegaan en werd daar direct, klantvriendelijk en adequaat geholpen. Wat een verademing in deze tijd van alleen maar producti... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Rijnstraat 8, 5046 AN, Tilburg, Noord-Brabant, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bij Profile Tilburg denken ze altijd met…
Bij Profile Tilburg denken ze altijd met je mee om tot een oplossing te komen.
Klantgerichte vriendelijke mensen, service staat hier voorop.
Online afspraak gemaakt
Online afspraak gemaakt, zelf de tijd ingedeeld. Ook nog eens gelijk geholpen. Top service.
Uitstekend!
Mijn hobby auto reed al jaren niet goed rechtuit, ook niet na uitlijnen. Voor een langere vakantierit toch besloten de banden maar eens te vervangen. En hoewel de agenda vol zat kon ik de auto brengen, daar werd na sluitingstijd nog even op gewacht, en werd het tussendoor gedaan. Paar dagen later klaar en rijdt weer zoals het hoort. Vriendelijk, servicegericht en deskundig!
Altijd vriendelijke en goede service
Altijd vriendelijke en goede service! Aanrader in Tilburg
Klantvriendelijk bedrijf
Wat een verademing in deze tijd van alleen maar productie. Voor mij is dit een rede om ook met grotere reparaties naar dit filiaal toe te gaan.
Dit terwijl ik bij andere aanbieders een paar dagen moest wachten om slechts een ventiel te vervangen.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Geen klantvriendelijkheid. Je hebt een afspraak om 8.30 uur voor…
Je hebt een afspraak om 8.30 uur voor een bandenwissel. Om 8.20 uur lever je de sleutels in. Wat opvalt is dat de auto lang geparkeerd blijft staan. Uiteindelijk naar binnen gereden. Na meer dan 60 minuten wachten vraag ik hoe het met de auto is. Want ik wacht al heel lang. Hij gaat het controleren en komt terug met de melding dat het nog 5 minuten duurt. Na 1 uur en 20 minuten krijg ik het bericht dat de auto klaar is. De sleutels worden op de bar gelegd en ik word niet verder aangekeken of aangesproken. Enig begrip of excuus is er niet na 1 uur en 20 minuten wachten. Een hele slechte beurt.

Besvarelse fra Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom
Netjes en snel geholpen op de…
Netjes en snel geholpen op de afgesproken tijd. Zoals het hoort.

Besvarelse fra Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom
Deskundig, klant- en servicegericht team.
Geweldig team. Beleefd en deskundig. Was meteen aan de beurt. De koffie stond klaar.
Hebben me prima geholpen bij het uitlijnen van mijn auto. Bijzondere dank aan Erik en Dré.

Besvarelse fra Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom
Snelle service, vriendelijk en behulpzaam.
Zonder afspraak nagenoeg meteen geholpen. Toen herstel van de lekke band niet lukte, afspraak gemaakt voor vervanging. Band helaas niet op voorraad maar twee dagen later (na weekend) nieuwe band gemonteerd en weer tevreden op weg. Snelle service, vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom
Je kant snel terecht en wordt netjes geholpen. Makkelijk on-line een afspraak te maken. De koffie en thee staat altijd klaar.

Besvarelse fra Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom
Alles is netjes en vlot geregeld
Alles is netjes en vlot geregeld. Ik ben zeer tevreden over de professionele en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.