Ik had een lekke band kon de auto direct brengen en ik had hem binnen een uur weer terug. Vriendelijk geholpen tegen een hele betaalbare prijs.

Se, hvad kunderne siger
Nooteboom is al vele jaren onze vaste garage. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Ze leggen alles goed uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Zo kom je nooit voor verrassing... Se mere
Hier heb ik al meerdere afspraken gemaakt; - Apk/kleine beurt - Remschijven vervangen - uitlijnen - Ventiel laten vervangen (gratis!) - voorbanden laten vervangen Afspraak is makkel... Se mere
Wordt altijd goed en super vriendelijk geholpen. Deskundige medewerkers die hun best doen om mijn auto weer snel in topvorm te krijgen als er iets gedaan moet worden. Ook onverwachte mankementen losse... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Zwaluwlaan 84, 3121 XX, Schiedam, Zuid-Holland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Netjes geholpen aan de receptie en…
Netjes geholpen aan de receptie en alles op tijd afgehandeld.
Snel en duidelijk.
Ik kom hier al jaren
Ik kom hier al jaren, tot mijn grote tevredenheid.
Fijne en vakkundige mensen !
Super vriendelijke en prettige garage
Super vriendelijke en prettige garage. Je wordt hier netjes geholpen en de service voelt persoonlijk en betrouwbaar.
Wel een klein aandachtspunt: bij het omwisselen van de banden is het resetten van de bandenspanning een paar keer niet gedaan. Daardoor kreeg ik later een melding en moest ik hier zelf nog achteraan. Irritatie puntje waardoor nu maar 3 sterren
Verder prima ervaring en zeker een garage waar ik terug zou komen
Snel en deskundig geholpen
Ze zijn erg vriendelijk
Ze zijn erg vriendelijk, snel en denken mee. Als er iets moet worden vervangen bellen ze eerst met de kosten en wat echt noodzakelijk is. Je staat hier nooit voor onverwachte kosten.
Netjes conform afspraak uitgevoerd.
Goed klant contact
Goed klant contact. Ze kunnen ook veel onderhoud aan je Tesla doen.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ik laat een apk keuring doen…
Ik laat een apk keuring doen ,adviseerde mij om een kleine beurt te laten uitvoeren maar de auto heeft in afgelopen jaar nog geen duizend km gelopen terwijl ik vorig jaar een grote beurt heb laten doen en koste mij toen ruim duizend euro. Ik vind het niet netjes dat ze mij een kleine beurt willen aansmeren want zo zie ik dit wel. Overweeg wel om de volgende keer na een andere garage te gaan.

Besvarelse fra Profile - Schiedam, Nooteboom
Snel en vakkundig geholpen
Kon direct langkomen om een lekke band goed en veilig te laten herstellen(welke door de wegenwacht tijdelijk was gerepareerd)
Prima service
Snelle, goede service. Jammer dat de bandenspanning sensor niet is gereset. Voor de rest prima!
Goede service. Stevige prijsverhoging.
Goede ontvangst door vriendelijk personeel. Op tijd begonnen aan de bandenwissel.
Helaas bleek de rekening bijna 20% hoger dan vorig jaar.
Snel, vriendelijk en deskundig
Goede en snelle bandenwissel
Personeel is vriendelijk,alles wordt…
Personeel is vriendelijk,alles wordt netjes gemaakt,nooit problemen achteraf.
Als er meer met je auto aan de hand is bellen ze netjes eerst op....
Fijne reactie na plaatsing slechte review
Vandaag een review geplaatst over Profile Nooteboom was niet tevreden over niet begrepen prijsverhogingen bandenwissel en opslag ,vandaag nog teruggebeld door Nathan prima uitleg gekregen en was het eens dat verhoging van te voren aangekondigd had moeten worden.was een prettig gesprek en blij met het besprokene , prijs is marktconform vergeleken met Kwikfit en Euromaster dus ik blijf klant bij Profile Nooteboom Schiedam
Alles was oké!!