Profile Nijmegen heeft mij alle service geboden die je mag verwachten van een garage. Banden wisselen en alle 4 de wielen uitlijnen is netjes gedaan binnen de fabrieksspecificaties. Vanwegen vast ge... Se mere

Se, hvad kunderne siger
We kwamen voor onverwachte kosten te staan. Dat was natuurlijk schrikken. Maar we hebben heel prettig en goed hierover kunnen overleggen. De medewerkster heeft heel fijn meegedacht. En uiteindelijk vi... Se mere
Het is een Top bedrijf, wordt vriendelijk behandeld en goed op de hoogte gehouden van problemen en prijzen wat het gaat kosten. Er is koffie, wifi enz.Dus goede service en er wordt samen gezocht naar... Se mere
Afgelopen maand deze vestiging bezocht voor mijn auto onderhoud. Als test had ik zelf de vloeistoffen toegevoegd en de ruitenwissers vervangen en die bleken gelukkig ook niet (extra) vervangen te zijn... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Energieweg 9B, 6541 CW, Nijmegen, Gelderland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bandenwissel via de website afspraak…
Bandenwissel via de website afspraak gemaakt. Tijdens werkzaamheden koffie gedronken. Klaar terwijl ik wacht.
Het enige minpuntje vind ik dat de kapotte ventieldopjes niet even vervangen werden.
Altijd tevreden
Wordt hier altijd heel prettig geholpen, goede service, er wordt meegedacht.
Komt door Jana [Nijmegen] door het mee…
Komt door Jana [Nijmegen] door het mee denken en haar klantvriendelijkheid
Vriendelijk en lekker op tijd allemaal!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Lange wachttijd en Profile heeft zeer hoge prijzen
De vestiging zelf is op zich goed, maar de wachttijd voor bandenwissel is flink opgelopen. Vroeger kon dat meestal op vrij korte termijn, maar de laatste keer moest ik ruim 6 weken wachten. Dat komt door de lease rijders voor wie vroeg afspraken worden gemaakt, maar er wordt dus geen ruimte ingebouwd voor particulieren die hun bandenwissel van de actuele temperatuur willen laten afhangen. Daarnaast zijn de prijzen 6 keer zo hoog als 20 jaar geleden, 2 keer zo hoog als 4 jaar geleden. Hier heeft de vestiging zelf geen invloed op, maar ik ben hierdoor wel klaar met Profile, stap over naar een andere aanbieder.

Besvarelse fra Profile - Nijmegen
Ik vond ze niet erg klantvriendelijk
Ik vond ze niet erg klantvriendelijk, duurde lang eer ik sleutel kreeg terwijl de bandenwissel al lang klaar was., geen verontschuldiging.
Uitstekend
Snel een afspraak kunnen maken
Uitstekende service
Positieve prijs/kwaliteit verhouding
Bandenwissel
Auto was al klaar, maar factuur moest nog verwerkt worden. Als ik niet zelf naar de balie was gegaan, had ik nog langer moeten wachten.
Voor probleem dat er na bandenwissel leek te zijn was wel direct tijd, even stukje gereden door monteur en gelukkig bleek er niets ernstigs aan de hand (mijn zomerbanden bleken 'gecupt' te zijn).
Ik had eigenlijk een bandenwissel half…
Ik had eigenlijk een bandenwissel half mei gepland. Maar doordat ik mijn rechterband aan flarden heb gereden heb ik profile aan de energieweg hebeld. Ik kreeg een lieve dame aan de lijn die mij te woord stond. Het kon eigenlijk niet, maar uitgelegd wat er gaande was. Ze heeft me toch ergens in kunnen proppen waar ik zeer blij mee wad. Wachten tot half mei was me een beetje te ver. Dus bedankt Hanna (?)..
Energieweg Nijmegen
Energieweg Nijmegen, bedankt voor jullie hele fijne hulp, heel keurig en netjes dat jullie ons wilden helpen.
Gewoon behulpzaam en goede service
correcte behandeling daarom kom ik al…
correcte behandeling daarom kom ik al jaren bij jullie
Keurig op tijd geholpen
Keurig op tijd geholpen. Een vraag die ik had werdt duidelijk uitgelegd. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk.
Top prestatie van Jana en haar team!
Jana en haar collega’s hebben mij geweldig geholpen. Lastige situatie in 1,5 dag opgelost. Super gedaan! Ik raad iedereen aan om in de regio met banden problemen (en andere zaken voor de auto) hier naar toe te gaan! Groet Gerard van der Steen
Tot in álle situaties meedenken met cliënt
Ja heeft in de al overvolle agenda voor mij een flexibele ruimte aangeboden waardoor mijn rijveiligheid ivm plaatsing winterbanden weer optimaal werd.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.