Se, hvad kunderne siger
Na heel lang in de wacht toch maar een afspraak online gemaakt voor 2 nieuwe caravan banden. Werd netjes teruggebeld en ik kreeg goed advies.
Top bedrijf. Na veel pech door een klapband perfect en snel geholpen. Ze wilden en konden een plekje vrij maken zodat ik snel weer door kon. Echt een aanrader dus!
Profile moest een band repareren, dit was helaas niet mogelijk. Een nieuwe band werd besteld en een dag later gemonteerd. Bij het filiaal ging alles op afspraak. profile hield zich aan alle gemaakte a... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Bijsterhuizen 1103, 6546 AR, Nijmegen, Gelderland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top bedrijf
Top bedrijf.
Echt een aanrader dus!
Prima service
Na heel lang in de wacht toch maar een…
Werd netjes teruggebeld en ik kreeg goed advies.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Mijn voorband was lek
Mijn voorband was lek, deze hebben ze vervangen. Wat in een zeer korte tijd gebeurde, dus erg behulpzaam en meedenkend.
Echter bij een andere garage ivm een zomer check bleek dat er 1 band niet uitgelijnd was. Dit stond wel op de factuur. Dus misverstand vond ik een beetje jammer van profile.

Besvarelse fra Profile - Nijmegen Bijsterhuizen
Banden zijn keurig gemonteerd zonder…
Banden zijn keurig gemonteerd zonder schade op de velgen
Ik kom snel terecht en kon wachten
Ik kom snel terecht en kon wachten. Het wad binnen 3 kwartier gepiept en ook nog gratis koffie gedronken.
Wielen niet vast gezet vestiging Bijsterhuizen Nijmegen
vestiging Bijsterhuizen Nijmegen, op vrijdag middag banden wissel gedaan van winter naar zomerbanden. bij het wegrijden al gelijk veel geluid. Gebeld met de locatie Bijsterhuizen duidelijk 2x duidelijk gevraagd of dit geen probleem was en of ik hiermee verder kon rijden , nee was geen probleem moest waarschijnlijk even opnieuw worden uitgelijnd daar moesten we dan wel even een nieuwe afspraak voor maken. Zondag middag staat mijn vrouw langs de snelweg met een onbestuurbare auto waarvan later bleek dat door de ANWB is geconstateerd dat de rechte voor en achter wiel los zaten er 1 bout was afgebroken en en bout ontbrak de rest van bouten zaten los. Maandag contact opgenomen met de vestiging, een zeer teemde reactie en het excuus kwam moeizaam. ik heb een aantal weken gewacht of er nog een reactie zou krijgen op het gebeuren maar niets meer vernomen en dat is dan voor mij de reden om een negatieve review te schrijven. Dit zijn echt echt zeer grove fouten die grote gevolgen hadden kunnen hebben, ze wisten dat we een kindje van 3 maanden en een van 1,5 jaar bij ons hadden.

Airco 800 euro, nul resultaat
Airco stuk.
Deel 1. Onderzoek, 75 euro. Moest andere keer terug komen om het op te lossen
Deel 2 airco gemaakt voor bijna 700 euro. Resultaat. Airco doet het niet.
Deel 3 nieuw onderzoek (gratis) krijg te horen dat het heel duur gaat worden, maar dat er een andere optie is. Voor 75 Euro. Geen garanties.
Hele dag gewacht. Wordt niet gebeld. Zelf gebeld om 1700 uur. Wordt doorgeschakeld naar ander profile. Die weten van niks.
Volgende dag hoor ik weer niks. Als ik bel blijkt dat de auto al lang klaar is.
Met goede hoop haal ik de auto op, want niemand die mij verteld dat het compleet mislukt is. Ik rijd naar huis met warme lucht op mijn gezicht.
Reactie, we hadden toch gezegd dat er geen garantie was. Maar ze willen graag voor een hoop geld een nieuwe poging wagen.

Besvarelse fra Profile - Nijmegen Bijsterhuizen
Een professioneel bedrijf , goede…
Een professioneel bedrijf met een goede service als je onverwachts binnen komt vallen. Geen onnodige handelingen uitvoeren tijdens apk.
Ik zou 4 of zelfs 5 sterren gegeven hebben als de factuur niet met ongeveer de helft zou zijn gestegen
Vriendelijk te woord gestaan.
Vriendelijk te woord gestaan.
Snel en goed geholpen.
Goede service en prijs.
Klant al meer dan 25 jaar zegt alles.
Zeer vriendelijke receptioniste
Zeer vriendelijke receptioniste, heeft alle tijd en geduld.
Verder prima afhandeling plaatsen nieuwe banden voor de camper
profiel was geen 3.5 maar 0.8 mm …
bij bandenwissel naar zomerbanden bleek dat er maar 0.8 mm profiel op mijn zomerbanden zat ipv de 3.5 mm die in het systeem stond.. dit kan dus niet. maar we zijn wel tot een oplossing gekomen.

Besvarelse fra Profile - Nijmegen Bijsterhuizen
Kon snel een afspraak maken
Kon snel een afspraak maken. Op tijd de APK uitgevoerd. Goede tip en kleine aanpassing zonder extra kosten.
Sneel en goede service
Voor een 'probleem' met je band kun je zeer snel bij Profile Bijsterhuizen terecht. Deze vestiging geeft goed advies, helpt je en de receptie is uitermate behulpzaam. Tenslotte word je bandenprobleem ook snel en tegen een goede prijs verholpen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.