Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Pondweg 2, 2153 PK, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik had graag van te voren geweten dat…
Ik had graag van te voren geweten dat een apk keuring van een oldtimer mogelijk is maar eventuele reparaties niet gedaan worden. Dan was ik meteen naar een andere garage gegaan.

Besvarelse fra Profile - Nieuw-Vennep, ABO
Mijn auto heeft een trilling links voor en het vermoeden was dat de banden uit balans waren. Hiervoor kon ik vlot terecht. Daarna bleek dat de velgen krom zijn en een remklauw vast zit. Vervolgens hebben ze nog geprobeerd de remklauw los te maken, maar deze moet helaas vervangen worden. Toch is het prettig dat dit kosteloos geprobeerd word.
Afspraak was nog dezelfde dag mogelijk
Afspraak was nog dezelfde dag mogelijk. Prettige ontvangst
Ik had enige tijd geleden 4 nieuwe…
Ik had enige tijd geleden 4 nieuwe banden eronder laten zetten en na een paar weken had ik een schroef in me band ( kan gebeuren natuurlijk) maar werdt heel snel geholpen en kon wachten op de reparatie, iets later zag ik pas dat de monteur 4 nieuwe ventieldoppen erop had gedaan. Extra service waardoor zeker blijf terug komen bij Profile in Nieuw Vennep
Called in on Saturday morning
Called in on Saturday morning, half an hour later they were fixing my tire. They did an effort to squeeze me in and keep the waiting time to a minimum.
Very happy.
Ze hebben een snelle APK keuring gedaan…
Ze hebben een snelle APK keuring gedaan en kreeg mijn auto terug.
I needed their service twice now
I needed their service twice now. They have been quick and professional on both occasions.
Goed advies, goede prijs, goede service
Heel goed advies gekregen voor nieuwe banden voor onze BMW X1. Toen we een paar weken later daar een spijker in hadden konden we nog diezelfde dag terecht en kregen we de reparatie cadeau. Chantal is super!
Prima plek voor APK
Makkelijk afspraak maken, prettig ontvangst, werken op tijd en prima plek om te wachten tot APK klaar is.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, eerst tijdelijk geholpen door wat lucht in een langzaam leeg lopende band te pompen. Het was tegen sluitingstijd. De volgende werkdag gelijk ingepland en lek geplakt.
De service was weer uitstekend
De service was weer uitstekend. Kwam een uurtje vroeg en toch weer gelijk geholpen. Plastic bekertjes bij de koffie vervangen door herbruikbare bekers, top. Na afloop hebben ze nog even mijn ruitenvloeistof aangevuld. Ik ben zoals altijd zeer tevreden.
makkelijk afspraak te maken en perfecte…
makkelijk afspraak te maken en perfecte service
Vlotte afspraak
Vlotte afspraak, uitstekend aangeven wat de kosten zouden zijn. Aardige mensen! Buitengewoon tevreden. Mijn auto rijdt weer super, mede ook dankzij de uitlijning!
Geweldige garage met echte vakmensen
Geweldige garage met echte vakmensen. Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en altijd een snelle, uitstekende service. Absoluut een aanrader!
Prop eruit, van binnenuit gerepareerd. Keurig nette service van Profile Nieuw-Vennep
Een lekker band werd in Oostenrijk tijdelijk gerepareerd met een prop. Eenmaal thuis toch even gebeld met profile omdat we gelezen hadden op internet dat een prop niet meer volstaat als vaste oplossing. Mevrouw van de receptie gaf aan dat de band inderdaad beter van binnenuit gerepareerd kan worden. Dus meteen een afspraak gemaakt. Ze was ook nog zo attent om te vragen of we ondanks de lekker band toch een fijne vakantie hebben gehad. Net even die menselijke touch. Groot compliment voor Profile! De band is overigens netjes op de afgesproken tijd gerepareerd.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.