Vriendelijk personeel en denkt graag mee in oplossingen toen ik mijn afspraak was vergeten, nogmaals dank daarvoor. Top geholpen!!
Se, hvad kunderne siger
Ik ben zeer tevreden over de snelle service. Ik kon direct terecht zonder lange wachttijd, wat echt prettig was. Bovendien werd mijn ventiel kosteloos vervangen als extra service. Top behandeld door h... Se mere
Ruim voor afloop van de APK online een afspraak gemaakt. Direct bevestiging via mail. Daags voor de afspraakdatum een herinnering en een paar uur daarvoor weer een. APK was probleemloos en na afloop... Se mere
De datum van reparatie/apk is makkelijk te bepalen door de reserverings kalender. Avond voor de afspraak de sleutel in het afgesloten kastje gedaan en laat in de middag auto opgehaald na geholpen te... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Van der Waalsweg 12, 3241 ME, Middelharnis, Zuid-Holland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klantvriendelijk en deskundig
Goede service en vriendelijk.
Goede service en vriendelijk.
Afspraak maken was gemakkelijk.
Vriendelijk personeel en denkt graag…
Prima geholpen
Prima geholpen, zelfs na een tankbeurt verderweg wilde de auto niet meer starten. Kwamen gelijk te hulp met booster. Top service
Geen lange wachttijden en bericht…
Geen lange wachttijden en bericht wanneer auto klaar is
Ben tevreden.
Goed bedrijf fijne mensen
Ik ben hier al verschillende keren geweest en wordt er echt heel snel geholpen.
Ook en dat mag gezegd nette prijzen.
En bij de vestiging waar ik altijd kom zijn ze ook zeker meedenkend als iets niet nodig is zeggen ze het ook eerlijk.
werd zeer goed geholpen door het…
werd zeer goed geholpen door het personeel en aanrader
Afspraken worden netjes nagekomen.
Afspraak gemaakt om de gebreken bij de apk te herstellen.
Keurig uitgevoerd voor de afgesproken prijs.
Fijne vestiging in Middelharnis
Fijne vestiging in Middelharnis
Goede service, vriendelijk personeel
Staan altijd gereed
Ik had een kleine olie lekkage met mijn…
Ik had een kleine olie lekkage met mijn opel astra j uit 2010! Goede reperatie gedaan door profile. En verholpen👍
Ga zo door👍👍👍
Goede service en vriendelijke medewerkers.
2 keer een lekke band in 2 weken tijd. Vriendelijke medewerkers, niets is te veel en kon meteen langskomen.
Heldere communicatie
APK was probleemloos en na afloop nog even met de keurmeester kunnen praten.
Dikke duim !
Op tijd geholpen na afspraak en voor…
Op tijd geholpen na afspraak en voor billijke prijs.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.